reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made dziękuję za pamięć i smska :* jestem jestem ino w krzakach dzisiaj...

Ostatnia edycja:
reklama
Eh Kocie lepiej niż ostatnio, ale boli dalej... dobrze, że już w środę wizyta. Lekarz mi mówił, że do końca tygodnia powinno mi przejść, najgorsze jest to, że leżenie już mi bokiem wychodzi:crazy: ale nic to, nadrobię zaległości filmowo, książkowo gazetowe.
Mam wyrzuty sumienia trochę, że obiadów nie robię, Łukasz codziennie serwuje mi inna zupkę chińską lub kanapeczke:zawstydzona/y:

Kocurku - e tam...przecież wiesz :zawstydzona/y::-D)))

rureczko - Ty nie miej wyrzutów! Oszczędzaj się ile można :tak: Ściskam Cię mocno Kochana :)))

Dotarł dzisiaj zamówiony podkład...wszystko pięknie, śliczne, tylko mam tak suchą skórę że wszystko mi wyłazi pod tym podkładem. Dziewczyny POMOCY!!! Macie jakiś sposób na szybki i skuteczny, domowy peeling?

Ostatnia edycja:
Paula - no coś słyszałam...ale nigdy nie robiłam takiego domowego :/ Wygoogluję :))) może coś znajdę

Znalazłam. Cukier, woda i gotowe :szok: Muszę być gładka...na jutro :-))))
Dzięki Paula :*

Ostatnia edycja:
Czarna oczywiście nie śpi.... za to... siedzi :szok: - zgarbiona, skulona, jak taki worek z wodą :-p ale uparła się, podnosi się z poduchy i siada mnie tu brzdąk jeden !!! No zobaczcie...:eek: zaraz wstawię... ino ten łepek widać :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Made a propo szybkich przepisów-kalafior w cieście-gotujesz kawałki kalafiora al'dente, robisz masę na naleśniki, taką gęstą,gęstą-lekko doprawiasz według gustu-kalafior pokrojony tak bardziej na płasko bym powiedziała, obtaczasz w masie i smażysz;) my najczęściej podajemy z tym sosem tzatziki(prymat ma najlepszy) i ketchupem (nasz ulubiony dip:-D)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry