LILU zawsze
MADE heheheeh czyli typowa nasiadówa. Coś na szybko i żeby się nie zmęczyć, prawda?
Te parówki będą super. Jak masz frytkownicę, to można jeszcze:
4piersi z kurczaka w panierce jakiejś (są takie gotowe do kupienia, ja polecam czosnkową) pokrojone w paski nie za cienkie obsmażyć w tej frytkownicy. Ja smażę jeszcze różyczki kalafiora i całe pieczarki (jak są drobne). Podajemy z dipami... dla dzieci to prawie jak nuggetsy z maca hahah
Furorę zrobiła taka szybka przekąska/przystawka- marchew, burak, kalarepka, kalafior- co tam chcesz. Wszystko pokrojone w paski i też podana z dipami:jogurtowo-czosnkowy (pół szkl. jogurtu naturalnego, 1-1,5 ząbka czosnku, sól, pieprz), musztardowo-miodowy-mój ulubiony (3łyżki musztardy francuskiej, 3-4 łyżki miodu,2 łyżki wody)...
A z ciast polecam krówkę. I dorośli i dzieci tym się zajadają
ale nie tą z paczki
I nastała cisza... Czy ja mam coś takiego w sobie, że ZAWSZE tak się dzieje?
Mam jeszcze jeden pomysł. Jest karnawał- zaproszone dzieci mogą przyjść przebrane, a Ty możesz przy wejściu rozdać malusieńkie paczuszki ze słodkościami. A w trakcie przyjęcia, przed tortem jeszcze, możesz dzieci zaangażować w jakąś zabawę. Akurat po niej będą miały super uśmiechy na twarzach i będą śliczne zdjęcia. heh
Idę zjeść obiadek. Mój syn jak spał tak śpi, już 2 godziny...