reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Smutno mi się zrobiło, bo mi nikt nie napisał kocham Cię.... :-(
pocieszam się żarełkiem

Lubi zwiedzać i jest ciekawa świata nasza maleńka Oleńka

reklama
Kocurku i tak piszesz z cycem w buzi??? I ona od 6 nie śpi??? Jak to??? A jakbyś z nią na dwór wyszła to by spała??? Moja w sumie w dzień to też tylko na spacerku śpi...w domu miałabym masakrę...
I co olałaś mojego posta o bitce...:baffled::baffled:

Libby
a co ja przeżyłam wczoraj jak takie głupoty wypisywałam i cisza nastała...

Mlodam witaj! Co u Ciebie???

Libby, bo Maciuś jeszcze pisać nie potrafi! Jak się nauczy to codziennie będzie Ci pisał :-)

Kocurek to ja :szok::szok:. Moja wytrzymuje max 2h i marudzi, trze oczka ze chce spać. A twoja Olcia od mojej młodsza... ile ważycie i mierzycie? :-)

Maja dzięki jakoś do przodu leci, z Olą zaczęłam chodzić na basen, nauka pływania dla takich dzieci, 10 spotkań jedno już za nami. Czekam z niecierpliwością już na K, tym razem będzie dopiero za tydzień w sobotę
unhappy.gif
Nadgarstki mi wysiadły... najważniejsze że zdrowe ;-) a u Was jak tam? Młoda
po północy może gdzieś od ok 1-2 budzi mi się, ale nie na jedzenie tylko tak się wierci i muszę jej smoka wsadzić i zasypia dalej. I tak co noc kilka razy... i o co chodzi?
A jak u Was?

lili ano nie śpi sobie... ale może przyśnie na pół godzinki... przyzwyczaiłam się już :-)
Zabrałam cyca... zobaczymy co będzie.....
Jest dobrze... oczka zamknięte, może uda mi się wreszcie coś dziś zjeść, bo bym już konia z kopytami...!! :szok:

mlodam moja wadliwa od urodzenia :-p jeszcze żeby w nocy mi spała cięgiem, a toto się budzi co chwilę i cyca i cyca i tak czas w nocy płyyynie i płyyynie.... hehe No ALE jest zdrowa, więc nie będę narzekać ;-) Teraz będzie ze 6kilosków prawie i 62cm.. :))) Jak u Was w ogóle?

Ostatnia edycja:
Lil - ja biorę Hydroxyzynę (Atarax, Hydrixizinum) Niby leki bardziej usypiające ale nigdy mnie nie uśpiły, za to super wyciszają :tak: Nie otępiają. Brałam ją wcześniej po poronieniach, po innych jazdach w moim życiu więc wiem że na mnie działa. A kiedyś się zapomniałam (20 lat) i wypiłam po nich piwo - jezu jaki odlot - trochę bardziej się upiłam i miałam skrajnie wesoły tumiwisizm :-p:laugh2: Facet ze mną zerwał wtedy i chyba stąd to piwo, bynajmniej przylazł wtedy do lokalu - normalnie bym stamtąd wyszła w nerwach a tak wyśmiałam go prosto w twarz przy moich znajomych i to on wyszedł jak oparzony a mi wszystko wisiało :laugh2:

wiola - tez muszę karnisze porządne kupić bo mam drewniane - kupione na szybko po przeprowadzce. Ale jakoś tak wiecznie kasy brak i czasu :confused2:

Więcej nie dam rady nadrobić bo mamy awarię bojlera i ok 19 ma hydraulik przyjść. Ogólnie po 2 latach działania wyjęliśmy z bojlera ok 2-3 kg kamienia :szok: A fuuuuj bo musiałam 3/4 tego ręką wyjmować bo małż ma większe łapy i nie mógł tam ich wsadzić :zawstydzona/y: Dzisiaj pizza zamawiana na obiad bo nie miałam czasu zrobić :zawstydzona/y:

Słoik leczo zniknął na moich oczach z prędkością nadświetlną - nawet go nie zdążyłam wyjąć na talerz :szok::-D

Libby KOCHAM CIĘ!!!!!! może być chwilowo taka wersja zastępcza zanim twój mężczyzna wróci z pracy?;)) ja też tak mam że często trafiam na forum w próżnię;)))

Młodam a to ci gwiazdeczka pięknie rośnie;)) my mamy ok. (niecałe) 8kg i ok. 76-78 cm wzrostu;))

PALEMKO-SERDECZNE GRATKI-OBY TYM RAZEM SIĘ UDAŁO

a my po spacerku=padało ale to nic, folia na wózek a Danio zadowolony z chodzenia w deszczu, potem obiadek a teraz mała śpi-różnica między wczoraj a dziś ogromna;)))

Made-szybkie i ciepłe jedzenie dla dużych i małych-zakupy: pierś z kurczaka, panierka do drobiu (kamis lub prymat) i np. sos do zrobienia tzatziki+ śmietana kwaśna lub jogurt nat.-filety kroisz w paski lub jak tam zechcesz, moczysz w mleku, obtaczasz w panierce-na patelnie i robisz sos jako dip, ze śmietaną lub jogurtem

co tam miałam jeszcze komuś...

reklama
I po spaniu... kruszek już na rękacz... ale najadłam się na zapas - wrzucałam z lodówki i szafki jak leci, teraz jedyne wyjście to pęknąć :dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry