reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ona nie ma jeszcze 4 miesięcy :eek:.... nie no jak se tak siędzie... to grubas z niej wyszedł, że hoho :-p

dobra made - cukruj Ty się tam cukruj na gładko!! ;-)

Ostatnia edycja:
Made,polecam catering:) ahahaha albo coś z paczki:) To takie moje stałe menu:)

Byłam w przedszkolu z teściem na dniu dziadka:)

Nabrała mnie :eek: wcale nie śpi !! Teraz butlę wciąga, bo ile można cyca mego sobie zawłaszczać :-D:-D

carola ​piękne jesteście :)))))))))))))))))))))))) buuuuuzi !!!

hejka

kocie : w szoku jetsem jak Ola siedzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Toc ona zacznie ci chodzic w wieku 8-9 nm-cy jak tak dalej pojdzie !!!!
slodko spi, taka opatulona :)

made : ja tez mysle z epomysl z malenskimi paczuszkami i slodkosciami w srodku jest super. takie male dzieci czesto nie rozumieja czemu one nie maja prezentow, tylko jeden bohater dnia zgarnia wszystkie paki :) i tutaj wlasnie w podziekowaniu z aobecnosc na przyjeciu daje sie male paczuszki z cukierkami, kinderkami, jajkiem niespodzianka, nawet jakas drobna zabawka, np. kupuje sie za pare euro paczke ze zwierzatkami i wrzuca sie po 1 czy 2 zwierzatka kazdemu plus jakies slodkosci :) bardzo mily gest
mi bardzo dzuo przyjemnosci sprawilo robienie tych paczuszek, glowienie sie co tam wlozyc :) a dzieci sie cieszyly ze hoho :)

carola : super ci w tych okularach :)

paulina : ja jetsem w szoku ze jeszcze pozyczasz cokolwiek siostrze... toc lista zniszczen normalnie ze mozna sie zastanaowic co przetrwalo... :angry::crazy:

Komu czekoladkę?Milka biało-mleczna Happy Cows,bardzooooooooooo dietetyczna:)))

Na Facebooku zdjęcia z przedszkola i właśnie wgrywam filmiki:)

reklama
carola : zaraz lukne :)

jezu jakie czlowiek ma od razu inne myslenie i humor jak sie wyspi ... poltorej godizny a czuje sie jakbym cala noc spala... :-):-):-):-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry