reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej wszystkim!

Wczoraj byliśmy na pogrzebie babci, więc nie wlatywałam.
U mnie straszna dolina... :sad: Nie mam weny, siedzę w krzakach.

Pozdrawiam wszystkie Panie i życzę miłego dnia!

reklama
Mary... :-(

Wioluś a próbowałaś smarować się oliwką?? Rach ciach i już...ja też balsamów nie daję rady...

Made a myślałam, że jest większa różnica między Boryskiem a Martynką...:-p

mary : :-(

wiolka : dzieki za newsa o PALEMCE!!! Ale sie ciesze! A wiecie co ???
Kilka dni temu o niej myslalam... jak sie dowiedzialam o ciazy pok :)
ALE SUPER :)

kocurek : ale Ola szybko zaczela siadac! jestem pelna podziwu :) teraz to dopiero bedzie miala perspektywe do patrzalkowania :))))

carola : super dobrane okulary :)

cos jescze mialam i zapomnialam...

to sobie pomyslalam ze fajnie by bylo jakby reszta dlugostarajacych sie tez zaciazyla, palemka, zizi, mama, carola, ...

lilus smarowalam sie ale nawet tego mi sie niechce. len sie zrobilam teraz straszny

made no wlasnie buziak dla naszego 4 miesiecznego mezczyzny:-*

znowu robie porzadki w szafie, reklamowka Iwonkowych ubran idzie w odstawke i 6 moich stanikow. juz by sobie cycki mogly dac spokoj bo ile mozna staniki wymieniac?

ogry spia : to i ja uciekam :)

wiolka : nie dziwie sie ze ci sie nie chce...mi tez w ciazy sie nic nie chcialo... teraz troche wiecej ale i tak nie jest tak jak byc powinno ;)

nie wierzę w smarowanie na rozstępy :-p
nie wierzę w smarowanie na zmarszczki :-p
wierzę ino w smarowanie na suchą, szorstką skórę :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry