reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oleńka robi kupę :-p eee.. chyba już zrobiła :-D "Siedzi" ze mną na sofie i zaśmiewa się oglądając mini mini :sorry:
Mnie oczywiście mdli od tych głosików i kolorków :eek::-D:-D

Wbrew ostrzeżeniom jos włączam jej bajki na jakieś pół godziny dziennie... tak fajnie macha łapkami i mówi do postaci ...... :)))))))))))

Oby tylko teletubisie jej nie przypadły do gustu, bo się własnego dziecka wyrzeknę :szok::szok::-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Iwa tez duzo bajek oglada i w sumie jak byla taka malenka jak Olenka teraz to tez na troche ja przed telewizorem sadzalam, najbardziej podobaly jej sie reklamy:-)

dziewczyny i znowu sie wyda ze paletam sie po forum ale to nic musze wam napisac.
PALEMKA JEST W 8 TYG CIAZY, BYLA U GINA I SERDUSZKO BIJE.
GRATULACJE KOCHANA, ZYCZE ABY UDALO CI SIE DONOSI CIAZE I ZDROWEGO SZCZESLIWEGO MALUSZKA

Nie może być..????? ​SERIO ???

!!!!! :)))))))

:D :D :D :D :D :D

MOŻE I DO NAS WPADNIE SIĘ POCHWALIĆ - NAGA!!! TO WSPANIALE !!!!!

Ostatnia edycja:
Palemko &&&&& i gratki:)
Kuźwaaaaaaaaaaaaaa,byłam na poczcie i co????????Adwokacina z mamunią nowe pisma złożyli:
że jesteśmy psychicznie chorzy,że mamy 600zł miesięcznie na utrzymanie rodziny:szok:,że ja się samookaleczam i palę marihuanę,że K. jest recydywistą itp. A mamunia,że ja namawiam Oliwkę żeby się z nią nie widywała....jej pismo złożone w sądzie z bykami,kreśleniami i pisane odręcznie.....

A to ja w nowym ulepszonym wydaniu:)
Zobacz załącznik 427371

carola Ale TY ZAWSZE ŁADNIE I ZADBANA... gdzie ulepszenie???? :-p Aaaaaa, że na profesorkę ciśniesz hehe

KOCIE SERIO, SERIO:-)
CAROLA ty to sie masz z ta swoja mama, wspolczuje przezyc .ulepszone wydanie bardzo ladnie sie prezentuje.
ide kafelki poszorowac w lazience , bo usiadlam na kibelku i az sie przestraszylam jakie sa brudne od osadu z mydla

No a ja dziecko przebiorę w końcu.... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ale tak fajnie sobie siedzi, bez marudzenia... to są takie rzadkie momenty, że aż mi szkoda burzyć tę harmonię :-p

Wiola,wiesz co?Ściągasz po mnie wyszukiwanie brudu z kibelka:)))):-D
Kocie,no oprawki mam zupełnie inne.
Ale kurka jestem wściekła....ale na szczęście rozprawa będzie 29.02

Carola no tak przypadkiem mi sie zgapilo od ciebie:-D. ja bym na twoim miejscu opatentowala ten system:tak::-D:-D

kocie zastanow sie dobrze , a jak wasza harmonia zostanie nieodwracalnie naruszona?:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry