reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
paulina to masz zdjecia wszystkich 3 par.
na zj=djeciu wygladaja gorzej niz normalnie.

Załączniki

• DSCN5564[1].jpg
    DSCN5564[1].jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 22
  • DSCN5566[1].jpg
    DSCN5566[1].jpg
    18 KB · Wyświetleń: 19
Ostatnia edycja:
reklama
Jos psiapsióło Ty moja:) Z kim ja się dogadam jak nie z Tobą:))) :tak:
Ja też uwielbiałam zapach tej kolońskiej na włosach Ninki...mmmmmm...I też pediatra zalecał!
Chyba kupię tą z Mustela co znalazłam na Allegro...nic innego u nas nie ma:((((((

Młodamamusia....jakie 6 lat?:szok: Przecież masz ledwo co 19!

paula co ją kładę na półleżąco, to mi "siada" oczywiście zaraz się przewraca po skosie na nos :-D:-D:-D

E? czy to made czy fatamorgana ........ :confused:

Kocur-moja wczoraj tak się kręciła siedząc że wylądowała na buzi na podłodze-oczywiście nic się nie stało-ja to zamortyzowałam-ale krzyku co nie miara...

Wiolka a jednak to są bardziej adidaski? a te 19 to które na zdjęciu?

hmmm a ja stwierdziłam że pożyczanie ubranek jest bez sensu-no dobra wiem, że dzieci się brudzą itd. ale to w jakim stanie oddaje mi moja szwagierka ubranka to przechodzi wszystkie pojęcia-wyplamione na maksa, całe od psiej i kociej sierści...chyba mój pedantyzm wychodzi

ja mam psa i kota i mnie trafia, że futro wszędzie włazi :sorry::sorry::sorry: paula

Najbardziej mnie trafia, że nie mam jak sprzątać, u mnie trzeba odkurzać codziennie.... blaty po kocich łapkach wycierać co chwilę, wszystko zakrywać itp. ciężko przy dziecku mieć zwierza :-p

kocurek : jak to siada???????:szok:

carola ::-);-):-D

dziewczyny uciekam, 5ty bieg : ubrac siebie filutka, zapakowac we wozek i "go" po L.

do pozniej!!!!

jos no właśnie JAK TO ? :eek::-D:eek: Wybałuszam na nią oczy jak na obcego hahahaha !! Strasznie jest zawzięta :-p Może będzie ambitna..........
Niech no ją dziś w kadr złapię :tak: tylko mam jakiś błąd w komórce - pokazuje mi brak pamięci, a fotki wszystkie już przeniosłam hmm...

Ostatnia edycja:
Kocur ty to jeszcze dbasz i ogarniasz to wszystko...a u niej w domu po prostu syf,śmierdzi za przeproszeniem zwierzakami-pies-owczarek cały dzień siedzi w domu...-ja wszystko rozumiem-ale np. kot śpi na ubrankach dziecka bo nie są w szafie tylko rzucone na kanapie w drugim pokoju, do tego ona pali, w drugiej ciąży-

hmmm a ja stwierdziłam że pożyczanie ubranek jest bez sensu-no dobra wiem, że dzieci się brudzą itd. ale to w jakim stanie oddaje mi moja szwagierka ubranka to przechodzi wszystkie pojęcia-wyplamione na maksa, całe od psiej i kociej sierści...chyba mój pedantyzm wychodzi
Paulina podajmy sobie dłoń! ja nienawidzę jak dziecięce ubranka lub kocyki, pieluszki itp mają kontakt z kotem lub psem, przecież istnieją rolki do czyszczenia ubrań to po pierwsze, a po drugie może do buzi wziąć sierść :szok: ja jestem przewrażliwiona :sorry::eek:

reklama
ja też Boogie-a ona zawsze do mnie mówi że ubranka wyprane i mogę założyć od razu małej-zawsze mi zajmuje troche czasu doprowadzenie ich do ładu...szkoda słów

oki, ja zmykam, małą muszę nakarmić a potem ich na spacer wyciągnąć,ppa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry