reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hehe WIOLU nie sprzątaj. Po co? :tak: Jutro znowu trzeba będzie sprzątać, to posprzątasz tylko raz hahaha :-D to nie muzeum- teoria mojego W odnośnie mycia samochodu, tudzież mojej obsesji czystości i nienagannie wyprasowanych i poukładanych ubrań. Myje go, tzn ten samochód tylko jak gdzieś do ludzi trzeba się pokazać :-D hahaha

JOS normalnie coś chyba wyspana jesteś ostatnio. :tak: Prasowanie, sprzątanie, kurzy ścieranie... :-) Tylko gratulować i zazdrościć sił, chęci a przede wszystkim takich dzieciaczków;-):tak:

KOCURKU, tak, tak. :tak: Zastanawiamy się już jakiś czas, korzystamy z rad innych, czytamy forumy (?) ;-) skłaniając się coraz bardziej ku domkowi, tyle, że na tę chwilę trochę większy niż pisałam w pw. :sorry2:
Ale co ma być, to będzie. Ja i tak baaaaaaaardzo się cieszę, że sytuacja nasza jest o niebo lepsza i że będziemy mieć swoje cztery kąty :rofl::rolleyes2::yes::biggrin2::rofl2: No i mam nadzieję, że z brzuchem i Maćkiem dreptającym wprowadzimy się do nowego, wykończonego mieszkanka lub domku. Dziękuję za info. :-)

SOL, PAULINKO- oczywiście zgadzam się z ty co obie piszecie :tak: wszystko zależeć będzie ode mnie. Piszecie butla a ja widzę łyżeczkę hahaha

PAULINKO- chcę iść do pracy i mogę rozpocząć choćby od poniedziałku. I fakt butla wygodniejsza, dlatego w porozumieniu z pediatrą będę podawała mu co 3h mm.
A u lekarza było tyle dzieci, że myślałam, że wyjdę z siebie i siądę obok.:crazy: I nie piski i płacze doprowadzały mnie do stanu "nerw level 10" :wściekła/y:, tylko smród jednej z mamuś! :szok::wściekła/y: Rozumiem, że ktoś nie potrafi lub nie chce schudnąć, ale żeby się nie myć?! :wściekła/y: Wymalowana, ładne ciuchy, dziecko ok. 3 mies., też ładnie ubrane, super wózek nowiutki. śmierdziało w całej poczekalni fekaliami i potem...:no:

Wizyta przebiegła jak zwykle- Maciuś przytył pół kilo!:-) Pan doktor powiedział, żebyśmy odstawili mm.

LILU, RURECZKO hejka :-)
SOL zdrówka

Idę sobie jak nie mam z kim gadać. Foch!

Ostatnia edycja:
lil - a od dziewczyn moich dotarła? Przepraszam ale nie miałam jak na weekendzie wysłać i poszła dopiero w poniedziałek - głupio mi ale naprawdę nie miałam jak wyjść z domu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Przemeblowanie zrobione, net działa u młodej więc jest ok :tak: Niestety sieciówkę w młodej kompie tłumiła wata szklana w ścianie i kilka rzędów metalu - teraz jest w linii prostej i bez przeszkód na swojej drodze więc działa :-p

Libby zrobilam Iwie budyn i chyba czas posprzatac troche i pomyslec o kolacji na 18.
co do sprzatania to ja zazwyczaj dzialam jak blyskawica ale ostatnio cos sie zebrac w sobie nie moge.
super ze Macius tak ladnie przybiera i ze na wizycie wszystko ok.
a co do sytuacji w poczekalni nie zazdroszcze, ja ostatnio bylam z Iwa i byla 5 innych dzieci, wszystko w podobnym wieku.wszystkie dzieci jakos sie bawily a moja ksiezniczka co chwile plakala bo to dziecko wzielo ta zabawke a tamto inna... mialama dosc . bylam wsciekla , ze wzgledu na to ze umawiasz sie na dana godzine a i tak spedzilam goidzine z ryczacym dzieckiem w poczekalni

Jak tyle was nie spi o 4 to wpadac na bb!
Milan?! To jest imie?! Tz to mediolan po wlosku. Dlaczego nie nazwa Krakow? Usc w ogole rejestruja takie imie? Biedne dzieci... Moje wredne sie bedzie pewnie z Milan nabijalo :-p
POk w sprawie imienia Milan ;-)Imię: Milan — Pochodzenie i opis charakterystyki imienia :: imiona.mobi mam kolegę Milana, ciut przed 30, więc to dość stare imię :tak:
a co do nie spania o 4 to i ja się dopisuje do listy, tylko gdybym włączyła lapka, to Remi za Chiny ludowe już by nie zasnął i a ja bym wszystkich pozabijała :zawstydzona/y:, więc jestem z Wami niczym duszek Kacper :rofl2:

Libby jak to nikt nie chce pisać??? :-p a ten foch był z przytupem, bo jak nie, to ja go nie biorę w ogóle pod uwagę :-p:-D:-p

ja byłam dzisiaj w Urzędzie Pracy :dry::no::angry: może lepiej nie wypowiem się na ten temat, bo podniosę sobie znów ciśnienie:confused: jedno co nadmienię tylko, to: Pani jadła w czasie obsługiwania mnie, tzn przekąszała podczas rozmowy ze mną :crazy:

:D

byliśmy u babci na kawce.
A teraz młody śpi bo od 10 nie spał .

Wtobraźcie sobie ze dzisiaj zaglądam do buźki mojego pana a tam mamy juz sześć ząbków normalnie . Dzisiaj zauważyłam kolejne 2 :-)
;*

a teraz czas na odpoczynek póki śpi . :-)
bede wieczorkiem . :-) .
;*

Boogie-normalnie bezczelność!!!ja pracowałam w urzędzie pracy i nigdy mi się nie zdarzyło jeść przy rozmowie z klientem-zawsze się talerzyk na bok odsuwało, pracowało a jak było pusto to jadło-kpina totalna!!!

a ja dziś w krzakach, Maja daje czadu równo a ja próbuje coś zrobić...dobrze że małż wrócił z pracy i wyciągnął ich na spacer

Młoda widzę że u was ząbki jak grzyby po deszczu wychodzą

just chamstwo i nic wiecej , jak mozna byc takim bezczelnym?
ja musze sie zabrac za sprawy zwiazane z rodzinnym, odwlekam to i odwlekam ale w koncu czas sie tym zajac.

paulina co ty dzis taka zarobiona?wspolczuje sytuacji zabkowej, oby Majeczka jak najszybciej wrocila do normy.

mloda gratuluje kolejnych zabkow.

reklama
Boogie-normalnie bezczelność!!!ja pracowałam w urzędzie pracy i nigdy mi się nie zdarzyło jeść przy rozmowie z klientem-zawsze się talerzyk na bok odsuwało, pracowało a jak było pusto to jadło-kpina totalna!!!
no właśnie pomyślałam to samo :dry: zresztą Pani chciała usłyszeć chyba historię mojej "pracy" od początku do końca i żądała zaświadczeń, których w urzędzie w Gdyni nie musiałam przedstawiać i jeszcze z pełną satysfakcją powiedziała, że nic nie załatwię w dniu dzisiejszym :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry