reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Boogie jak tam,Remik się przynajmniej zainteresował zabawką?
Lil,paczuszka doszła?
Sol dziękuję za karteczkę,Kochana jesteś,o mnie też nie zapomniałaś:)))

I jak tu spac jak ludzie dzwońia, inni z pracy przychodza... Ja sie zaraz ze zmeczenia poplacze!
jak wy to dziewczyny wytrzymalycie majac dziecko byc w ciazy... Ja sobie tego teraz nie wyobrazam... Przewracam sie o wlasne nogi...
normalnie plakac mi sie chce

POK kochana też się nad tym zastanawiam :sorry2: Wyłącz lub wycisz telefon, zamknij drzwi na klucz, stopery w uszy i pełna relaksacja :tak: Teraz Ty i Twoje maleństwo jesteście najważniejsi. Tulę
I nie martw się na zapas

BOOGIE wiem już w czym rzecz... ;-)
Przyjaciółków będę miała teraz 1000500100900 hehe

pok : cudo ten aparat tyle z eu mnie nietsety sa w mieskzaniu wykladziny!!!!!!!!!!!!! wiec trzbea samemu odkurzaczem wymiatac i to dosc mocno !!!! w ciazy mialam zabronione np... ale jak kiedys opuscimy (wkoncu) to mieszkanie to bede pamietac o wynalzaku i o tym myjacym podlogi tez, bo tego te znie lubie. Ale najwazniejsze : czy jest cos takiego co myje wanne i wc ?????????? :-D:-)
bo tego mi potrzeba najbardziej :)

dziewcyzny po 16 mialam takiego nerwa ze szok, az sie z tgeo wszystkiego nie odzywalam... pierwszza kolezanka anulowala przez katar, no to opk, to ze wzgledu na dobra filutka, popieram... ale druga ta co miala przyjsc z 2ka dizeci przeprosila o 15h30, ale jej mala byla tak zmecozna ze nie da rady sie bawic isc itp i musi ja polozyc... tez rozumiem
tylko jednej rzeczy nie moge ptrzebolec : chlopcy mi dzis spali w tym samym czasie kazdy ponad 2h... a ja w tym czasie zamiast pospac po cienkiej nocce, latalam ze scierka... fak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! normalnie piana na ustach ...

kocurku : na poprawe humoru podrazenie sie z toba :
filutek dalej kontempluje, pospal po poludniu i od ponad godziny znow kontempluje ;))))

Maz wrocil i jesc chce :( chyba musi sie dzis kanapka zadowolic, bo ja wstane dopiero jak mi sie siku zachce a tak to lezec bede!

Jos - irobot nadaje sie jak najbardziej rowniez do dywanow i wykladzin. A ten myjacy podlogi jak wyczuje pod soba dywan/wykladzine to przestaje myc tylko przejezdza az znajdzie znow kawal podlogi do mycia. Naprawde boski sprzet!
do mycia wanny i wc nie ma... Mi sie marzy taki, co sie wspina po meblach i kurze sciera :-D

JOS- dlaczego ja nie widzę tego zdjęcia?

POK popieram- ma dwie rączki, to niech sobie zrobi. Korona mu z głowy nie spadnie jak raz na jakiś czas będzie kanapki wcinał. Ty leż i pachnij

EDIT
Już widzę.
Normalnie słodziak taki, że słów nie mam. Śliczny chłopczyk!

Ostatnia edycja:
reklama
libby : pojecia nie mam...:confused::dry:

pok : o prosze!!! wykladziny mowisz... :) brzmi o wiele bardziej interesujaco :)

poldek bawi sie w pokoju po kapieli, filutek lezy a ja normalnie nie mam sily zada podniesc i isc robic kolacje jakas czy cuuus.. a nalezalo by, bo jutro przedszkole i maly musi nieldugo isc do wyrka.. ehhhhhhhhhhhhhhhh

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry