reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczyny - ja zdycham - do tego wszystkiego doszedł mi ból głowy - ratuje mnie Tiger :sorry2: Bo kawy wolę nie pić. Ale póki co mnie tylko żołądek po nim boli bo dalej jestem śnięta jak ryba :zawstydzona/y:

Miałam coś napisać i już nawet nie pamietam co...
już pamietam

jos - współczuję nalotu. chociaż ja choć alien to lubię takie odwiedziny - chyba jeszcze nie jest ze mną aż tak źle :-p

just - mi listonosz w skrzynce zostawia a tą otwieram raz na tydzień - jak mieszkałam z matką to w naszej skrzynce pajączek założył gniazdo i miałyśmy całą gromadkę pająków - jak się o tym dowiedziałam to dowiedziała się cała klatka tak się drzec zaczęłam - od tamtej pory jakiś taki uraz mam do zaglądania do skrzynek. A do tego wcześniej miałyśmy taką pionową otwieraną w całości a teraz takie wgłąb poziome i jakoś tak... odrzuca mnie - po za tym zazwyczaj tam tylko ulotki i rachunki znajduję więc sama rozumiesz ... :-p

wiola - a w jakim rozmiarze masz te buciki? Ja co prawda mam sporo po Karoli ale nie wiem czy się Emi rozmiarowo w nie wstrzeli.

A chce któraś buciki białe w rozmiarze 11??? Emi je raz na chrzest założyła i tyle było ich noszenia :-p
Zobacz załącznik 426806

Nosi mnie - idę dziewczynom pokój przemeblować :-p

Lil przykro mi, że na czas nie doszło :( wysyłałam odpowiednio wcześnie, widać moja poczta jakaś felerna :(

sol :lonsdale rozmiar 19 wkladka 12cm lonsdale rozmiar 21.5 wkladka 13,5 cm( nie noszone)nike rozmiar 20 wkladka 13cm

Załączniki

• DSCN5564[1].jpg
    DSCN5564[1].jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 22
  • DSCN5566[1].jpg
    DSCN5566[1].jpg
    18 KB · Wyświetleń: 22
Ostatnia edycja:
reklama
Rureczko nie ma być Ci przykro! Pamiątka jest na lata (chowam od razu do albumu Maciusia) i nikt nie będzie potem pamiętał kiedy doszło - ja Ci naprawdę bardzo bardzo dziękuję! :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry