reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziewczyny juz kawy nie potrzebuje ... tak mnie ozywilo !!!!! stres jak cholera
mieskzanie wyglada jka bunkier bin ladena kolezanka i synek beda ok. 16 a tu przed chwila sms od drugiej kolezanki : jak nie masz nic przeciwko to wpadniemy po poludniu zapoznac sie z T. :)
wpadniemy oznacza ONA i jej 2 corki : 30 i 8 m-cy !!!!!!!!!!! JEZUS MARIA !
OD listopada 2010 tu mieskzamy i mialam tylko 1 wizyte w ponad rok, jednej kolezanki, a teraz dzisiaj 18 stycznia po 16-tej bede miec 2 ko:happy:bity i domowe przedszkole !!!!!!!!!!!!!!!!! RATUJCIE ! Ja rasowy alien tego nie przezyje ... Polegne na polu walki... Lece ogarniac syfff
przede mna ladne 2-3 godziny pracy .. ehhh
:rofl2::rofl2::rofl2: a Ty chciałaś gang BB zaprosić :-p:-p:-p:-D:-D:-D

Wiolka, Sol wypatrywać listonoszy

reklama
Łojej a ja kolejne zlecenie dostałam:) Już 4:)
Panów posłów kawką uraczyłam i czekam aż skończą,żeby jechać do optyka.

Nie przepadł nieee... dzięki jos tylko mam problemy z odtwarzaniem, ale i tak widzę, że mały filozof pełną ekhm.. gębą eee gąbką :-p
No i samodzielny starszak... :-):-)

A Ci panowie posłowie to z jakiej formacji..?? :-p A zresztą... żadna opcja mi nie leży :dry:

Ostatnia edycja:
Pany posły poszły,idę do optyka,ciusss:)

PO:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
my po spacerku,mała przysnęła, obiadek pyrka...

hehe propo imion-dziewczyna kuzyna chce nazwać swojego synka Syriusz...mój program komp. w pracy tak się nazywał:-D, mi z chłopięcych podoba się Nikodem, Karol no i też Oskar- Wiolu ale nie dawaj nigdy Daniel-straszne łobuziaki te chlopaki:-D

Libby-daj znać co po lekarzu i tak jak pisze Sol-dzieci mogą być i na butli i na piersi równocześnie-to tylko od was zależy-hmm ale jak chcesz niedługo iść do pracy to butelka by była lepsza?

Ostatnia edycja:
reklama
sprzedala mi sie depilator :-)
zaraz chyba wystawie buty po Iwie mam pare nike i 2 pary lonsdalow. wszystkie trzy wygladaja jak nowe . w tym jedne lonsdale sa nowe bo na Iwe byly juz na wiosne za male.
tylko musze checi zebrac zeby akcje powystawiac.

gdzie sie dziewczyny pochowaly , co?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry