reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WIOLU wiemy, że zazwyczaj jesteś bardzo aktywna i super pracowita :tak: W ciąży byłam wiecznie zmęczona, zasapana, nic mi się nie chciało, miałam jazdy emocjonalne i wiecznie coś mi nie pasowało. A ile depresji tragicznych przeszłam :sorry2:

BOOGIE nie tylko z przytupem, ale obrotem na pięcie niczym zmanierowana drag queen :-D ole! hahahah

PAULINKO oj :-( nie zazdroszczę. Ząbki tak ją męczą?:confused:

Doczytałam o UP. Albo jesteś tak dobrze wychowana, albo masz stalowe nerwy. Ja już bym jej coś powiedziała!
Dzisiaj w sklepie ekspedientka obsługiwała mnie od niechcenia i tak jakbym jej przeszkadzała, ale nic nie jadła czy też nie klepała w telefonie. Powiedziałam jej, że jest za młoda, żeby chodzić z taką miną jakby była tu za karę...hehe

Ostatnia edycja:
reklama
Libby moja zdolność percepcji została osłabiona chorobą... :dry: ledwo żywa tam poszłam, a ona mi taki tekst serwuje :baffled: wiesz czeka mnie batali kolejny raz, nie wiem czy na nią nie trafię :no: oby nie, tym razem powiem jej SMACZNEGO!! :-D:-D:-D

wiolka : dzieki przyda sie :)

pok : co to za wynalazek !!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D

milego spaceru!

Iroomba to mone zbawienie :) podnosisz z podlogi lekkie przeszkody, wlaczasz i odkurza sam, jak sie rozladuje, to jedzie sie naladowac i potem konczy. Do tego wjezdza pod szafy, lozko, komody, regaly. Jedynie jakies waskie, nieskie szpary, w ktore sie nie miesci przecieram na mokro i zrobione. Ja taz odkurzam glownie jak mnie w domu nie ma :) a jak robiekompleksowe sprzatanie to w czasie mycia lazienki mam odkurzony salon i tak kazdy pokoj po kolei. Naprawde polecam :) sa jeszcze takie do mycia podlogi ale dosc duzo kosztuja, wiec mozewpiszemy na liste jak drugi slub bedziemy brac :-D

Spacer byl boski ale nie moge sie opijac kubusiem za bardzo, bo niedobrze sie robi...

Boogie - to ja wszystkich milanow bardzo przepraszam! Myslalam, ze to tak, jak dziewczynki teraz sa parisami, albo blue ivy...

Paulina - piekny bobas! :sorry2:

Ja dzis jestem tylko i wylacznie glodna i spiaca. Jem i jem i jem... Ale spac tez mi sie chce. Musialam zesoba mocno walczyc, zeby nie zasnac w czasie bierania ziemniakow, ktorych zjadlam z pol kilo i znow sie robie glodna :-D Ale chyba najpierw poodpoczywam :dry:

Poczku śpij puki możesz. Ja na początku miałam tak, że o 20 już spała, przychodziłam po pracy do domu, czyli po 13 i od razu do spania. Spałam do 16-17 i do 20 ledwo wytrzymywałam;-)

Majeczka boska!!

BOOGIE tylko bez epitetów ;-) Kobietom na poziomie nie przystoi :-D

Wszystkie moje koleżanki najulubieńsze zapraszam do nowo utworzonej galerii Maciusiowej :-)
Na dniach dopiszę komentarze. Wystarczająco już namęczyłam się z ułożeniem tego wszystkieogo tak jak trzeba

Ostatnia edycja:
reklama
Paulinka a Majeczka to jabłuszko je czy jak???? To ciekawostka dla mnie!

Pok ależ cudo opisujesz! Ja też takie coś chce!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry