reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jak tyle was nie spi o 4 to wpadac na bb! Ja do 8 rano obmysliwalam co zjesc na sniadanie, plan dnia, porozumiewalam sie telepatycznie z moja jaszczurka... M. Wyszedl do pracy i zasnelam od razu. Ale przeciez nie mozna tak zyc, zeby codziennie spac do 11... Ide do wanny i na spacer nad jezioro, bo pieeekna dzis pogoda!

U czerwcówek popularne jest imie Milan:baffled: które mi się osobiście nie podoba:no:
Za to mój maż dla córki chciał Agnieszka i już go chciałam posądzić o jakieś konszachty z Kocurkiem:-D

Milan?! To jest imie?! Tz to mediolan po wlosku. Dlaczego nie nazwa Krakow? Usc w ogole rejestruja takie imie? Biedne dzieci... Moje wredne sie bedzie pewnie z Milan nabijalo :-p

Jos - mozesz zakladac, ze one tez mieszkaa w bunkrach bin ladena :)
A na nastepny raz polecam www.irobot.com

Wiolu - piekny synek! Dzieki za wstawienie zdjecia! Juz mam usmiech na caly dzien :-D

Ostatnia edycja:
reklama
sol zdrowka dla was zycze , mogly by wam odpuscic juz te chorubska. na WAlentynki tez wysle karte do Karoli i do Ninki i do Maciusia...tylko jakies ladne musze znalezc i rozne wierszyki bo ostatnio to tak wszystko na szybko bylo.

pok jeszcze troche i sen sie unormuje.ja z poczatku w ogole spac nie moglam a wtedy w dzien kanapa mi sie marzyla a teraz godzina czasem chwile dluzej i spie dalej.

jos duzo sily zycze. ja lubie gosci ale jak kolezanka wpada z 2 swoich maluchow ( a sa tak samo energiczni jak moja Iwa )to po 3 h mam ich serdecznie dosc.

wiolka : dzieki przyda sie :)

pok : co to za wynalazek !!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D

milego spaceru!

L. pomaga mi sprztaac biega po claym mieszkaniuz gabka i wszystko czysci hahahaha
filut kontempluje sufit :) moze uda sie zrobic 1/3 tego co planuje ( co wypadaloby ...hehe)

jak to "kontempluje"??? znaczy SAM SOBIE LEŻY TAK OT ??? :szok: A Ty mu pęsetą włoski chcesz????? :szok::szok::szok::szok:

O! koopa.... :sorry2: przepraszam Was na momencik...

Ale i tak Jos wygrała z kartką prosto z Francji:))) Ehhh te dzieci,przekupne jakieś...wielki świat najważniejszy:))))
CAŁE przedszkole słyszało już,że Ninka ma KOLEŻANKĘ we Francji:)

kocurku to teraz ci zajde za skore : ON SOBIE TAK CODZIENNIE KILKA GODIZN LEZY I KONTEMPLUJE :) wlasciwie w dzien poza posilkiem i zmiana pieluchy nie wiem ze go mam :-D:happy::rofl2:

carola : hahahahaha dobre !!!!

Ninka jest zabójcza ostatnio.Wczoraj pełnym powagi głosem poinformowała,że była na spacerze,wywróciła się w błoto i w związku z tym MUSI mieć łyżwy.Po czym powiedziała,że poszli dalej (z grupą przedszkolną) i na śniegu były ślady WILKA więc Pani wyciągnęła szkło powiększające i szli po sladach owego wilka ale go nie znaleźli.
W aucie siedziała znajoma z pracy...mało nie padła ze śmiechu:-D

:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: ........ jos JAK MOGŁAŚ...... A Polduś bawi się sam... :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:
Wy to jacyś yyyyyy.... ten tego "inni" :dry::dry::dry: Mąż też był taki spokojny za młodu...???

kocurek : poldus bawi sie sam sam od rana nie zblizam sie nie dotykam :)
normalnie mialabym juz wyzruty ze dziecko samopas sie wychowuje, ale dzis musze biegac ze szmatka wiec jets mi to na reke i oby trwalo do siesty i koncowka sprzatania w sieste ;)

filut dalej kontempluje :)

kcourku : maz byl taki spokojny i jest do dzis, a mnie z amalego bobas amozna bylo zostawqic na podlodze pold nia wsrod zabawek i robic co sie chce
mama szla do pokoju obok spac, wracala po 2-3 godiznach a ja anwet nie wstalam na nogi okolo roku tylko dalej siedzialam w tym kolku z zabawek co mnie postawila i cos tam sobie sciubilam :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry