reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U mnie w rodzinie jest Alicja jr i Łukasz jr ... ale według mnie to niewygodne rozwiązanie :-p

libby bo ja Ci miałam wczoraj napisać, że nie wiem absolutnie NIC, musiałabym podpytać G jak wróci... ale on też był "obok" jak się domek wykańczał i ogrzewanie montowało, ja miałam wielkiego brzucha i nijak nic nie doglądałam, bo nawet nie mogłam tu przyjechać ;))) a koszty to za październik chyba było coś koło 300zł..za ogrzanie 146m2 (razem z garażem) teraz będzie więcej... ale mamy bardzo ciepło :) na krótki rękawek w domu :) Mamy duży piec i kocioł Saunier Duval (w standardzie deweloperskim, my go nie wybieraliśmy, tylko rozmiar kotła większy wzięliśmy) Kominek mieć będziemy Kobok z szybą narożną, chyba z płaszczem wodnym - hmm zamawiany 4 miesiące temu, więc nie pamiętam... wiesz u nas wszystko na raz się działo i domek wykańczany ekspresem... Wy lepiej jak spokojnie poczytacie fora itp....

Ostatnia edycja:
reklama
Karola gdyby jeszcze mój maż był choć trochę uległy, a on się uparł na Zuzię i nie ma zmiłuj:-D

Bry :dry:

paula, pok - zapraszam do ustawień i UTC sobie ustawcie :-p

Wiola - to ta wyliczanka od ciebie??? BOSKA ;-) Dziękujemy :tak: Myślałam że od Boogie :-p:zawstydzona/y: Bardzo ładny chłopczyk z niego będzie :tak:

rurka - do mnie póki co jedna dotarła - taka z wyliczanką i właśnie się dowiedziałam że to od Wioli :-p

Carola - no jak się czyta że kolejna noc zarwała to też się odechciewać może :tak: Dotarła karteczka?

Libby - niekoniecznie początek końca. Karola ciągnęła i z butki i z cyca przez prawie 8 miesięcy zanim wybrała butlę :tak: Wszystko zależeć będzie od ciebie :tak:

Umieram śmiercią powolną - katar, zapchane zatoki i dwie smarkające babki które marudzą jak jasny pieron :no:

wiolka : slicznosci facecik :))))))))))))))))))
a kswaery : fajne imie :) i ja akurat nie lubie zdrobnien... tutaj sie raczej nie zdarbnia, bardzo rzadko...
jakos nie moge strawic ze dzieci maja po 6 -8 lat i nie wiedza jak maja na imie : jak mas zna imie ? ex. : Amelka :)
Amelka do bardzo poznego wieku nie wie ze jej prawdziwe imie to amelia :)
no jakos tak mi dziwnie... moze to ja jetsem dziwna ? :) hahahahaha
Jak dla mnie ksawery bardzo fajne imie :)

dziewczyny juz kawy nie potrzebuje ... tak mnie ozywilo !!!!! stres jak cholera
mieskzanie wyglada jka bunkier bin ladena kolezanka i synek beda ok. 16 a tu przed chwila sms od drugiej kolezanki : jak nie masz nic przeciwko to wpadniemy po poludniu zapoznac sie z T. :)
wpadniemy oznacza ONA i jej 2 corki : 30 i 8 m-cy !!!!!!!!!!! JEZUS MARIA !
OD listopada 2010 tu mieskzamy i mialam tylko 1 wizyte w ponad rok, jednej kolezanki, a teraz dzisiaj 18 stycznia po 16-tej bede miec 2 kobity i domowe przedszkole !!!!!!!!!!!!!!!!! RATUJCIE ! Ja rasowy alien tego nie przezyje ... Polegne na polu walki... Lece ogarniac syfff
przede mna ladne 2-3 godziny pracy .. ehhh

Heheh Rurka,może Karolinka?:)))
Kocie ja gdy kiedyś dorobię się dziecięcia to nadam imię Alicja lub Łucja a chłopcu Tomasz bo mąż Igorka nie chce:(

Karola to był drugi typ Łukasza:-D

Jos nie sprzataj, przy takiej ilości dzieci szkoda zachodu:tak::-D ale pomyśl kochana jakie będziesz miala miłe popołudnie, bo mnie czeka tylko telewizorek, laptopik, łóżko i zupka chińska na obiad, bo przecież Łukasz nic mi nie ugotuje ;(

rurka : milo bedzie na pewno... ale 2h sprztaania przed lub 3 ... i tyle samo "po" ... nie na moje sily to :)
zadzownie po pania na jutro rano ;)

reklama
Lil,gdzie jesteeeeeśśśśśśśśśśśśśśśś???Paczka dotarła?Bo do Boogie mam znaka,że tak:) A wysłane razem:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry