reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
To trzymam kciuki :-D A tymczasem ja się zbieram do testowania i nie wiem na co się nastawiać :-( Najlepiej na nic :-p Fajnie by było jakbym też miała na styczeń chociaż M woli później :dry: jakby miał prawo psioczyć :dry: Byśmy z Harsh styczniówkami były :-D

Harsh - melduj się kochana z testem. A dla maluszka zdrówka bo wiem jaki horror jak dziecko chore :-( A teraz ciś się pałęta w powietrzu niestety :dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Sol jeszcze masz troche czasu,nie wiem jak masz sie nastawiac,bo sama wiesz jak ja reagowałam,przyulaliscie sie w owu wiec masz bardzo duże szanse,będe teraz z wami trzymac kciuki,ale ja jeszcze nie wierze w moj test,dzis kuie sobie jescze dwa:eek:

Witam z ranka:)
U mnie jest git :happy:
Kasiu ogromne gratulacje :happy:Świetnie że Ci się udało :tak:
Sol myśl pozytywnie ale rozsądnie bo rozczarowanie pewnie bardzo boli.
Harsh jak test?daj znać?
mama Ja też chciałabym aby powróciła nasza stara paczka na bb chodzi mi o nasze dziewczyny,mam nadzieję że jeszcze do nas zajrzą :tak:
marylka życzę dużego utargu ;-)

...życzę wam miłego dnia i dużo ciepłego słoneczka:)

KASIAWIE-GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to teraz juz musza sie ciaze wysypac!!!:tak:jejku ciesze sie razem z Toba!!pisz nam tu jakie mialas objawy:tak:
SOL- jeste mi przykro:-:)-:)-:)-:)-(wszystkie wymienilas-a ja??????ja tez chce byc w ciazy:sorry:niedobra Ty.....zapomniec o sterej mamaie...
AGNIESZKA- witaj i milego dnia,ja dzies humor-oki??
KINGA- smacznej kawki;-)
HERSH- czekamy za Twoim wynikiem testu:tak:;-)prosze robic,skoro Kasie wyszedl to Twoj tez juz bedzie miarodajny:tak::-Dmilego dnia!!!!!!!!!!!!!! KASIAWIE- a jak mąż zareagoal-pisz szybko!!!i niedlugo robisz ciazowy suwaczek!!!!!!!!! :))

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja rano wstałam wczesniej niż zwykle,obudziłam sie o 6.30,mąż jesczze spał Julka tez i lezałam i myslalam co mam robic i stwierdziłam a cóż mam do stracenia,najwyżej mogę zyskać,jesli wyjdzie 1 krecha to jesczze nic straconego,jesczze jest nadzieja i powtórze w niedziele i poszłam do łazienki,mężowi pokazałam test a on do mnie "to co oznacza ze jeses w ciąży?"-oczywiscie dla niego te kreski to magia:-Ducieszył się,choć był ledwo przytomny,przed wyjsciem stweirdził ze teraz musimy se jeszcze gdzies pojeździc bo później to trzeba będzie trochę poczekać,ale ciesze sie ze to bedzie styczen,bo w marcu,kwietniu,maju juz takie male wycieczk będziemy sobie mogli robic a latem to juz w ogole malenstwo bedzie miec pół roku,wiec super:tak:no ale nie wybiea jesczze tak daleko,jutro znów robie test i w niedziele:szok:a we wtorek chyba jeszcze pojade na bete,do ginka juz jestem od pewnego czasu umówiona na 10 maja,wiec teraz nzowu oczekiwanie:-)

a teraz tez czekam na was,tera:-)z to każdej już musi się udać!!!!mama i rzecz jasna ze Tobie też!!!!!będe czekac na wasze testowania:-)ja czekałam 5 miesiecy na kwiecien zeby zaczac próby,mama Tobie został juz tylk miesiąc:tak:
dziewcyzny jeszcze jestem zakręcona,chciałaby juz wsyztskim powiedziec,ale nie zrobie tego,dopiro po wizycie u ginka,choc nie wiem czy mamie nie powiem,jestem ciągle nakręcona:-)

suwaczek zrobie chyba dopiero jak będzie gruba krecha,albo dopiero po wizycie u ginka,jakos tak wewnętrznie się czegoś boje,że zapesze,że to zbyt piękne...dopiero po usg będe spokojna,jak zobacze tą Fasoleczke

Ostatnia edycja:
Witajcie Kochane,

Już dziś w znacznie lepszym humorze jestem i od razu efekt na forum;)

KASIAWIE - OGROMNE WIELKIE GRATKI!!!!!!!!!!!!!! TAK BARDZO SIĘ CIESZĘ!!!!!!!!! Pomożesz hcg-i rozpylać na forum bo mnie samej coś słabo idzie;(

PS. ja też miałam taką słabiuteńką kreskę na pierwszym teście ...

Sol - trzymam kciuki za dzisiejsze przedszkole ...

mama05 - mnie też nie ma na liscie Sol :sad:, ale ja dopiero ewentualnie na styczeń z testowaniem ... to Wy już pewnie spore brzuszki będziecie miały ...

lecę cos porobić w domku - póki mi się chce i mam czasu chwilkę przed ginką ....
zajrzę w przerwie ;)

Ja na razie nie tworzę suwaczka i nie wpisuje się na listę bo nie chcę fiksować także dopiszę się później jak będę po wizycie u ginekologa.Chcę zrobić wszystkie badania u porządnego ginekologa i wiedzieć że na 100% wszystko jest ok :tak:
...a tym czasem uciekam kochane :rofl2:
miłego dnia wam życzę :)

Kasiu no niezła historia,najważniejsze że Wam się udało:))
Sol oglądałam ten filmik z tą dziewczynką co wczoraj wstawiłaś,niezły jest :))

KPI- hejka z rana:tak:no to teraz mamy 2 ciężaróweczki na wątku:tak::-D
KASIAWIE-to teraz poprosimy o fluidki ciążowe;-):tak:i widzisz -juz wiadomo,ze w pracy bedziesz miala przedluzone na czas ciazy i maciezynskiego a na 2gie dziecko jest 20 tyg.czyli 5 m-cy:tak::-D
reszta dziewczyn WSTAWAC!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
KASIAWIE - OGROMNE WIELKIE GRATKI!!!!!!!!!!!!!! TAK BARDZO SIĘ CIESZĘ!!!!!!!!! Pomożesz hcg-i rozpylać na forum bo mnie samej coś słabo idzie;

Dziękuje :-) dziękuje wam wszystkim a co do rozpylania to oczywiście,ale nie wiem czy ja już mogę przy takie słabej kresce:-p
ale niech będzie rozpylam - uwielbiam te malutkie stokrotki dlatego niech wam przyniesie szczęście:tak:

i wysyłam fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

chyba wystarczy dla każdej :-)

aha miała o objawach napisac,wiec tak jak wam na bieząco pisałam,czułam ciągle ból jakby jajnika-tak mi się wydawało przynajmniej no i piersi mnie bolały,ale tu to ak dziwnie bo bolały po owu później przestay pare dni temu znowu bolały a teraz nie bolą tylko czuc ze są takie nabrzmiale,jak dotykam to pamietam jak Julke karmilam,jakbym miała za duzo pokarmu,takie to dziwne hihih
no a w dole brzucha cały czas cos czuje,ale teraz juz całe podbrzusze,a wczoraj szczególnie jak troche sprzątałam i jak później usiadłam to normalnie aż mnie zabolało,poza tym nic więcej-takie objawy to i przed @ niektóre czują

Załączniki

• stokrotka.jpg
    stokrotka.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 14
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry