reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam wszystkie ;-)
Jakbym przeczytała wcześńiej wiadoość Harsh o pewnie bym nie zrobiła tego co zrobiłam...
zdjęcie średnio dokładne bo ręce mi się trzęsły:-p
w rzeczywistości ta blada kreska była bardziej widoczna,test i tak powtórze jeszcze :-)

Załączniki

• 1 002.jpg
    1 002.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 37
reklama
witam girls!

wiecie...wieczór też miałam bardzo udany;)

poczytałam troszkę i widzę że wczoraj na wieczór to miałyscie kiepskie nastroje.. to przez te cholerne hormony pewnie i przesilenie. Mam nadzieje że dziś wstaniecie z uśmiechem na twarzach

mama nieźle ci sie porobiło widze :/ te kroski..nie wiem sama. Ja też brałam kiedyś cilest ale do konca brania zawsze było ze mną okej o krostach mowy nie było wiec nie wiem jak ci to pomoc. najlepiej idz do ginekologa i zapytaj co on mysli i co dalej skoro tak sie dzieje. bedzie okej na pewno
harsharani widze że testujesz tak?? :)
kasia ty też chcesz zatestować to rób i daj znać! ;)

Miłego dnia życzę

witam wszystkie ;-)
Jakbym przeczytała wcześńiej wiadoość Harsh o pewnie bym nie zrobiła tego co zrobiłam...
zdjęcie średnio dokładne bo ręce mi się trzęsły:-p
w rzeczywistości ta blada kreska była bardziej widoczna,test i tak powtórze jeszcze :-)
aaaaaaaaaaaaaaaaa Kasia! jest! :-) Gratulacje!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bardzo się cieszę Kasiu :-)
powiedz mi jeszcze bo każdą pytam;) serduszkowaliście cały miesiac czy najbardziej w okolicach owu?

Kinguś nie uwierzysz ale @ miałam 4 kwietnia a przytulanie było 15 i 17 czyli tylko w okolicach owu
Kurcze jakie to...inne starają się tyle czasu a ja tu raz czy dwa i bach krecha,jaki ten świat dziwny.

Kinguś nie uwierzysz ale @ miałam 4 kwietnia a przytulanie było 15 i 17 czyli tylko w okolicach owu
Kurcze jakie to...inne starają się tyle czasu a ja tu raz czy dwa i bach krecha,jaki ten świat dziwny.
super:) miałaś ewidentnie owu i dobrze trafiliście widzisz.
Nam jakoś sie nie udaje trafić.. albo ja nie mam owu :/ nie wiem ale jeszcze w tym mies podziałamy zobaczymy
W czerwcu pojde do ginekologa juz ostatecznie.

jeszcze raz gratuluję!
jutro pewnie kreseczka bedzie ciemniejsza! :-)

Kinguś życzę aby wam się udało,z resztą wszystkim dziewczynom tego życzę.
Mam nadzieje ze teraz każde testowanie będzie szczęśliwe :-)

no niech ten miesiac bedzie szczesliwy dla nas wszystkich;)

ja narazie znikam.
musze się ogarnąć i wypić kawkę (jak nie wypije glowa mi peka)
potem ruszam z młodym na miasto:) i fakturki muszę pozałatwiać
a za kasiore kupie coś fajnego ;P

Do pozniej!!!

Kasia - gratki - no to teraz Harsh a potem ja :-D W kolejce Lorelain, Maryla, Zapmarta, Wisieńka i Kinga :-D Ale chwila chwila - to to już na 2011 się łapiesz? chyba na pierwsze dni, bo ja jak sobie liczyłam to mi by wyszedł 17 stycznia :dry:

Jeny Karola wstała przed 7 a ja musiałam za nią. męża też opierniczyłam i musiał wstać. Miałam nie zaglądać przed południem ale jakoś nie mogłam skoro dopiero o 10 mamy autobus :dry:

reklama
witaj Sol:-)termin według tych kalkulatorów wychodzi na 8 stycznia i mam nadzieje ze to bęzie w styczniu a nie koniec grudnia:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry