- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
K
Kinga85
Gość
witam girls!
wiecie...wieczór też miałam bardzo udany
poczytałam troszkę i widzę że wczoraj na wieczór to miałyscie kiepskie nastroje.. to przez te cholerne hormony pewnie i przesilenie. Mam nadzieje że dziś wstaniecie z uśmiechem na twarzach
mama nieźle ci sie porobiło widze :/ te kroski..nie wiem sama. Ja też brałam kiedyś cilest ale do konca brania zawsze było ze mną okej o krostach mowy nie było wiec nie wiem jak ci to pomoc. najlepiej idz do ginekologa i zapytaj co on mysli i co dalej skoro tak sie dzieje. bedzie okej na pewno
harsharani widze że testujesz tak??
kasia ty też chcesz zatestować to rób i daj znać!
Miłego dnia życzę
wiecie...wieczór też miałam bardzo udany
poczytałam troszkę i widzę że wczoraj na wieczór to miałyscie kiepskie nastroje.. to przez te cholerne hormony pewnie i przesilenie. Mam nadzieje że dziś wstaniecie z uśmiechem na twarzach
mama nieźle ci sie porobiło widze :/ te kroski..nie wiem sama. Ja też brałam kiedyś cilest ale do konca brania zawsze było ze mną okej o krostach mowy nie było wiec nie wiem jak ci to pomoc. najlepiej idz do ginekologa i zapytaj co on mysli i co dalej skoro tak sie dzieje. bedzie okej na pewno
harsharani widze że testujesz tak??
kasia ty też chcesz zatestować to rób i daj znać!
Miłego dnia życzę
aaaaaaaaaaaaaaaaa Kasia! jest! :-) Gratulacje!!!!!witam wszystkie ;-)
Jakbym przeczytała wcześńiej wiadoość Harsh o pewnie bym nie zrobiła tego co zrobiłam...
zdjęcie średnio dokładne bo ręce mi się trzęsły
w rzeczywistości ta blada kreska była bardziej widoczna,test i tak powtórze jeszcze :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
aaaaaaaaaaaaaaaaa Kasia! jest! :-) Gratulacje!!!!!
Kingaaaa wieeeeem!!!!!! jezu nie wierze :-) ale będę testować jesczze raz,jutro albo w niedziele,albo i jutro i w niedziele!!!narazie nie myśle logicznie :-)
K
Kinga85
Gość
bardzo się cieszę Kasiu :-)
powiedz mi jeszcze bo każdą pytam serduszkowaliście cały miesiac czy najbardziej w okolicach owu?
powiedz mi jeszcze bo każdą pytam serduszkowaliście cały miesiac czy najbardziej w okolicach owu?
K
Kinga85
Gość
super miałaś ewidentnie owu i dobrze trafiliście widzisz.Kinguś nie uwierzysz ale @ miałam 4 kwietnia a przytulanie było 15 i 17 czyli tylko w okolicach owu
Kurcze jakie to...inne starają się tyle czasu a ja tu raz czy dwa i bach krecha,jaki ten świat dziwny.
Nam jakoś sie nie udaje trafić.. albo ja nie mam owu :/ nie wiem ale jeszcze w tym mies podziałamy zobaczymy
W czerwcu pojde do ginekologa juz ostatecznie.
jeszcze raz gratuluję!
jutro pewnie kreseczka bedzie ciemniejsza! :-)
K
Kinga85
Gość
no niech ten miesiac bedzie szczesliwy dla nas wszystkich
ja narazie znikam.
musze się ogarnąć i wypić kawkę (jak nie wypije glowa mi peka)
potem ruszam z młodym na miasto i fakturki muszę pozałatwiać
a za kasiore kupie coś fajnego ;P
Do pozniej!!!
ja narazie znikam.
musze się ogarnąć i wypić kawkę (jak nie wypije glowa mi peka)
potem ruszam z młodym na miasto i fakturki muszę pozałatwiać
a za kasiore kupie coś fajnego ;P
Do pozniej!!!
S
Sol
Gość
Kasia - gratki - no to teraz Harsh a potem ja W kolejce Lorelain, Maryla, Zapmarta, Wisieńka i Kinga Ale chwila chwila - to to już na 2011 się łapiesz? chyba na pierwsze dni, bo ja jak sobie liczyłam to mi by wyszedł 17 stycznia
Jeny Karola wstała przed 7 a ja musiałam za nią. męża też opierniczyłam i musiał wstać. Miałam nie zaglądać przed południem ale jakoś nie mogłam skoro dopiero o 10 mamy autobus
Jeny Karola wstała przed 7 a ja musiałam za nią. męża też opierniczyłam i musiał wstać. Miałam nie zaglądać przed południem ale jakoś nie mogłam skoro dopiero o 10 mamy autobus
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: