maryla86
Fanka BB :)
kochana moja nie nerwój sie a rano dzwoń do Gina ja tu trzymam kciuki zeby była ciąża !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nie ma innej opcjiKASIAWIE,IWONKA,WISIEŃKA-witam wieczorkiem,wlecialam tylko zeby zyczyc dobrej nocki i powiem Wam ze szlag mnie trafia bo ne dosc ,ze od kilku dni mam mega narwyod kilku dni(teraz juz delikatne)plamieniato jeszcze od 3 dni caly moj dekold jest w krostkach czerwonychczemu to wszystko sie pierdzieli jak sie zblizaja staraniawczesniej tez bralam cilest,zeby zajsc w ciaze i przy zadnej tak nie bylo a teraz co-za stara juz jestem czy o co kaman???????????Tomi mnie pociesza,ze niedlugo zaczniemy,ze sie uda,ale ja juz patrzec na siebie nie moge z tymi krostami,wciaz zmieniam wkladki,nie mozemy sie przez to przytulackurcze maćmysle nad tym,zeby skrocic branie bo wykoncza mnie te nerwy a moje dzieci ogluchna od krzyku!!!
Pysiu ja tez już nie pije to był ostatni raz taka głupia to nie jestem żeby ryzykować ale jak wiedziałam że nie mam płodnych to sie ostatni raz skusiłam i od tego mometu nawet nie wącham juz jestem grzeczniutka jak nie wiem coEWELINA, KINGA to jest tak ze mysle namietnie w niektorych momentach o dziecku ale staram sie bardzo nie nakrecac, bo zwariujE. czas do wesela szybko zleci a pozniej to juz staranka mr
PYZUNIA, przykro mi i tule
SOL,to zaden wstyd. dobrze ze nie stalo sie nic zlego
ja po pracy pilam drinka, sruba ze hej. hehe. jeszcze jutro i dlugi weekendzik mrau
Bobas mi sie marzy jak jestem z moim, fajnie byloby isc na spacer z dzidzia tylko trzeba sie postarac ladnie.
MARYLA, Ty dbaj o siebie jak o ciazy myslisz my jak ruszymy do boju to nie bede pic na pewno alkoholu. mojemu mowilam ze ja bede pieniadze tracic w dzieciecych sklepach hehe.
Wytrzymam jakos
trzymam kciukasy za zdrową ciażeSorry, ze sie wczesniej nie odezwalam, ale walczymy w domu z jakims wirusem i moj synek bardzo się rozchorował.
Nie miałam jak kupić testu..czyli nie mam go jeszcze... ale chce sie umowic z Kasia na niedziele, zeby spokojniej podejsc do tego, wiedzac ze ktos tam tez to robi i ze musze.. Bo mnie rowniez nachodzi strach.
No nic.
Postaram sie nadrobic troche snu.
GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!witam wszystkie ;-)
Jakbym przeczytała wcześńiej wiadoość Harsh o pewnie bym nie zrobiła tego co zrobiłam...
zdjęcie średnio dokładne bo ręce mi się trzęsły
w rzeczywistości ta blada kreska była bardziej widoczna,test i tak powtórze jeszcze :-)
a widzisz mówiłam że zaczniesz wysyp ciąż tak sie ciesz, kochana koniecznie napisz jakiej firmy test robiłaś może dla nas tez będzie szczęśliwy
dziękuje kochana i miłego dzionka życzeWitam z ranka
U mnie jest git
Kasiu ogromne gratulacje Świetnie że Ci się udało
Sol myśl pozytywnie ale rozsądnie bo rozczarowanie pewnie bardzo boli.
Harsh jak test?daj znać?
mama Ja też chciałabym aby powróciła nasza stara paczka na bb chodzi mi o nasze dziewczyny,mam nadzieję że jeszcze do nas zajrzą
marylka życzę dużego utargu ;-)
...życzę wam miłego dnia i dużo ciepłego słoneczka
A ja wczoraj u fryzjera się zrelaksowałam nawet dziewczyny szampana polewały ale nie skożystałam wybrałam capucino a dziś mężuś planuje grila po pracy
zaraz wkleje wam zdjątka nowej fryzurki tylko podciełam i dołozyłam bląd pasemka - chciałam rozjaśnić na wakacje