reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KASIAWIE,IWONKA,WISIEŃKA-witam wieczorkiem,wlecialam tylko zeby zyczyc dobrej nocki i powiem Wam ze szlag mnie trafia bo ne dosc ,ze od kilku dni mam mega narwy:baffled:od kilku dni(teraz juz delikatne)plamienia:baffled:to jeszcze od 3 dni caly moj dekold jest w krostkach czerwonych:baffled::baffled::baffled::baffled:czemu to wszystko sie pierdzieli jak sie zblizaja starania:eek::eek:wczesniej tez bralam cilest,zeby zajsc w ciaze i przy zadnej tak nie bylo a teraz co-za stara juz jestem czy o co kaman???????????:confused2:Tomi mnie pociesza,ze niedlugo zaczniemy,ze sie uda,ale ja juz patrzec na siebie nie moge z tymi krostami,wciaz zmieniam wkladki,nie mozemy sie przez to przytulac:no:kurcze mać:crazy::crazy:mysle nad tym,zeby skrocic branie bo wykoncza mnie te nerwy a moje dzieci ogluchna od krzyku!!!
kochana moja nie nerwój sie a rano dzwoń do Gina :) ja tu trzymam kciuki zeby była ciąża !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nie ma innej opcji

EWELINA, KINGA to jest tak ze mysle namietnie w niektorych momentach o dziecku ale staram sie bardzo nie nakrecac, bo zwariujE. czas do wesela szybko zleci a pozniej to juz staranka mr
PYZUNIA, przykro mi i tule
SOL,to zaden wstyd. dobrze ze nie stalo sie nic zlego

ja po pracy pilam drinka, sruba ze hej. hehe. jeszcze jutro i dlugi weekendzik mrau ;)

Bobas mi sie marzy jak jestem z moim, fajnie byloby isc na spacer z dzidzia tylko trzeba sie postarac ladnie.
MARYLA, Ty dbaj o siebie jak o ciazy myslisz ;) my jak ruszymy do boju to nie bede pic na pewno alkoholu. mojemu mowilam ze ja bede pieniadze tracic w dzieciecych sklepach hehe.
Wytrzymam jakos
Pysiu ja tez już nie pije to był ostatni raz taka głupia to nie jestem żeby ryzykować ale jak wiedziałam że nie mam płodnych to sie ostatni raz skusiłam i od tego mometu nawet nie wącham :):):):) juz jestem grzeczniutka jak nie wiem co :):)

Sorry, ze sie wczesniej nie odezwalam, ale walczymy w domu z jakims wirusem i moj synek bardzo się rozchorował.
Nie miałam jak kupić testu..czyli nie mam go jeszcze... ale chce sie umowic z Kasia na niedziele, zeby spokojniej podejsc do tego, wiedzac ze ktos tam tez to robi i ze musze.. Bo mnie rowniez nachodzi strach.
No nic.
Postaram sie nadrobic troche snu.
trzymam kciukasy za zdrową ciaże

witam wszystkie ;-)
Jakbym przeczytała wcześńiej wiadoość Harsh o pewnie bym nie zrobiła tego co zrobiłam...
zdjęcie średnio dokładne bo ręce mi się trzęsły:-p
w rzeczywistości ta blada kreska była bardziej widoczna,test i tak powtórze jeszcze :-)
GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a widzisz mówiłam że zaczniesz wysyp ciąż :):):) tak sie ciesz, kochana koniecznie napisz jakiej firmy test robiłaś może dla nas tez będzie szczęśliwy :):)

Witam z ranka:)
U mnie jest git :happy:
Kasiu ogromne gratulacje :happy:Świetnie że Ci się udało :tak:
Sol myśl pozytywnie ale rozsądnie bo rozczarowanie pewnie bardzo boli.
Harsh jak test?daj znać?
mama Ja też chciałabym aby powróciła nasza stara paczka na bb chodzi mi o nasze dziewczyny,mam nadzieję że jeszcze do nas zajrzą :tak:
marylka życzę dużego utargu ;-)

...życzę wam miłego dnia i dużo ciepłego słoneczka:)
dziękuje kochana i miłego dzionka życze :):):)

A ja wczoraj u fryzjera się zrelaksowałam nawet dziewczyny szampana polewały :) ale nie skożystałam wybrałam capucino :):) a dziś mężuś planuje grila po pracy :):):)
zaraz wkleje wam zdjątka nowej fryzurki tylko podciełam i dołozyłam bląd pasemka - chciałam rozjaśnić na wakacje :):)

reklama
witam
poszlam do innego gina i od razu mi powiedziala lekarka, ze musze badania zrobic..
w sumie to pozostaly mi badania krwi- na bakterie, toxoplazmoze itd wiec wszystko to zrobilam wczoraj... pobrali mi 6 probowek ale dalam rade..
w kazdym razie... wyniki beda za 2-3 tygodnie... a pozniej :) zielone swiatlo oczywiscie jak wszystko bedzie ok :)

musi byc....

ok, wracam do pracy.. mam nadzieje, ze w weekend nadrobie zaleglosci w czytaniu stronek :) strasznie duzo piszecie :)

kasiawie- ja tez mialam taka na dzien przed @ a teraz Domi kolo mnie siedzi:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-Dnalapalam fluidkow i mam nadzieje,ze zapoczątkujesz wysyp ciaz na naszym watku:tak:sciskam Cie
MARYLKA- mam nadziej,ze mi sie wszystko unormuje -musi cholerka!!!!czekamy na fotke fryzurki:)
MAGGY77- witam i trzymam kciuki,zeby wyniki byly OK i zebyscie dostali zielone swiatelko!!!!!milego dnia!

Ostatnia edycja:
no my juz gotowi do wyjscia :) piekną pogode mamy w iławie :tak: ciepło i słonecznie aż sie w domu nie chce siedzieć.
No i urlop!!! całe 9dni:-p oj wykorzystamy to z mężem na pewno ;)

Aga dobrze że dziś już masz lepszy humor
maryla fajnie że sie zrelaksowałaś u fryca :)
Kasia łapię i ja fluidki!! :-D:-)

kasiawie- ja tez mialam taka na dzien przed @ a teraz Domi kolo mnie siedzi:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-Dnalapalam fluidkow i mam nadzieje,ze zapoczątkujesz wysyp ciaz na naszym watku:tak:sciskam Cie

no teraz to musi byc wysyp!!!!
Harsh czekam na Ciebie i Twój test!!!!!!potem Sol,potem juz nie pamiętam!!!oby kazdej się udało!!!

a test miałam jakieś rózowe pudełko PINK TEST pisze i taki mały bobas siedzi,ale to przez przypadek taki mam,taki dostałam w aptece :-) ale niech tam niech jest szczęśliwy!!:-)

kasiawie- hahaha-tez mam taki i jest na gorze napis 99,9% :tak:no to na pewno jestes w ciazy:tak::tak::tak::tak::tak:
MARYLKA- NO!!!!!!!!!!!!!!MOJA DROGA-SUPER!!! :) bardzo ladnie.
KINGA- urlopuj sie i pogody zycze!!;-)

Ostatnia edycja:
ale na tym zdjęciu mam wielki łeb :( masakra no trudno poszło w świat :)

acha wiecie co mój kamil wczar za tekst wymyślił: powiedział że gramy w kto znajdzie płodka - on jest psychiczny a jak sie rano na mnie żółcił to mówie wam -zboczuch jeden

a koleś dziś tak mówi kórcze waluś ciotka tak sie nagrała że będziesz musiał kupić penigra :):) ale sie naśmiałam a mezuś jak sie oburzył :):):):):)

MARYLKA- ja tu nigdzie nie widze duzej glowy:no::laugh2: ladne zdjecie:tak:a ten Twoj Kamil to normalnie ogier:-D:-Dciekawe jak bedzie w TYCH sprawach jak bedziesz w ciazy???trzebaby takie pozycje poszukac coby na brzuszek nie dusić:tak:
kasiawie-a Ty dzis wolne czy do pracy????i co powiedzialas mamie???

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry