reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
iwonko dziękuje :-) czyi z tego wynika że musze byc co najmniej w 3 miesiącu ciązy przed końcem umowy,no jelsi teraz by sie udało to byłoby dobrze.

mama zobacze jutro jak wstane,ja i chce testować i się boje,okropne to jest.a Ty dzwoń już jutro do tego ginka,co będziesz taki długi weekend czekała i się denerwowała

reklama
WECIE CO ,POCZEKAM JESZCZE KILKA DNI,pomysle i jak nic sie nie zmieni to zadzwonie we wtorek-zostalo mi 6 tabletek z 2 opakowania,wiec akurat i najwyzej 3 juz nie wezme....tylko pewnie to bedzie za krotko i nic z tego nie wyjdzie:-:)-:)-(kochane moje-ide spac bo nic tu dzis nie wymysle-pożalic sie chcialam..im szybciej zasne tym szybciej przestane o tym myslec:sorry:dobranoc slonka moje!!

chyba tez juz będę się zegnac,tez juz nie chce myślec,jutro rano będzie cięzko,czy zdecyduje się czy nie...dam wam znać;-)
dobranoc dziewczyny!!!

KASIAWIE- odpisalam Ci w na poprzedniej stronie-edytowalam post:tak:
KINGA- dobrej nocy po udanym dniu:-D
KPI- WITAJ WIECZORKIEM,TO MOZE I JA WYBIORE SIE NA LODY SKORO TO POMAGA:eek:

lody i bąbolada są dobre na wszystko - sprawdzone!!!

mamo może rzeczywiście przyśpiesz tą wizytę skoro aż tak źle jest :(

witaj kpi no już mi troszkę lepiej rozmowa z dziewczynami mi pomogła :)

kinga odpoczywaj opalaj się i staraj się hihi :p:p

cieszę się, że jest już lepiej ;)
każdego czasem coś dopadnie ....

kpi, masz rację, że opinii tyle ile rodzących. Ja tam liczę zawsze na siebie..., a powiedz mi gdzie zamierzasz rodzić ???
...

w szpitalu Orłowskiego

chyba tez juz będę się zegnac,tez juz nie chce myślec,jutro rano będzie cięzko,czy zdecyduje się czy nie...dam wam znać;-)
dobranoc dziewczyny!!!

czekamy!!!

Dobrej Nocki wszystkim;)
Ja też mykam do łóżeczka...

ja też już się kładę nawet nie zauważyłam a tu już 22.35
spijcie słodko ale dopiero po starniach :p:p:p
buziaczki do jutra

o kurczę to mój setny post :)

Ostatnia edycja:

Sol a co to bleach???Ja nie oglądam tego???

A lubisz anime z mordobiciem? Bo to coś w stylu Naruto tylko na innej zasadzie :-p Ja jestem fanką anime ale powolutku wybieram sobie serie.

Idę oglądać i spać. Karola mi właśnie na rękach usnęła. A jutro do przedszkola.

Przed dobranoc wtrace tylko :-), Kasiawie moja psiółka złozyła wypowiedzenie , przysługiwało jej 2 tyg. Pod koniec tego wypowiedzenia dowiedziała się, ze jest w 5 tygodniu i jakas kadrowa poleciła jej zanieść zaświadczenie do pracy, ze jest w ciązy i złozyć podanie o przywrócenie do pracy. To było pod koniec października a umowę tą z przed wypowiedzenia miała do grudnia chyba. Dowiadywała sie jeszcze w pipie i powiedziano jej , ze muszą ją przywrócic do pracy bez znaczenia ile jest w ciąży. Była na L4 i całą ciążę dostawała kasę , średnią z 12 miesięcy przed L4 w 100%. Dostawała zasiłek macierzyński z zus przez 20 tyg. w wysokości wymiaru swojej pensji.:-) Może tak było dlatego, ze ta poprzednia umowa trwałaby dłużej niz te 3 miesiące. Z drugiej strony jak masz fajnego pracodawce to może pójdzie ci na rękę i przedłuzy tą umowę, a ty pójdziesz na L.:-)To było w 2009r. Nie wiem czy coś się zmieniło.
Sol no nie anime nie, wolę czytać, czytać, czytać:-):-):-)
A teraz dobrej nocki a jak wrócę jutro z pracy to prosze o uśmiechy.:-)

EWELINA, KINGA to jest tak ze mysle namietnie w niektorych momentach o dziecku ale staram sie bardzo nie nakrecac, bo zwariujE. czas do wesela szybko zleci a pozniej to juz staranka mr
PYZUNIA, przykro mi i tule
SOL,to zaden wstyd. dobrze ze nie stalo sie nic zlego

ja po pracy pilam drinka, sruba ze hej. hehe. jeszcze jutro i dlugi weekendzik mrau ;)

Bobas mi sie marzy jak jestem z moim, fajnie byloby isc na spacer z dzidzia tylko trzeba sie postarac ladnie.
MARYLA, Ty dbaj o siebie jak o ciazy myslisz ;) my jak ruszymy do boju to nie bede pic na pewno alkoholu. mojemu mowilam ze ja bede pieniadze tracic w dzieciecych sklepach hehe.
Wytrzymam jakos

reklama
Sorry, ze sie wczesniej nie odezwalam, ale walczymy w domu z jakims wirusem i moj synek bardzo się rozchorował.
Nie miałam jak kupić testu..czyli nie mam go jeszcze... ale chce sie umowic z Kasia na niedziele, zeby spokojniej podejsc do tego, wiedzac ze ktos tam tez to robi i ze musze.. Bo mnie rowniez nachodzi strach.
No nic.
Postaram sie nadrobic troche snu.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry