reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej kobitki!
kasiawie GRATULACJE KOCHANA!!!bardzo się cieszę,że się udało i łapię fluidki:tak:
no i się poryczałam...naprawdę bardzo się cieszę,ale jeszcze ciężko mi...

mama coś długo te plamienia masz,pewnie przez to,że masz nie robić przerw między opakowaniami.no i te krostki,wyobrażam sobie jak Cię wkurzają.może faktycznie po weekendzie idź do ginka:tak:

marylka bardzo ładnie wygladasz:tak: i nie wiem gdzie Ty widzisz dużą głowę:-)

meggy77 dobrze,że natrafiłaś na normalnego lekarza,bo przecież każdy mówi,że nie trzeba badań robić:angry::wściekła/y:.niech się cmokną i pocałują w d...

agnieszka fajnie,że humorek wrócił:tak:

pyzunia ściskam i tulę,wiem co przeżywasz...:-:)-:)-(

harsh jak tam test??????????

kinga miłego i owocnego urlopu życzę:tak::-)

w wogóle to się wkurzyłam.w szpitalu powiedział lekarz,że mam sporą infekcję w pochwie i dał mi globulki ginalgin.wybrałam 10 i mówię swojemu ginkowi ,a on nawet nie sprawdził czy wszystko ok.tymczasem ja ciągle czuję się nie do końca wyleczona i mam gęste upławy jak przy takiej infekcji.wczoraj wygrzebałam jeszcze tabletki clorotimazolu do środka i sama sobie zaaplikowałam.chyba sobie nie zaszkodzę ,co???tylko na początku miałam takie uczucie,jakby mi coś wśrodku wyżerało:baffled::baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
MARYLKA- faktycznie:tak:a Ty wiesz ,ze ja patrzylam na ten suwaczek i nie pomyslalam:sorry:pomyslalam o tym ze jutro bedzie juz 1 m-ac i 1 tydzien:tak:i bedzie krotszy napis;-) ja ogarniam dom,musze dzis podlogi umyc na dole:dry:tylko musze poczekc az slonka troche wyjdzie-wypuszcze Dominika na ogrod i wtedy umyje i niech spokojnie wyschnie...obiad mam praktycznie gotowy ,tylko ziemniaki obrac.i tak mysle,ze skoro mam takie nerwy to wezme dzis persen:rolleyes2:po co maja mnie nerwy zjadac od srodka. a my mielismy jechac jutro do znajomych,ktorzy niedawno wprowadzili sie do nowego domu,ale tez maja male bo 2 m-czne dziecko,ale nie jedziemy bo Domi troche kaszle i nie ma mowy bo jak zarazi to masakra takie male dziecko i kaszel,ale jedziemuy do innych ktorzy maja dzieci w wieku moich i spedzimy caly dzien na ogrodzie to sie niepozarazaja:tak: niedziela w domu-rodzinnie a w poniedzialek ze znajomymi i ich 2 dzieci (tez w wieku moich dz.) do puszczy pod Poznaniem tam sa polanki gdzie mozna grille rozpalac i rozne akrtacje dla dzieci i niech lataja a my moze troche odpoczniemy:unsure: nadzieje dobrze miec:laugh2: a jakie plany u Was dziewczyny?????

marylko bardzo ładna fryurka :-)
bibinko dziękuję,choc z drugiej strony wiem jak Tobie musi byc przykro :-(
ide sie zbierac do pracy,a mamie chba powiem,nie wiem,zobacze,ale nie wytrzymam chyba.
to do wieczorka kochane,trzymajcie sie!!!!

KASIAWIE- no to milej pracy,bedziesz miala fajny dlugi weekend:tak::-D
BIBINKA- witaj!:tak:to ci ginek-no jak nie mogl zbadac???nierozumiem tego:no::crazy:wiesz co,kiedys pisalas ze myslisz nad zmiana lekarza i ze oszukasz kogos w Lodzi-chyba czas najwyzszy wiesz-szkoda Twojego zdrowia i nerwow:wściekła/y:a tabletki clotrimazolum nie zaszkodza a moga pomoc a skoro masz to bierz skoro ginek nie zbadal i nic innego nie zapisal.....co musi sie stac zeby sie lekarze bardziej kobieta i jej zdrowiem zajeli?????!!!!!!!!!!!!???????????trzymaj sie kochana i nie daj sie nerwom(choc latwo pisac a sama sie daje:angry:)nie ma co ide szukac persen!
MLODAM- czesc!!fajnie-mamy pierwsza wiosenna fasolke,nie??? :))

Ostatnia edycja:
KPI- hejka z rana:tak:no to teraz mamy 2 ciężaróweczki na wątku:tak::-D
KASIAWIE-to teraz poprosimy o fluidki ciążowe;-):tak:i widzisz -juz wiadomo,ze w pracy bedziesz miala przedluzone na czas ciazy i maciezynskiego a na 2gie dziecko jest 20 tyg.czyli 5 m-cy:tak::-D
reszta dziewczyn WSTAWAC!!!!!!!!!!!!!!!

na razie 2 choć czuję, że wkrótce będzie więcej ;)
moze już są tylko się nie ujawniają...

no my juz gotowi do wyjscia :) piekną pogode mamy w iławie :tak: ciepło i słonecznie aż sie w domu nie chce siedzieć.
No i urlop!!! całe 9dni:-p oj wykorzystamy to z mężem na pewno ;)

Aga dobrze że dziś już masz lepszy humor
maryla fajnie że sie zrelaksowałaś u fryca :)
Kasia łapię i ja fluidki!! :-D:-)

miłego urlopu i odpoczynku, w gdzie się wybieracie?

Zobacz załącznik 240896 tylko prosze sie nie przestraszyć lepiej juz nie wyjde :(

SUUUUUUUUUPER fryz i ślicznie Ci w nim ;)
tylko nie wiem gdzie tą dużą głowę znaleźć ....

w wogóle to się wkurzyłam.w szpitalu powiedział lekarz,że mam sporą infekcję w pochwie i dał mi globulki ginalgin.wybrałam 10 i mówię swojemu ginkowi ,a on nawet nie sprawdził czy wszystko ok.tymczasem ja ciągle czuję się nie do końca wyleczona i mam gęste upławy jak przy takiej infekcji.wczoraj wygrzebałam jeszcze tabletki clorotimazolu do środka i sama sobie zaaplikowałam.chyba sobie nie zaszkodzę ,co???tylko na początku miałam takie uczucie,jakby mi coś wśrodku wyżerało:baffled::baffled:

może poszukaj innego lekarza, który bardziej sie zainteresuje???

MARYLKA- faktycznie:tak:a Ty wiesz ,ze ja patrzylam na ten suwaczek i nie pomyslalam:sorry:pomyslalam o tym ze jutro bedzie juz 1 m-ac i 1 tydzien:tak:i bedzie krotszy napis;-) ja ogarniam dom,musze dzis podlogi umyc na dole:dry:tylko musze poczekc az slonka troche wyjdzie-wypuszcze Dominika na ogrod i wtedy umyje i niech spokojnie wyschnie...obiad mam praktycznie gotowy ,tylko ziemniaki obrac.i tak mysle,ze skoro mam takie nerwy to wezme dzis persen:rolleyes2:po co maja mnie nerwy zjadac od srodka. a my mielismy jechac jutro do znajomych,ktorzy niedawno wprowadzili sie do nowego domu,ale tez maja male bo 2 m-czne dziecko,ale nie jedziemy bo Domi troche kaszle i nie ma mowy bo jak zarazi to masakra takie male dziecko i kaszel,ale jedziemuy do innych ktorzy maja dzieci w wieku moich i spedzimy caly dzien na ogrodzie to sie niepozarazaja:tak: niedziela w domu-rodzinnie a w poniedzialek ze znajomymi i ich 2 dzieci (tez w wieku moich dz.) do puszczy pod Poznaniem tam sa polanki gdzie mozna grille rozpalac i rozne akrtacje dla dzieci i niech lataja a my moze troche odpoczniemy:unsure: nadzieje dobrze miec:laugh2: a jakie plany u Was dziewczyny?????

wow, ile planów ...
u mnie sobota od rana sprzątanko w nowym mieszkaniu, potem ślub koleżanki, a wieczorem wracają rodzice z Rzymu więc na pewno jakaś kolacyjka,
w niedzielę - w mieszkanku - urządzanie cd. i pakowanie na wyjazd
a w poniedziałek raniutko wyjeżdżamy na tydzień w Bieszczadki ;)

mama no wybiorę te taletki,na szczęście mam całe opakowanie 6 sztuk.wkur...mnie to wszystko:wściekła/y::angry:.najlepiej się nie badać ,nic nie robić i mieć wszystko w d... i zdać się na łaskę losu:angry:.masakra jakaś normalnie:-(.bardzo lubię mojego lekarza,1 ciążę prowadził super,ale wszystko było ok,a teraz jak nie jest to dupa blada:angry:.innego nie mam co u mnie szukać,bo same konowały.jak porobię wszytskie badania to pojadę z nimi do łodzi.a jeszcze miałam liczne bakterie w moczu,mógły mi dać skierowanie na posiew,nie?może pójdę do internisty to chociaż na posiew i tsh by mi dał.zawsze mniej
.chyba też persen zakupię...
kpi cześć mamusiu:tak::-)

a wogóle Ala mi zaczęła kasłać w nocy,idę z nią do lekarza,bo długi weekend przed nami.zostawiłam ją w domu od środy,żeby się nie rozłozyła,a jest gorzej,nic nie rozumiem....

Ostatnia edycja:
BIBINKA- no tak jak mowisz prowadzilCi 1 ciaze ,ale jak nic sie nie dzialo to OKi a treraz jakbys chciala na Niego liczyc to d.....a:wściekła/y:myslalam,ze Ci zrobi usg jak bylas w ciazy na 1-szej wizycie-nie zrobil,potem po zabiegu tez nie i teraz masz infekcje i nawet nie zbadal,oj tak sie nie robi.......:no:wez te tabletki jak masz a zawsze mozesz podejsc do apteki i powiedziec ze bralas Gynalgin a teraz Clotrim. i czy to jest Ok i moze cos jeszcze bez recepty zaproponuje-stan zapalny trzeba wyleczyc-nie ma co...rozumiem Twoje nerwy!!!ja juz wzielam persen forte-od razu z grubej rury-a co!:eek:teraz sie upokoje to mnie 3 dni bedzie trzymac:tak:
KPI- No mamy troche planow,raz ze Tomi ma wolne a dwa ze chcemy dzieciakom troche atrakcji zapewnic.

mama no mam nerwa,ale jak tu nie mieć,sama widzisz:angry::wściekła/y:.mam nadzieję,że te 6 tabl clortotimazolu wystarczą.kiedys tak wybrałam i było ok.naprawdę tez mi się ten persen przyda:tak:.my jutro jedziemy do moich rodziców i wracamy w niedzielę wieczorkiem.mam nadzieję,że Ala bardziej się nie rozłozy:baffled:.a pogoda to ma nie byc zbyt ciekawa,z tego co widziałam.ja zwykle w weekend:baffled:

reklama
witam wszystkie ;-)
Jakbym przeczytała wcześńiej wiadoość Harsh o pewnie bym nie zrobiła tego co zrobiłam...
zdjęcie średnio dokładne bo ręce mi się trzęsły:-p
w rzeczywistości ta blada kreska była bardziej widoczna,test i tak powtórze jeszcze :-)

:szok: super chyba się udało . :-D gratuluję:-)
:-D no moje panie witam nadrobiłam wasze pisanie , przyznam że sporo i że chyba muszę częśćiej zaglądać .
marylka :-) fryzura super a i kolor fajny wyglądasz extra , a co do bliżniaków to wiesz że mama mojego taty jest z bliżniaków i jak do tej pory nikomu się nie trafiło więc wszyscy się śmieją z mojego starego że skoro ta robota tyle mu zajmuję to na bank będą bliżniaki w babcię ,:-D:-D.
:-) a u mnie jakoś tak dziwnie , od 5 dni bolą mnie piersi i mam jakieś parcie na pęcherz śikam jak cholera , ( @ mam dopiero na 15 maja tuż przed komunią mojej córci :-D, nieżle nie ) i mam uczucie jak bym miała zaraz dostać @@@ , dziwne . a wczoraj wieczorkiem jak wróciliśmy do domku ( sadziliśmy drzewka pod domem ) wypiłam ze trzy łyki piwa i ścieło mnie wymiotowałam i tak żle sie czułam że szok :szok:,jak nie ja . tyle rewelacji , za wszystkie trzymam kciuki i fluidki się przydadzą

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry