hej kobitki!
kasiawie GRATULACJE KOCHANA!!!bardzo się cieszę,że się udało i łapię fluidki
no i się poryczałam...naprawdę bardzo się cieszę,ale jeszcze ciężko mi...
mama coś długo te plamienia masz,pewnie przez to,że masz nie robić przerw między opakowaniami.no i te krostki,wyobrażam sobie jak Cię wkurzają.może faktycznie po weekendzie idź do ginka
marylka bardzo ładnie wygladasz i nie wiem gdzie Ty widzisz dużą głowę:-)
meggy77 dobrze,że natrafiłaś na normalnego lekarza,bo przecież każdy mówi,że nie trzeba badań robić.niech się cmokną i pocałują w d...
agnieszka fajnie,że humorek wrócił
pyzunia ściskam i tulę,wiem co przeżywasz...:---(
harsh jak tam test??????????
kinga miłego i owocnego urlopu życzę:-)
w wogóle to się wkurzyłam.w szpitalu powiedział lekarz,że mam sporą infekcję w pochwie i dał mi globulki ginalgin.wybrałam 10 i mówię swojemu ginkowi ,a on nawet nie sprawdził czy wszystko ok.tymczasem ja ciągle czuję się nie do końca wyleczona i mam gęste upławy jak przy takiej infekcji.wczoraj wygrzebałam jeszcze tabletki clorotimazolu do środka i sama sobie zaaplikowałam.chyba sobie nie zaszkodzę ,co???tylko na początku miałam takie uczucie,jakby mi coś wśrodku wyżerało
kasiawie GRATULACJE KOCHANA!!!bardzo się cieszę,że się udało i łapię fluidki
no i się poryczałam...naprawdę bardzo się cieszę,ale jeszcze ciężko mi...
mama coś długo te plamienia masz,pewnie przez to,że masz nie robić przerw między opakowaniami.no i te krostki,wyobrażam sobie jak Cię wkurzają.może faktycznie po weekendzie idź do ginka
marylka bardzo ładnie wygladasz i nie wiem gdzie Ty widzisz dużą głowę:-)
meggy77 dobrze,że natrafiłaś na normalnego lekarza,bo przecież każdy mówi,że nie trzeba badań robić.niech się cmokną i pocałują w d...
agnieszka fajnie,że humorek wrócił
pyzunia ściskam i tulę,wiem co przeżywasz...:---(
harsh jak tam test??????????
kinga miłego i owocnego urlopu życzę:-)
w wogóle to się wkurzyłam.w szpitalu powiedział lekarz,że mam sporą infekcję w pochwie i dał mi globulki ginalgin.wybrałam 10 i mówię swojemu ginkowi ,a on nawet nie sprawdził czy wszystko ok.tymczasem ja ciągle czuję się nie do końca wyleczona i mam gęste upławy jak przy takiej infekcji.wczoraj wygrzebałam jeszcze tabletki clorotimazolu do środka i sama sobie zaaplikowałam.chyba sobie nie zaszkodzę ,co???tylko na początku miałam takie uczucie,jakby mi coś wśrodku wyżerało
Ostatnio edytowane przez moderatora: