reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam sie i ja .
zrobilam zdjecia bo stwierdzilam ze dzis juz nie dacie mi spokoju:-p;-)

rureczko jak sie czujesz i co wlasciwie lekarz powiedzial?
paulina chamstwo jakies? jak tak mozna z ludzmi postepowac?
kocurku daj spokoj z tym sprzataniem
jos jak tam?maz dal ci pospac? fajnie
carola ninka jest obledna:-)
lilus oby duzo placzu nie bylo na szczepieniu

a ja mam dzis usg.
wczoraj pojechalismy po te panele , kupilismy odrazu listwy, narozniki i te zlaczki wszystkie i pianke i zostalo mi w portfelu 50zl:szok:.a w tym tyg imieniny ma Lukasza brat i dzien babci i dziadka bedzie, mam nadzieje ze pieniadze z kredytu przyjda.bo inaczej ciezko bedzie...

Załączniki

• DSCN5560[1].jpg
    DSCN5560[1].jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 40
  • DSCN5557[1].jpg
    DSCN5557[1].jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 37
Dzień dobry Cyckolinki :-))))

Korzystając z okazji całodziennego pobytu mojego szanownego, porobiłam wczoraj prawie wszystko :eek: i jeszcze się znalazł czas na spacerek :)))

rureczka - kurczę, oby te skurcze to nic poważnego. Odezwij się Kochana. Buziak :)

Wiola - fotka!!!!

Kocurek!!! Kofi :-D)))

Paula - ja też mam problem z jedną nieuczciwą panią na Allegro, toczę z nią spór już 15 dni, i milczy....wczoraj weszłam na jej konto, a tam...- konto użytkownika zawieszone:baffled: i co ja mam teraz robić? Czekać aż jej odwieszą, czy co?
Dzisiaj mija miesiąc i tydzień jak czekam na wylicytowane rzeczy...
Wiesz może jak Allegro rozwiązuje takie sprawy jak Twoja czy moja?

Dzień dobry.

Wczoraj dowiedziałam się tyle, że to może być albo przez szyjkę, albo ze stresu, którego ostatnio mam pod dostatkiem. Żeby wiedzieć dokładnie to musieliby mnie położyć na oddział. Dzisiaj już trochę lepiej, mniej boli niż wczoraj, mam nadzieję, że się zupełnie wyciszy. W razie czego mam brać nospę i leżeć.
Dziękuje kochane za troskę :*

Wiolu ślicznie wyglądacie!

Hej!

Jeju, bębenki mi dziś pękną... :sad::eek::-( Wczoraj Mia miała jakiś cudowny dzień, ale dziś od nowa to samo... :sad:

mary : ale super ze macie domek. A czy wasze miesto jest duze, czy sa wogole budynnki na styl blokow, z mieskzaniami ???
Pamietam jak sie zdziwilam bedac w islandii ze miasteczko male ze w 10min przejdziesz w szerz i w zluz, a wlasnie duzo blokow bylo i mieskzan! domy na skraju tylko. A mi sie marzy taki domek drewniany wsrod sniegu gdzies w skandynawii lub szwajcarii, choc chyba bardziej w skandynawii, zdala od wszystkiego, a wokol snieg... I CISZA :)

Jos - my mieszkamy w mieście ok. 30-40 tys., do Oslo mamy 50 km. Budynki są wszelkiego rodzaju, bloki, wieżowce, domki wolnostojące, szeregowe... Co tylko chcesz. :-):-) Generalnie w Norwegii są małe miasta. 500-tysięczne Oslo to metropolia! :-D:-D Ale bardzo wielu ludzi ma właśnie takie domki w lesie czy w górach, gdzie spędzają weekendy czy wakacje. ;-);-)

Made-my próbowaliśmy pisać do tej osoby-nic nie dało-mąż zgłosił to do allegro-polecili mu założyć spór transakcyjny-spór wygasa na dniach-M. chciał iść na policję już-miał przygotowane wydruki aukcji, potwierdzenia zapłaty i korespondencji do tamtej osoby i z allegro-sprawa na szczęście sama się rozwiązała, ale i tak wystawiam negatywa...
aha a uszykować ci też już rzeczy na lato?bo w sumie po co tysiąc razy coś przesyłać

Rurka-to odpoczywaj kochana

Wiola-piękna fotka a gdzie uśmiech mamusiu?;) Iwcia małe śpiące słodkości

wiolka : hej !!! slicznie wygladasz! a iwcia przybiera niesamowite pozycje w czasie snu :)

rurka : lez, uwazaj na siebie... a sasiadem niech sie zajmie maz!

mary : jej, ale fajnie miec taki domek w lesie na weekend chocby :) tez bym chciala... a tu wszystko takie halasliwe brudne przeludnione ... a najlepiej od razu caly rok mieszkac w takim domku, i dojezdzac do miasta do pracy Mmmm...
to sie rozmarzylam :)

Mia placze przez brzuszek...? Biedulka... I ty tez sie nameczysz i nastresujesz :(

made : hej :)

paulina usmiech jeszcze spi...musze wstac i zrobic sobie jakas kanapke i herbate.
wspolczuje tych przejsc z allegro...trzeba bylo pytac kolezanke z BB ktora ma starsza corke o kurtke:-p.

jos Iwa spi tak w naszym lozku , w swoim budzi sie co chwile.a mi jakos ostatnio wygodniej z nia spac niz z Lukaszem:sorry:

reklama
Witam sie w duzo lepszym nastroju!
Obudzilam sie w nocy co prawda ale nie zerkalam na zegarek i zasnelam :tak::-D potem sie tylko obudzilam na chwile przed budzikiem m i znow spalam do 10:30!!! Zycie znow jest piekne! Choc szczerze mowiac pospalabym jeszcze :rofl2:

Wiolu! Wygladasz pieknie!

Jos - my mieszkamy w mieście ok. 30-40 tys., do Oslo mamy 50 km. Budynki są wszelkiego rodzaju, bloki, wieżowce, domki wolnostojące, szeregowe... Co tylko chcesz. :-):-) Generalnie w Norwegii są małe miasta. 500-tysięczne Oslo to metropolia! :-D:-D Ale bardzo wielu ludzi ma właśnie takie domki w lesie czy w górach, gdzie spędzają weekendy czy wakacje. ;-);-)

Wow! W Szwajcarii nie ma ani jednego tak wielkiego miasta! :laugh2:

Jos to ja Ci w takim razie polecam Zurych. Maly ale wariat :cool::-)
W Genewie sie trzeba nalazic i znalezc male, pochowane butiki, bo markowych jest potwornie malo, no chyba ze kogos stac na ubieranie rodziny w burberry, chanel, diorze itd - w tej kategorii wybor jest olbrzymi.

Rureczko odpoczywaj i badz dzielna! Bedzieok! Sciskam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry