reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
made no chyba raczej na policji sie skonczy ta sprawa...
a swoja droga ludzie sa jacys dziwni, mysla ze da sie tak oszukac czlowieka i ze ujdzie to na sucho.

reklama
mary : jej, ale fajnie miec taki domek w lesie na weekend chocby :) tez bym chciala... a tu wszystko takie halasliwe brudne przeludnione ... a najlepiej od razu caly rok mieszkac w takim domku, i dojezdzac do miasta do pracy Mmmm...
to sie rozmarzylam :)

Mia placze przez brzuszek...? Biedulka... I ty tez sie nameczysz i nastresujesz :(

Jos - no brzuszek, kolki cholerne... Kto to wymyślił?! :wściekła/y::wściekła/y: Muszę przyznać, że wypróbowaliśmy wszystkie dostępne sposoby i jestem tak skołowana, że nie wiem, co myśleć, nic małej nie pomogło, nawet "cudowny" Sab Simplex!... :crazy::angry::oo: A co do domków, to naprawdę super sprawa! Są przeróżne, np. rodzina mojego M. ma typowo letniskowy, ale nasi znajomi mają taki full wypasiony w górach, gdzie się wybieramy niedługo na narty, o ile śnieg spadnie!

mary wlacz suszarke albo odkurzacz.marna metoda ale na wiekszosc dzieci dziala

Wiola - no i w tym momencie przestała płakać, ale na jak długo, tego nie wiem... Pewnie zaraz od nowa się zacznie... Wiesz, my próbowaliśmy i suszarkę, i odkurzać, i nie pomagało... Widziałam foteczki - piękny brzuszek!

W ogóle witam się z nowoprzybyłymi, wybaczcie, ale dziś jestem okropnie skołowana, tak mi się spać chce, ale Mia nie da się zdrzemnąć... :eek: Nie umiem jej ulżyć, mam mega wyrzuty sumienia, bo wiem, że i ona cierpi, i ją boli... Szok...

Made-to poproś ją o numer przesyłki-ale pełny i zobacz na stronie poczty polskiej-ja też takim osobom nie współczuje

a ja myślę czy sobie teściowej na wsparcie nie wezwać...dalej mi skręca brzuch...a chciałam łobuzy na spacer zabrać...

mary no to kurcze nie wiem ,a ogrzewanie brzuszka?

pok dzieki. a powiedz ja ty sie dzis czujesz?oswoilas sie juz troche z mysla ze bedziesz mama?

Czuje sie bardzo dobrze, dziekuje. Wczoraj tylko odkrylam, ze nie jestem w stanie stac 4h przy desce do prasowania, bo sie zmeczona robie i.. Plecy bola. Czy to mozliwe, zeby od jaszczurki plecy bolaly? Normalnie przed @ i podczas @ mnie bola (podobno ma to zwiazek ztylozgieciem macicy), wiec oze jakos tam jaszczurka i na plecy mi dziala. Poza ta meczliwoscia luz, mdlosci leciutkie tylko jak jestem super glodna i to tez nie zawsze. Mam nadzieje, ze tak zostanie...
a czy sie oswoilam? Nie wiem, chyba nie. Uwierze w pelni chyba dopiero po wizycie u gin.

Pani gin moja swoja droga jest jakims super europejskim specem od nieplodnosci. Ja to moge spokjnie mowic, ze jest skuteczna i czasem sama konsultacja i umowienie badan (ale juz nie ich wykonanie) pomaga :) taka jestem szczesliwa, ze do niej trafila, i ze ona mnie bedzie prowadzic! Nie dosc, ze jest ekstra ginekologiem, ma specjalizacje z npuniv Hopkinsa z poloznictwa, do tego jest bardzo mila i ma super sekretarki-pielegniarki. Wszystko sie tak pieknie zlozylo.

A mowilam wam o bocianie? Chyba tak...

mary no to kurcze nie wiem ,a ogrzewanie brzuszka?

Wiola - cokolwiek próbowałam majstrować przy jej brzuszku - masaże, termoforek - nic nie działało i nie bardzo się małej podobało... :no: No po prostu musimy to przetrwać chyba, bo nie widzę innego sposobu, nic nie działa. :no::eek: Tak mi szkoda tego mojego maluszka! Powodzenia na USG!

Pok - powodzenia na wizycie 27-go!

Wiola - ślicznie ci w tej sukience :tak::laugh2:

pok - będzie dobrze :tak: I jakoś mi się widzi u ciebie dziewczynka :-p

Ja właśnie wróciłam od lekarza z dziewczynami bo Emi mi w nocy dostała 39,6 gorączki. Ogólnie jedziemy na przeciwgorączkowych i witaminach i jakby co w piątek kontrola albo wcześniej jakby coś się działo. Ogólnie padam na ryj po nieprzespanej nocy i mam wszystkiego dość :no: O 14 ma przyleźć dupek z Vectry - oj pojadę po nim jak po burej świni :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A to fotka ze spotkania z Wisienką i jej Emilką ;-)
Zobacz załącznik 426395

Kochane!
wklejam pońizej link. Clopiec jest synem kolezanki mojej bardzo dobrej przyjaciolki. Ojciec dziecka wszystko olewa i chce syna umiescic w jakims osrodku, ktorych stan w pl jest oplakany. Nie prowadzi sie tam takiej rehab jaka jest maxowi potrzebna.
przeslijcie ten link komu mozecie. Kazda zlotowka sie liczy!
z gory wiekie dzieki!

Maxymilian Buczkowski-Stępiński - Strona główna

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry