Asionek31
Fanka BB :)
hej
maly dalej w nocy walczy nie wiem juz sama czy to brzuch czy jednak zeby ? bo dzisiaj jak sie przebudzil ( oczy po dziwo zamkniete mial ) to machal tak glowka na wszystkie strony szybko , ze szok jakby cos mu w buzce przeszkadzalo ...
spi ladnie od 19 do ok 3 , a pozniej to juz na mnie tylko daje rade zeby dospac do rana ...
hehe mi tez ktos malego podmienil chyba te nasze maluchy to sie zmawiaja normalnie i robia zbiorowy bunt ))
na lato to bez sensu cokolwiek oprocz body kupowac ... u nas takie upaly , ze pewnie malego w nic ubierac nie bede hehe
chlodniejsze dni sie nie zdarzaja takie zeby nakladac dlugi rekaw moze jedna dwie bluzki i koniec
dopiero na jesien cos lekkiego i na zime tez bez szalenstw z gruboscia ubran , bo teraz mam rozne takie i nie nakladam , bo za cieplo ! w domu cienka bluzka i body na krotki rekaw i na to kombinezon tez nie gruby na dwor , a i tak maly nie raz sie spoci troche
tak wiec wszystkie bluzy leza i sie marnuja
slicznie wygladasz , a brzuszek maly i zgrabny ! za to Iwa jakie pozycje w czasie snu ma hehe
powodzenia na USG &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
to nie mogli sprawdzic szyjki ?? przeciez to chwila moment takie badanie ... mi sie brzuchol ciagle stawial , mialam skurcze , a u gina w 36tc wszystko bylo szczelnie zamkniete i przezylam szok , bo bylam pewna , ze szyjka to juz pewnie cala poszla
w kazdym razie odpoczywaj i nie stresuj sie !!
witam reszte pan stawiam kawke
maly dalej w nocy walczy nie wiem juz sama czy to brzuch czy jednak zeby ? bo dzisiaj jak sie przebudzil ( oczy po dziwo zamkniete mial ) to machal tak glowka na wszystkie strony szybko , ze szok jakby cos mu w buzce przeszkadzalo ...
spi ladnie od 19 do ok 3 , a pozniej to juz na mnie tylko daje rade zeby dospac do rana ...
Kocur-ja cię świetnie rozumiem-ktoś mi ostatnio dziecko podmienił i ciągle trzeba uwagę na nią zwracać-a broń boże opuścić pokój na minutkę-no chyba że akurat śpi
hehe mi tez ktos malego podmienil chyba te nasze maluchy to sie zmawiaja normalnie i robia zbiorowy bunt ))
helol
asionek : odnosnie zakupow to mozesz brac na wyrost ale moze takie "basic" rzeczy, ktore zalozysz w kazdym sezonie, np.kosuzlki na dlugi rekaw, i latem w chlodniejsyz dzien, i jesienia i zima pod sweterek. dresiki, skarpetki , itp
nie wiem jak u ciebie bedzie z rozmiarowka ale mozliwe ze N. latem bedzie nosil 18 m-cy
moj L. jets z konca grudniai latem nosil rozmiarowke 12 m-cy. Zima juz 18-24m-ce.
Spodnie zazwyczaj wychodza mniejsze lub odpowiednie do wieku.
np.jesienia i zima nosil swtery 24m-ce, kurtka 24m-ce a spodnie mam same 18m-cy. Mysle z emniej sie ryzykuje biorac kosuzlki i sweterki/bluzy.
na lato to bez sensu cokolwiek oprocz body kupowac ... u nas takie upaly , ze pewnie malego w nic ubierac nie bede hehe
chlodniejsze dni sie nie zdarzaja takie zeby nakladac dlugi rekaw moze jedna dwie bluzki i koniec
dopiero na jesien cos lekkiego i na zime tez bez szalenstw z gruboscia ubran , bo teraz mam rozne takie i nie nakladam , bo za cieplo ! w domu cienka bluzka i body na krotki rekaw i na to kombinezon tez nie gruby na dwor , a i tak maly nie raz sie spoci troche
tak wiec wszystkie bluzy leza i sie marnuja
witam sie i ja .
zrobilam zdjecia bo stwierdzilam ze dzis juz nie dacie mi spokoju;-)
.
slicznie wygladasz , a brzuszek maly i zgrabny ! za to Iwa jakie pozycje w czasie snu ma hehe
powodzenia na USG &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dzień dobry.
Wczoraj dowiedziałam się tyle, że to może być albo przez szyjkę, albo ze stresu, którego ostatnio mam pod dostatkiem. Żeby wiedzieć dokładnie to musieliby mnie położyć na oddział. Dzisiaj już trochę lepiej, mniej boli niż wczoraj, mam nadzieję, że się zupełnie wyciszy. W razie czego mam brać nospę i leżeć.
Dziękuje kochane za troskę :*
Wiolu ślicznie wyglądacie!
to nie mogli sprawdzic szyjki ?? przeciez to chwila moment takie badanie ... mi sie brzuchol ciagle stawial , mialam skurcze , a u gina w 36tc wszystko bylo szczelnie zamkniete i przezylam szok , bo bylam pewna , ze szyjka to juz pewnie cala poszla
w kazdym razie odpoczywaj i nie stresuj sie !!
witam reszte pan stawiam kawke