reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej :)

maly dalej w nocy walczy nie wiem juz sama czy to brzuch czy jednak zeby ? bo dzisiaj jak sie przebudzil ( oczy po dziwo zamkniete mial ) to machal tak glowka na wszystkie strony szybko , ze szok jakby cos mu w buzce przeszkadzalo ...
spi ladnie od 19 do ok 3 , a pozniej to juz na mnie tylko daje rade zeby dospac do rana ...

Kocur-ja cię świetnie rozumiem-ktoś mi ostatnio dziecko podmienił i ciągle trzeba uwagę na nią zwracać-a broń boże opuścić pokój na minutkę-no chyba że akurat śpi;)

hehe mi tez ktos malego podmienil :-D chyba te nasze maluchy to sie zmawiaja normalnie i robia zbiorowy bunt :)))

helol :)

asionek : odnosnie zakupow to mozesz brac na wyrost ale moze takie "basic" rzeczy, ktore zalozysz w kazdym sezonie, np.kosuzlki na dlugi rekaw, i latem w chlodniejsyz dzien, i jesienia i zima pod sweterek. dresiki, skarpetki , itp
nie wiem jak u ciebie bedzie z rozmiarowka ale mozliwe ze N. latem bedzie nosil 18 m-cy
moj L. jets z konca grudniai latem nosil rozmiarowke 12 m-cy. Zima juz 18-24m-ce.
Spodnie zazwyczaj wychodza mniejsze lub odpowiednie do wieku.
np.jesienia i zima nosil swtery 24m-ce, kurtka 24m-ce a spodnie mam same 18m-cy. Mysle z emniej sie ryzykuje biorac kosuzlki i sweterki/bluzy.

na lato to bez sensu cokolwiek oprocz body kupowac ... u nas takie upaly , ze pewnie malego w nic ubierac nie bede hehe
chlodniejsze dni sie nie zdarzaja takie zeby nakladac dlugi rekaw moze jedna dwie bluzki i koniec
dopiero na jesien cos lekkiego i na zime tez bez szalenstw z gruboscia ubran , bo teraz mam rozne takie i nie nakladam , bo za cieplo ! w domu cienka bluzka i body na krotki rekaw i na to kombinezon tez nie gruby na dwor , a i tak maly nie raz sie spoci troche
tak wiec wszystkie bluzy leza i sie marnuja :(

witam sie i ja .
zrobilam zdjecia bo stwierdzilam ze dzis juz nie dacie mi spokoju:-p;-)

.

slicznie wygladasz , a brzuszek maly i zgrabny ! za to Iwa jakie pozycje w czasie snu ma hehe
powodzenia na USG &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dzień dobry.

Wczoraj dowiedziałam się tyle, że to może być albo przez szyjkę, albo ze stresu, którego ostatnio mam pod dostatkiem. Żeby wiedzieć dokładnie to musieliby mnie położyć na oddział. Dzisiaj już trochę lepiej, mniej boli niż wczoraj, mam nadzieję, że się zupełnie wyciszy. W razie czego mam brać nospę i leżeć.
Dziękuje kochane za troskę :*

Wiolu ślicznie wyglądacie!

to nie mogli sprawdzic szyjki ?? przeciez to chwila moment takie badanie ... mi sie brzuchol ciagle stawial , mialam skurcze , a u gina w 36tc wszystko bylo szczelnie zamkniete i przezylam szok , bo bylam pewna , ze szyjka to juz pewnie cala poszla :)
w kazdym razie odpoczywaj i nie stresuj sie !! :)

witam reszte pan :) stawiam kawke

reklama
Asionek sprawdzili, szyjka co prawda zamknięta ale krótka. Nie pozostaje mi nic innego jak czekać na rozwój sytuacji. W szpitali też bedą kazali mi leżeć, pewnie dostanę nospę albo inne leki i tyle, to samo mogę robić w domu.

Paula - no właśnie ja ten spór już toczę...tylko nie wiem co w sytuacji kiedy Allegro zawiesiło tej osobie konto...no nic...poczekam te resztę dni i dopiero zacznę działać ;) A wiadomości jej wysłałam w każdej możliwej postaci, od maila z Allegro poprzez prywatny, jak i sms'y :/ Łaskawa była odpowiedzieć na jeden sms, tuż przed świętami...że list już wysłała, a poślizg może być wywołany przez Pocztę Polską...i tak sobie czekam jak ten Jancio Wodnik na zmiłowanie :))))
Odnośnie ubranek, to raczej za jednym zamachem ;) tylko prosiłabym o jakieś informacje dotyczące ceny :-) żebym miała jeszcze możliwość zrezygnować z jednej gwiazdki w hotelu :))))))

Wiola - brzuszek masz cudowny :tak: i przepięknie wyglądasz, a ta sukienka....ach :zawstydzona/y::-)))) Ciąża Ci służy Kochana :)
A Iwonka to niezła akrobatka hahahhaaaa :-D))) Ucałuj tego bąka :)

Made-spoko spoko-ja ci prześle fotki tak jak ostatnio i możemy się dogadać jak zawsze;))

a może napisz babce info że jak nic nie dotrze do końca tyg. to idziesz z tym na policję, bo to jest jawna kradzież pieniążków?

Ostatnia edycja:
rurka zakop sie w lozku pod kolderka, wlacz sobie ulubiona muzyke albo film i odpoczywaj

pok ja tez dzis wyspana, zaraz inaczej swiat wyglada co?
paulina:-)
asionek a moze sprobuj malemu podac jakis syrop przeciwbolowy w nocy.jak to zabki go tak mecza to powinno pomoc

made moze ten twoj sprzedajacy ma zawieszone konto przez allegro bo wiecej osob oszukal?

Boże, ja chyba zaraz wykituję!... :baffled::baffled::baffled: Nic nie pomaga, mała płacze już 3 h... Kurczę, no, opadam z sił, kiedy te cholerne kolki się skończą?!?!!

reklama
Paula - już pisałam, z uporem twierdzi że wysłała :/ Chyba nie będę miała wyjścia jak iść z tym na policję.

Wiola - a to to na pewno....w ciągu tygodnia trzy negatywy w tym jeden z tego samego powodu co mój czyli, towar zapłacony - nieotrzymany :/
No nic....nie będę się wkurzać, nic mi to nie da :-p Wychodzę z założenia, że każdy czyn wraca do człowieka ze zdwojoną siłą...i wcale jej nie współczuję :eek:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry