helol
co tam u was ???
u mnie szok, nie wiem jak dzis spalo moje dziekco, nie jetsem w stanie tego powiedziec, bo... Jak dalam go do salonu mezowi o 22,to tak dostalam go spowrotem o 4h30 !!!!
wiec nie wiem czy ladnie pociagnal cyz maz sie zlitowal i dal butle ok. 24-1 i wtedy jeszcze 3h pociagnal, no nie wiem...
w kazdym razie pozniej byla 4h30 i 6h30... a pozniej leopoldek prze d8 i MLYN sie zaczal
Obiad mam gotowy, ugotowalam wczoraj wieczorem rosolek. plan = bezplan... Zara zmaly bedzie chcial jesc
asionek : odnosnie zakupow to mozesz brac na wyrost ale moze takie "basic" rzeczy, ktore zalozysz w kazdym sezonie, np.kosuzlki na dlugi rekaw, i latem w chlodniejsyz dzien, i jesienia i zima pod sweterek. dresiki, skarpetki , itp
nie wiem jak u ciebie bedzie z rozmiarowka ale mozliwe ze N. latem bedzie nosil 18 m-cy
moj L. jets z konca grudniai latem nosil rozmiarowke 12 m-cy. Zima juz 18-24m-ce.
Spodnie zazwyczaj wychodza mniejsze lub odpowiednie do wieku.
np.jesienia i zima nosil swtery 24m-ce, kurtka 24m-ce a spodnie mam same 18m-cy. Mysle z emniej sie ryzykuje biorac kosuzlki i sweterki/bluzy.
pok : koneicznie czekam na info o tych monopolach boo bardzo mnie to ciekawi. Chcialabym zyc w skandynawii lub CH ale ja taki zakupocholik...????? Co ja bym zrobila???
mary : ale super ze macie domek. A czy wasze miesto jest duze, czy sa wogole budynnki na styl blokow, z mieskzaniami ???
Pamietam jak sie zdziwilam bedac w islandii ze miasteczko male ze w 10min przejdziesz w szerz i w zluz, a wlasnie duzo blokow bylo i mieskzan! domy na skraju tylko. A mi sie marzy taki domek drewniany wsrod sniegu gdzies w skandynawii lub szwajcarii, choc chyba bardziej w skandynawii, zdala od wszystkiego, a wokol snieg... I CISZA
rurka : jak tam u ciebie???? daj znac co i jak !!!
ktora chetna na kawe ?????