reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No to jestem :-) Witam się i lecę !! Epopei sprzątania ciąg dalszy, dziś wpada do mnie dziewczyna kuzyna z córeczką Polą, w czerwcu wklejałam jej fotkę zaraz po urodzeniu :-) Nie chciała pod wieczór mnie nawiedzić, kiedy nie widać brudnych podłóg :-p
Ale nie, lapka sobie na desce do prasowania postawię i będę zaglądać :tak:
Kurczę, gdyby mi tylko mała pozwoliła coś zrobić.... hehe Na razie miętoli kawał budowlanej folii samoprzylegającej :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Rureczko i jak dziś? Rób wszystko co Cię uspokaja!

Mary a na ebayu czy allegro sprawdzałaś? Tam są częściej wysyłki za granicę...

Carola nie przepraszaj no co Ty! A humorek lepszy już??

Ja dziś tak skrótowo znowu, bo się niedługo na szczepienie wybieramy.

Dzień dobry tak w ogóle :-)

Ach Kocurku boleć będzie na pewno....ale mam nadzieję, że krótko! A Tobie jak sprzątanie idzie??? I jak w nocy? Mnie mała ostatnio rozpuściła jedząc tylko 2 razy w nocy - dziś jadła 4 razy i jakaś taka padnięta jestem - zastanawiam się ciągle nad butlą - ale czy ona będzie chciała mi teraz butlę ciągnąć..

lili moja dostaje cyca ostatnio o 22, potem o 2, 4, 6 ... właściwie od 4 to non stop na cycu wisi, co dla mnie oznacza koniec spania...

wiola!! prawie zapomniałam, fotka moja droga, FOTKA :-p

Ostatnia edycja:
hej ho

Kocur- ty to się masz z tym sprzątaniem;)))

u mnie ciąg dalszy rewolucji brzucha-skąd to cholerstwo mnie tak męczy??? heh i śniło mi się że byłam w ciąży:-D

a nasze dzieci zarządzają nam ostatnio pobudkę po 6 rano, tragedia

dobra, muszę się ogarnąć i w końcu wystawić spacerówkę na allegro, zrobić jej fotki, uszykować rzeczy dla MAde i Libby-bo nigdy chyba tego nie zrobię:-D

pozdrawiam resztę i miłego dzionka

właśnie Wiola-foteczka-czekamy!!;) a właściwie to jeszcze Rurka nam się ciążowo nie pokazała;), Rurka hop hop???

Ostatnia edycja:
paulina no ni ma jak sprzątać.. musiał by mi ktoś małą popilnować :sorry: i pozabawiać ! :-D Jakoś nie widzę chętnych :-p

Kocur-ja cię świetnie rozumiem-ktoś mi ostatnio dziecko podmienił i ciągle trzeba uwagę na nią zwracać-a broń boże opuścić pokój na minutkę-no chyba że akurat śpi;)

helol :)

co tam u was ???

u mnie szok, nie wiem jak dzis spalo moje dziekco, nie jetsem w stanie tego powiedziec, bo... Jak dalam go do salonu mezowi o 22,to tak dostalam go spowrotem o 4h30 !!!! :szok::szok::szok::-D:szok: wiec nie wiem czy ladnie pociagnal cyz maz sie zlitowal i dal butle ok. 24-1 i wtedy jeszcze 3h pociagnal, no nie wiem...
w kazdym razie pozniej byla 4h30 i 6h30... a pozniej leopoldek prze d8 i MLYN sie zaczal :)

Obiad mam gotowy, ugotowalam wczoraj wieczorem rosolek. plan = bezplan... Zara zmaly bedzie chcial jesc

asionek : odnosnie zakupow to mozesz brac na wyrost ale moze takie "basic" rzeczy, ktore zalozysz w kazdym sezonie, np.kosuzlki na dlugi rekaw, i latem w chlodniejsyz dzien, i jesienia i zima pod sweterek. dresiki, skarpetki , itp
nie wiem jak u ciebie bedzie z rozmiarowka ale mozliwe ze N. latem bedzie nosil 18 m-cy
moj L. jets z konca grudniai latem nosil rozmiarowke 12 m-cy. Zima juz 18-24m-ce.
Spodnie zazwyczaj wychodza mniejsze lub odpowiednie do wieku.
np.jesienia i zima nosil swtery 24m-ce, kurtka 24m-ce a spodnie mam same 18m-cy. Mysle z emniej sie ryzykuje biorac kosuzlki i sweterki/bluzy.

pok : koneicznie czekam na info o tych monopolach boo bardzo mnie to ciekawi. Chcialabym zyc w skandynawii lub CH ale ja taki zakupocholik...????? Co ja bym zrobila??? ;)

mary : ale super ze macie domek. A czy wasze miesto jest duze, czy sa wogole budynnki na styl blokow, z mieskzaniami ???
Pamietam jak sie zdziwilam bedac w islandii ze miasteczko male ze w 10min przejdziesz w szerz i w zluz, a wlasnie duzo blokow bylo i mieskzan! domy na skraju tylko. A mi sie marzy taki domek drewniany wsrod sniegu gdzies w skandynawii lub szwajcarii, choc chyba bardziej w skandynawii, zdala od wszystkiego, a wokol snieg... I CISZA :)

rurka : jak tam u ciebie???? daj znac co i jak !!!

ktora chetna na kawe ?????

reklama
hhmmm kawkę chętnie Jos-tylko co na to mój żołądek dzisiaj? eh po kuchni grasują dwa rasowe pączki-takie z lukrem mniam mniam-a ja się boję je tknąć...:-)

a pamiętacie jak pisałam o allegro i o tym że kupiłam kurteczkę dla Mai i jej nie dostałam?mieliśmy w tym tyg. iść na policję a dziś dostałam kurteczkę-po prawie 2 mies.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i ma plamę... ciekawe czy się da sprać w ogóle...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry