reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jos - do teraz mi jakoś...yyy....dziwnie :sorry:
Muszę się z tym oswoić :)

Paula - ja mam te siateczki dla bezzębnych baboli :-))) i polecam :tak:
Tylko nie wsadzaj tam nigdy banana, bo wchodzi w te dziurki i za cholerę nie da się tego wyczyścić :/ Mnie jakoś tak podkusiło...i musiałam siateczkę wyrzucić :(
Ale takie twardsze owoce czy warzywa, jak najbardziej :))

Sia6teczki polecam bardzooo ale właśnie na twardsze owocki:)
Chciałam taką Remikowi kiedyś kupić i już nie mogłam znaleźć w sklepie:(

hmmm chyba wszystkie jeszcze leżą zagrzebane pod kołderką;))

przypomniało mi się, Karola-ty nasze guru wózkowe-co myślisz o spacerówkach firmy casualplay? a może ktoś inny ma i wyrazi swoją opinię? a jak nie to poproszę o polecenie czegoś-parametry mojego wózka idealnego -mały po złożeniu-trochę będziemy podróżować i na tym mi zależy- głębokie siedzisko, wygodne dla 6 mies. malucha, nie małe (średnie ) kółka-mogą być skrętne-najlepiej 4, w miarę duży kosz pod wózkiem, i może być jeszcze opcja jazda tyłem lub przodem do kierunku ruchu;))
Ja miałam Casualplay S4,całkiem niezły z jednym dużym ''ale''...otóż większe dziecko 2,5-3lata wystaje z siedziska,są strasznie niskie....
Mam mega migrenę,nie wiem co jest:(

Paula świetne rzeczy,dzisiaj jadę zawieźć dziewczynom,wczoraj do nich dzwoniłam,bardzo dziękują.
Zwłaszcza,że rzeczy dla tej dziewczynki zostaną potem jeszcze dla malucha który się urodzi,przechowają je:)
No i dla malucha super bo okazuje się,że oprócz ubranek od nas nie ma nic:(

paula - to napisz mi pw bo ja się zbieram za sprzątanie i mogę nie mieć czasu was nadrabiać :sorry:\

wiola - i jak? zamordujesz mnie z zimną krwią czy ujdzie? :-p

Zdjęcia po południu bo muszę je obrobić ;-)

O matulu..!! dziecię leży w łóżeczku, karuzelką się bawi :szok::-D A wcześniej tak zasnęła z maskotką :-)
GDZIE JESTEŚCIE???? BO NIE MOGĘ TAK SAMA SPRZĄTAĆ :-p

kocurku ja co chwile zagladam a tu ciagle cisza...ale za to teraz jaka slodycz na moje serce zostala wylana, pieknosci kochane

sol ogolnie nie jest zle, jak ubralam sukienke to sie zalamalam jaki mam brzuch wielki:szok:

Kocie ja Ci dam sumo!!! :evil: taka dziewczyneczka :eek: każde leżące dziecko na zdjęciu tak wygląda, jak usiądzie będzie normalnie :-p

hahahaahaaa boogie :-D:-D:-D:-D:-D:-D

wow - będziemy mieć zaraz skrzynkę - G montuje.. Możecie do mnie pisać:-p !! Listonosz już w kałużę nie rzuci :dry:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry