reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
pierwsza????:rofl2::-D:rofl2::-D

CZeść i czołem :-p
serwujemy na śniadanko kaszę manna z malinami, wyrób własny zeszłoroczny i herbatkę z miodem i cytrynką na rozgrzanie w sobotni, biały poranek :cool:
u nas zawieja :eek:

just to ja poprosze takie sniadanko.
wlasnie staram sie jakos dom ogarnac bo kolende dzis mamy, wszedzie pelno kurzu (lukasz ciagle cos kuje).

sol wczoraj przyszla paczuszka:-)

boogie Kasza manna brzmi przepysznie! - wieki całe nie jadłam :szok: ... w tej prehistorii jakoś nie udawało mi się jej ugotować bez grudek :dry:
A maliny??!! mmmNIAMMM.!! :-D

Dzień dobry wszystkim :-) Jak się spało ???

libby no nieskromnie przyznam, że mała mnie zaskakuje tempem rozwoju ;)))) żabolek mój.... :)

wiola :sorry: tylko nie przesadzaj!!!

Ostatnia edycja:
to i ja z kawa sie witam :) potrzeba duzooo kawy dzisiaj , bo maly od 3 co chwila sie budzil ( nie wiem czy nie przezemnie , bo mam kaszel :/ ) i gadal sam do siebie , albo sie smial :szok::-D
od rana dwa kupale zaliczone :)
a ja zdycham mam kaszel , katar leb peka no zyc nie umierac :wściekła/y:

Kocurek mam to samo odczucie co do mojego malego :) codziennie mnie zaskakuje skubany :)
dzisiaj jak mialam atak kaszlu to sie ze mnie smial , a za kilka sekund sam zaczal kaszlec , papuga hehe

Człowiek chleb ze smalcem zajada, a tu manna z nieba leci :eek:

Dzień dobry dziewczęta :-)))))
Na razie nic nie napiszę...
rozumicie :/
K A W A!!! :-D

dobry koleżankom;)))
a ja dziś na nóżkach od 6-mała się przebudziła-potem Danio ok 7 i jak zobaczyła brata to już rechot na całej linii i zero perspektyw na spanie...

mąż na uczelni, gotuję zupkę dla małej, niby teściu ma dziś po mnie przyjechać ale strasznie nie chce mi się tam jechać-teściowa zdążyła mnie wczoraj lekko zirytować-przyjeżdża raz na jakiś czas i myśli że wszystkie dzieci od razu będą do niej leciały i się nie bały-Maja nadal bojkotuje babcię z uk;)) skubana już rozpoznaje kto własny a kto obcy, hmmm tylko jakoś mojej koleżanki-którą widzi rzadko-się nie boi;)))

Libby-tia Maja ląduje na brzuszku-kula się na obie strony-zawsze cwańcykiem;)) ale tylko kilka razy udało jej się z powrotem na plecy-no i niedługo czeka nas zatykanie wszystkich kontaktów-polecam zatyczki z ikei-dziecko nie ma szans na wyciągnięcie ich, testowane na Danielu;))-my się zastanawiamy jak zabezpieczyć drzwi przesuwne od szafy-ale chyba kupimy takie fajne taśmy w ikei;))
a te siateczki są po to aby włożyć np. kawałek jabłuszka do niego-dziecko przez siateczkę je sobie męczy i nie ugryzie/ tudzież udrapie dziąsełkami więcej niż ma oczko siateczki-tzn. coś sobie poskrobie ale takiej wielkości że się nie zakrztusi-Daniel mi się krztusił jabłkiem więc wiem o czym mówie;))

Sol-chyba uda mi się dzisiaj być w mieście-jak nie trafię od ręki u siebie tych siateczek to poproszę od ciebie,oki? później ci napiszę czy mi się udało;))

Asionek-moja non stop pokaszluje żeby zwrócić na siebie uwagę-aż się lekarka w przychodni śmiała:laugh2:
a reszcie mówie dzień dobry i miłego dzionka

aaa Made-jak byś dalej reflektowała to coś ode mnie do wózka-to wyprałam te pluszowe części i mogę ci spakować w list i podesłać w poniedziałek? zauważyłam że moja gwiazda woli gumowe dinozaury brata do zabawy niż to;)))

Ostatnia edycja:
hmmm chyba wszystkie jeszcze leżą zagrzebane pod kołderką;))

przypomniało mi się, Karola-ty nasze guru wózkowe-co myślisz o spacerówkach firmy casualplay? a może ktoś inny ma i wyrazi swoją opinię? a jak nie to poproszę o polecenie czegoś-parametry mojego wózka idealnego -mały po złożeniu-trochę będziemy podróżować i na tym mi zależy- głębokie siedzisko, wygodne dla 6 mies. malucha, nie małe (średnie ) kółka-mogą być skrętne-najlepiej 4, w miarę duży kosz pod wózkiem, i może być jeszcze opcja jazda tyłem lub przodem do kierunku ruchu;))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry