reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurek :zawstydzona/y: boskości jak się patrzy :)))) Pokażę Boryskowi jak Oleńka pięknie śpi...a niech mu będzie wstyd! :eek::-D

My wybywamy na spacerek :-)
....z górki na pazurki :)))

reklama
Wiola - no niestety ciuchy ciążowe maja to do siebie że uwidaczniają ciążę i to bardzo :laugh2::laugh2:

Spadam sprzątać

Kocurku - trzy warstwy myślisz starczą? :eek: Jejku, jak ja nienawidzę marznąć, brr....
Zrobię fotki na spacerku :-p jak będziesz tęsknić, to wkleję :-)))))

made 3 warstwy styknie :tak:
To czekam i wypomnę jak ich nie dostanę :-p

Ostatnia edycja:
kocurku nie mam weny na zdjecia , w sensie robic mi sie niechce. ale od przyszlego tyg sie poprawie.
a Olenka cudna, urocza, przepiekna:tak:
made milego spaceru, my wczoraj z Iwy balwana lepilysmy
sol ale az tak?z rozpaczy musialam sie zmierzyc ale jest w brzuchu tyle samo co 3 tyg temu.moge pomoc sprzatac bo ja juz mam posprzatane, teraz pranie robie i golabki na obiad odmrazam

wpadam z kolejna kawka :)
polozylam sie z malym to nas moja mama obudzila na skypie :rofl2:
takze sobie nie pospapal za duzo ... wzielam tabsa na bol glowy , bo niewyrobka :( od wczoraj boli i zamiast po nocy przejsc to jeszcze bardziej bolalo , ale juz przeszlo na szczescie :)

maly spi z pielucha ufff chwila spokoju :)
chociaz dzisiaj wyjatkowo grzeczny jest , chyba mu sie skok skonczyl , bo i zasnal sam i sie bawil sam i to bardzo dlugo jak wczesniej :) i chichral sie cala geba juz :) w koncu sie doczekalam prawdziwego smiechu , a nie urywkow :)

niezla zima w Pl widzialam w DDTVN :)

dobry koleżankom;)))

Asionek-moja non stop pokaszluje żeby zwrócić na siebie uwagę-aż się lekarka w przychodni śmiała:laugh2:
a reszcie mówie dzień dobry i miłego dzionka

no moj to z tym kaslaniem ma od dawnaaa teraz sie nasililo hehe cwaniak :)
ciekawe sad im przychodzi do glowy zeby kaslac jak cos chca ?? :)

O matulu..!! dziecię leży w łóżeczku, karuzelką się bawi :szok::-D A wcześniej tak zasnęła z maskotką :-)
GDZIE JESTEŚCIE???? BO NIE MOGĘ TAK SAMA SPRZĄTAĆ :-p

jej jak slodko :)))
ja nie sprzatam wczoraj troche ogarnelam i styka :)

kocurku ja co chwile zagladam a tu ciagle cisza...ale za to teraz jaka slodycz na moje serce zostala wylana, pieknosci kochane

sol ogolnie nie jest zle, jak ubralam sukienke to sie zalamalam jaki mam brzuch wielki:szok:

hehe no co ty :)
ja nakladalam obcisle rzeczy i bylo ok , a jak tylko cos luzniejszego , albo sukienka taka pod biustem odcinana to masakra jak balon :) az gin sie smial , ze taka wielka jestem
no , ale ja brzuch mialam duzyy
i na plusie wiecej niz ty :) wsumie najwiecej przytylam na przelomie pierwszego i drugiego trymestru nie wiem jakim cudem ;)))
Kocie ja Ci dam sumo!!! :evil: taka dziewczyneczka :eek: każde leżące dziecko na zdjęciu tak wygląda, jak usiądzie będzie normalnie :-p

moj jak lezy to luz , ale jak jest w lezaczku , albo gdzies gdzie "siedzi" to masakra z 10 podbrodkow hehe i jak sumo wyglada :)

reklama
kocurku eeee a ty myslalas ze jeszcze dostaniesz komplementow? o nie nie na dzis juz koniec:-p

asionek ja w pierwszej ciazy najwiecej w 3 trymestrze przytylam, choc na tym etapie co teraz bylam juz 7 kg na +.
jutro ubiore ta sukienke od sol, to wam sie pokaze w poniedzialek i same zobaczycie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry