reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wiola - chętnie bo mnie migrena dopadła i nie dość że mam mozaikę w oczach - ledwo widzę to łeb mi pęka w szwach :no::wściekła/y:

Wzięłam sobie prochy, pozmywałam i ciut mi lepiej ale łeb dalej pęka... Ale mozaika już zaczyna znikać.
Jak ja nienawidzę migreny :no:

reklama
sol wspolczuje migreny, oby po lekach ustapila zupelnie
carola tobie tez juz niech odpusci, gdzies doczytalam ze tez cie migrena meczy.
a mi sie nudzi:-paz wstyd sie przyznac , podobno inteligentnym ludziom sie nie nudzi...no dobra zobacze co na allegro:-p

A i się nie pochwaliłam - wózek został sprzedany wczoraj wieczorem a chusta już ma chętnego licytującego :tak:
Wczoraj zrobiłam porządki w szafie Emilki i ... cały worek mam do wydania :-p Ehh... zaczynam mieć dość tych porządków :dry:

Witam się i ja. Mamy taki atak zimy, że myślałam, że nie wykopiemy samochodu spod domu:crazy:
Zakupy zrobione, mieszkanie ogarnięte, teraz tylko obiad i nie mam zamiaru palcem kiwnąć później!

sol no to super ze wozka sie pozbylas . no i chusta tez juz sie sprzeda. gratulacje
a co do porzadkow , znam to...co chwile wynosze ubrania z szafy Iwy bo juz zamale.

czesc rureczko , gdzie ty masz ten snieg? u mnie snieg nawet zielonej trawy nie zakrywa.

a ja wykazalam sie dzis inteligencja:-p.
siostra do mnie zadzwonila czy porzycze jej 50zl bo nie ma na pampersy i mleko dla malej a we wtorek wyplate dostaje.zrobilo mi sie glupio i sie zgodzilam , choc wiem ze Lukasz bedzie zly bo jej facet nie pracuje i lezy h...do gory( ale na piwo i fajki zawsze ma).
po chwili zadzwonilam i powiedzialam jej ze moge jej porzyczyc 20zl na mleko i pampersy po Iwie bo jeszcze 200szt mi zostalo . zgodzila sie ale minelo juz 3h a jej faceta nie ma. jaki z tego moral? ze po 20 zl nie oplca sie jej przyjechac bo na mleko starczy ale na fajki dla Rafalka juz nie.

Wiola :eek: doskonale rozumiem Twoje oburzenie, u nas tak zachowują się znajomi. Zawsze skrzynka piwa i fajeczki są, a na "dziecko" pożyczają!
Śnieg pada już od wczoraj, w nocy wyniosłam się do drugiego pokoju spać, bo się z Łukaszem ułożyć nie mogłam i co? to był błąd:-D tak dudniło o parapet, taka wichura, że jak się obudziłam, to szybko siusiu i z podusią i kołderką wróciłam do męża, bom się bała jak dziecko:-D:-D

reklama
Cześć wszystkim!

Gorąco pozdrawiam, ale nie mam weny... :eek:
Wizyta u pediatry to była strata czasu. Stwierdziła, ze lekarstwem na wszystko będzie dawać małej jeść mniej, bo to jest przyczyna naszych kłopotów... :baffled::baffled::baffled::baffled: Ręce opadają! OK, ja spróbuję i zobaczę, czy to pomoże. Ale tak naprawdę niczego szczególnego się nie spodziewałam po tej wizycie, tylko miałam głupią nadzieję, że może jakimś cudem usłyszę dobrą radę albo dostanę jakieś skierowanie na jakies testy dla Mii...

Miłego weekendu!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry