reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jos - do teraz mi jakoś...yyy....dziwnie :sorry:
Muszę się z tym oswoić :)

Paula - ja mam te siateczki dla bezzębnych baboli :-))) i polecam :tak:
Tylko nie wsadzaj tam nigdy banana, bo wchodzi w te dziurki i za cholerę nie da się tego wyczyścić :/ Mnie jakoś tak podkusiło...i musiałam siateczkę wyrzucić :(
Ale takie twardsze owoce czy warzywa, jak najbardziej :))

reklama
W samą porę Cię ostrzegłam :-))))))
Za chwilę na TVNie "Zielona mila" :) kto nie oglądał, szczerze polecam :tak:
Jak wytram to wlecę po filmie, jeśli nie, Dobrej Nocy Kochane :)))

maly spi :)
zdarzylam sie z mezem pozrec :wściekła/y: lepiej nich mi teraz z drogi zlazi , bo nie recze za siebie :wściekła/y:

Asionek - ja już Boryskowi zakładam taki śliniak do kolan :-)))) z cieniutkiej frotki, zapinany z tyłu na napy...nie wyrobiłabym teraz z praniem tych obrzygańców :-))))
My dzisiaj spaliśmy do 10 :szok: wszyscy!!! Znaczy ja i moje chłopaki :-p bo córka już o 6:35 w autobusie siedzi :zawstydzona/y:, a mój dawca nasienia o 7 wychodzi....z reguły słyszę jak się krzątają, ale....nie dzisiaj :eek:
))))))))

no moj to cwaniak z reguly na mnie haftuje :-D
niezle pospaliscie :) my po 10 znowu sie kladlismy :)

Całe,uwaga,uwaga 200zł:):szok::cool2::-D:tak:;-):-):szok::-D:cool2:

no to sie rzucili nie ma co :szok::-D

Asionek - to przez ten trzeci migdał niestety :wściekła/y:
;-)

dobrze , ze w koncu bedzie zabieg to i choroby sie skoncza :)

Co do złamań, to ja miałam 5 razy nos złamany. Za ostatnim 11% i niecałe 1000zł.

wow niezle :))))

asionek : ja mam nerwy ze stali, z wyjatkiem kilku spraw, ktore zwrot o 180 stopni w sekunde moga mnie rozsadzic : halas, sasiedzi i remont/prace na zewnatrz naszego budynku!!! :)

fajnie z emozesz miec ciuskzi od siosytr :) z tego co pamietam obie maja synkow, nie ? pislaas chyba ze w rodzinie sami chlopcy :)

no widzisz kazdego co innego do furii doprowadza :) mnie wlasnie moj maz :wściekła/y:

Muszę się z Wami podzielić nowiną.....moja córeczka stała się Kobietą! :zawstydzona/y: A jeszcze wczoraj była taka....taka mała :))

gratki dla mlodej kobietki :)))

a ja właśnie dumam nad zakupem czegoś takiego Siateczka do podawania pokarmów !! CANPOL ! TANIO! (2049767602) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i chyba kupię-wczoraj dałam małej kawałek jabłuszka to prawie dziąsłami je nadgryzła-a jak się cieszyła i dziąsła sobie nim masowała-a tak z tym gadżetem będę mieć pewność że się dużym kawałkiem nie udławi

tez pozniej to zakupie :) pomysl super i z tego co czytalam bardzo sie sprawdza :)

asionek : to sie znowu mezowi dostalo hehehehe :)

a moj cwaniak bal sie ze mu znow filutka podrzuce na cala noc i wlasnie 5min temu zakopal sie pod koldre i zgasil swiatlo :)
ze niby spi, a normalnie nigdy nie chodzi spac przed 23!
i tak mu wozek podstawie pod lozko a sama sie wyalienuje :)
przynajmniej do 24-1 :) hehehehehe
lub na odwrot, podstawie go o 1, jako ze w dzien sie wyspalam ! o! :D

uciekam pod prysznic, do jutra!
poldek tez juz spi, filutek tez... bloga cisza...
nie, nie cisza... slysze jak sasiedzi pod nami gadaja :)
ide to zagluszyc woda z prysznica a pozniej korki i do wyrka

Jos-ty to jesteś przebiegła;))) aha, też bym chciała mieć taką babcię (odnośnie priv;)), kolorowych tobie i twojej rodzince

ja już poprasowałam i mykam też do wyrka,kolorowych-nie wiem jak pojawię się w weekend-bo chyba do teściów pojadę-jakby coś-miłego weekendu dla wszystkich

p.s. Karola-te przesłane rzeczy mogą być?

Libby - zlituj się :laugh2::laugh2::laugh2: Co mam pstryknąć?

Karola - w lutym się piszę po 10 :-p:laugh2: najpierw ci ta stronę wypromuje :tak:

paulina - mogę ci wysłać bo mam z zapasem siateczek - chcesz? Z 6 zostały mi 4 siatki nietknięte :tak:

asionek - szkoda że dopiero 26 marca :zawstydzona/y:

Dziewczyny - aparat jest boski - zdjęcia żyleta. Nic tylko robić fotki.
Dobra spadam Emilkę przełożyć do wyrka. Jutro wkleję fotki :tak:

PAULA, u nas było dokładnie tak jak mówisz. :tak:
Chciał spać, wtulał się jak zwykle w pieluszkę leżąc na boczku, a tu nagle na brzuchu lądował i ryk. Delikatnie przytrzymywałam go ręką póki nie zasnął i było oki.
Teraz turla się z brzucha na brzuch, ale tylko przez lewe ramię :-D i na całe szczęście kula się tylko raz wokół własnej osi.:-D:happy: Kulnie się i bawi nadal. ;-)Obawiam się, że jak odkryje, że można tak poprzemieszczać się, będziemy zmuszeni wcześniej kontakty pozatykać itp. :szok:
Z kolei nie potrafi z brzucha na plecy :dry:

SOL heheh to co mierzyłaś:-D

Co to ja jeszcze miałam....... aaaaaaa mamy stołową!

A jak stosować taką siateczkę?:confused::confused:

Ostatnia edycja:
O..! A moja z brzucha na plecy już od miesiąca !!! :-D Odwrotnie dopiero zaczęła kombinować teraz :tak:

reklama
Jacie, jacie, Oleńka sportsmenka :-D

nie rymuje się :sorry::rofl2::laugh2:

A sama na tym brzuszku ląduje? hę hę czy zostaje wylądowana? :)) ;))

aaaaa zaczyna kombinować

Zmykam, bo mój W miałczy, że chyba już go nie kocham... hahah

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry