reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no troszkę łapki zamarzły :) made..... to takie..... dziwne, jak dzieciom się przytrafia... to całe dorastanie...:eek:

reklama
Nie no....nie wątpię, raczej starałam się otwarcie mówić o różnych takich aspektach kobiecości, nie przechodząc obojętnie obok też męskości :cool: Ale wiesz....to moja mała dziewczynka :eek:

o tu jeszcze cos z dzis :)

Jos Filutek jest cudowny!!! :zawstydzona/y: wygląda jak taka Kruszyna, piękne dziecko, każde kobiece serduszko się rozklei nad takim Słodziaczku :tak:

Muszę się z Wami podzielić nowiną.....moja córeczka stała się Kobietą! :zawstydzona/y: A jeszcze wczoraj była taka....taka mała :))

ta dzisiejsza młodzież :-D:-D:-D nie uszanują teorii Starszyzny, ja czasem z siostrą, słodką szesnastką próbuję pogadać, to się krzywi jk tylko coś zaczynam, ale mamy w ogóle nie chce słuchać, jeśli chodzi o "TE" sprawy :eek:

Przynajmniej jakieś próby są w rozmowach na TE tematy. Kiedyś po tym jak usłyszałam w piosence Liroya słowo "cnota", zapytałam się mamy o co chodzi? Po chwili ciszy usłyszałam, że to taka kurtyna :szok::-D...

No tak, @ przychodzi zawsze na weekend, a tym bardziej w piątek 13go.
Mnie też uraczyła swą obecnością. Mam nadzieję, że to nie jest zły znak

A gdzie WIOLA?

a ja sie witam z tępym bólem głowy...

no,moja mama wpadła w panikę jak w wieku 13 lat dostałam pierwszą @-ale oczywiście szkoła uświadomiła mnie pierwsza;)

Libby - mama ci bardzo obrazowo odpowiedziała- aha, twój mały bąk też ma szał kulanie się na brzuch?, bo ja wymiękam, ja ją kładę do spania a ona ciągle buch na brzuch i krzyk...

a ja właśnie dumam nad zakupem czegoś takiego Siateczka do podawania pokarmów !! CANPOL ! TANIO! (2049767602) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i chyba kupię-wczoraj dałam małej kawałek jabłuszka to prawie dziąsłami je nadgryzła-a jak się cieszyła i dziąsła sobie nim masowała-a tak z tym gadżetem będę mieć pewność że się dużym kawałkiem nie udławi

Ostatnia edycja:
kocurek : no za sciana garazu to ja te zmoge miec :) ale nie za sciana sypialni i innych :)
a najlepiej to jeszcze bym chciala miec garaz na 10 aut, jednopoziomy rzecz jasna :)

made : Lojej ... To dzis wielki dzien w zyciu corki :) Ty pewnie masz szok psychiczny, co ???

dziewczyny sumienie mnie dreczy...wogole sie dzis nie bawilam z L. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
obrzydliwie wykorzystuje ze bawi sie sam i o nic sie nie dopomina... teraz az mi go zal... i sama na siebie jestem zla...
ciesze sie bardzo ze on potrafi sie sam soba zajac, wymysla sobie sam zabawy i ze to moze trwac dlugo, ale niestety jets mi to na reke ... do kultywowania mojego lenistwa ...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ide oczyscic sumienie...

dziekuje za wszystkie komplementy w imieniu filutka :)

libby : usmialam sie z kurtyny :)

reklama
Jos-właśnie, Filutek cudeńko małe
a ja ci powiem, że mam tak jak ty-mój syn sam się głównie bawi-ja nie mam za bardzo ani czasu, ani siły-a jak już znajdę te rzeczy to egoistycznie wolę trochę odetchnąć...ale w sumie nasi chłopcy są przecież już w wieku że sami się trochę pobawią...

mąż poszedł Daniela do snu przytulić i nie zgadniecie co się stało???!!!!! oczywiście, że też odpłynął;))))

a jak nikogo nie ma to idę desperate housewives pooglądać

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry