reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Libby - jaki dzisiaj temat u Ewy?

Borysek mnie uraczył właśnie kupą :/ drugą w ciągu kwadransa :eek: chyba mu nocnik zainstaluję przy tyłku :-)

Ostatnia edycja:
reklama
eee mój mężczyzna mnie katuje chyba. Generalnie kobity są zmuszane do nierządu. Teraz będzie jakaś młoda, która będąc w ciąży pojechała do klienta. :wściekła/y: Koniec, nie oglądam tego!!

Kładę się spać

Ostatnia edycja:
:-):-):-):-) WITAM SIE NOWONARODZONA :))))))))))))))))

Fenomen normalnie, chwilowo caluje los pos topach :)
poldek wstal 15min temu, i juz sie bawi SAM playmobilami
Filutek wstal jakies 30min temu... a ja... Zostalam obudzona przez filutka !!!! :szok::szok::-D
Spalam ponad 2h... CUD normalnie zdazyl sie cud :)

kocurek : ale ci zazdroszcze tego domku i braku sasiadow za sciana ...

asionek : ja mam nerwy ze stali, z wyjatkiem kilku spraw, ktore zwrot o 180 stopni w sekunde moga mnie rozsadzic : halas, sasiedzi i remont/prace na zewnatrz naszego budynku!!! :)

fajnie z emozesz miec ciuskzi od siosytr :) z tego co pamietam obie maja synkow, nie ? pislaas chyba ze w rodzinie sami chlopcy :)

just : super ze remik juz siada :))

carola : 200zl ...? SZOK...

made : pamietam jak pisalas o tym przedstawieniu... jesczze nastolatka to przezywa czy juz zapomniala...?

Jestem ale zmykam,dzisiaj mamy z mężem wieczór bez kompa:)
Jos maluszek prześliczny!
Oliwka spojrzała i mówi:co ta za dziecko?Ja na to,że koleżanki mojej a ona: a dlaczego AŻ takie ładne?:-D

Jos - przeżywa przeglądając zdjęcia z koncertu :( ale samopoczucie o niebo lepsze :tak: Dziękujemy :)))
Filutek przepiękny :zawstydzona/y: jakbym wiedziała, że mój kolejny mógłby tak wyglądać, to....to kurczę, miałabym dylemat :-)))) Ukochaj tego kurczaczka ode mnie :*

jesteśmy :)))

jos ależ my mamy sąsiadów :-) za ścianą (garażu) bo to bliźniak, tylko tak zrobiony, jakby ich nie było :tak:

reklama
Kocurku - nie zmarzłaś?
Muszę się z Wami podzielić nowiną.....moja córeczka stała się Kobietą! :zawstydzona/y: A jeszcze wczoraj była taka....taka mała :))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry