reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja wisiałam na telefonie :eek:

Kocurku - i to właśnie opakowanie + reklamy wyróżnia Bebilon, a cena przez to kosmicznie wyższa :) Jak będziesz miała możliwość, to sobie porównaj...toczka w toczkę :)) Aha...i Bebiko jest produkowane wyłącznie w Polsce, a Bebilon w Niemczech i Norwegii ;-)

Libby - 5 razy nos złamany??? Czy Ty pięściarką jesteś?

Ostatnia edycja:
reklama
Sol,no ja jakoś średnio lubię ten model ale głównie przez zapięcie z przodu,on jako jedyny ma te cienkie paski a nie''normalny gruby.
W każdym razie resztę kocham i noszę:)
Jak miałabyś ochotę na jeszcze to zapraszam na promocję 2 w cenie 1:)
No i pokazałabyś się jak Libby mówi:)
Dotarłam do domu,pożarłam ciacho,kanapki,teraz leżę:)

hej jo-jezzu znów super produkcja u was;)))

Made i Kocur-my z mężem też porównaliśmy bebiko i bebilon-składa identyko!!!!!!!!!!!!!!!!! a cena... za 300g bebiko 11.99(Biedronka i tesco) a bebilon 800g za 37 zł-ogólnie 1kg bebiko wychodzi ok 32 zł a bebilon 1kg za ok 46zł-jakoś tak, skład ten sam a rozrzut cenowy powalający;)))

Kocur -ale koszmara ze mną miałaś-ja na żywo wyglądam jak małolata i jeśli chodzi o twój obrazek poranny-to skąd wiedziałaś jak dzisiaj wyglądam????:)))

kładłam się po 22 spać a do 2 w nocy walczyłam z Mają-tzn, z jej ząbkami-o 2 dałam jej nurofen i wzięłam do siebie-drzemka do 4-jedzonko-poszła do swojego łóżeczka i pobudka średnio co godzinę, po 6 wstał Daniel i już praktycznie nie spałam-normalnie zaje....... nocka-

mąż wrócił-zakupki dla maluchów fajne porobił-pojechał teraz po teściów bo coś w urzędach załatwiali
i zdążyliśmy złożyć jeszcze wnioski na dowody dla maluchów-u nas za free;)))

Libby a ty się przyznaj-dorabiasz jako bokser,co? że nos tyle razy połamany?;)))

pozdrawiam serdecznie resztę

Ja nie miałam nigdy nic złamane...oprócz serca ale za to nie wypłacają odszkodowań:-D

E-Ciocia z Chełmży buziak za kartkę:) Śliczny wierszyk (wyliczanka),Ninka poskakała:)

Olivka :-)))) oj, ja to bym zbankrutowała gdybym musiała wszystkim płacić za te ich serca złamane :zawstydzona/y::-))))) ale to już było.......hahaaaaa

Paula - mi o tym powiedziała koleżanka, która się na wielu rzeczach wyznaje :-) ja przy Mańku kupiłam tylko raz Bebilon, dla fantastycznej puszki, a później lecieliśmy na Bebiku przesypywanym do ekstra pudełeczka :-D

Kurka,ja pamiętam,że kupowałam Almiron (odpowiednik Bebilonu w Hiszpanii),strasznie drogie było,ponad 20e:szok:

Oj,Made,mi by musiało parę osób wypłacić szkodliwe...kochliwa byłam:):tak:

Bokserka? :-D prawie. W podstawówce jedynki mojemu amantowi pięścią wybiłam :cool: i niejednemu kolesiowi skórę złoiłam! :ninja2::ninja2::cool2::laugh2: Nie będą mnie mendy za warkocze ciągać!!! :wściekła/y:

A tak serio
Grałam w kosza od małego, z chłopakami też. KAROLU, swojego czasu bujałam się z zawodnikiem z Kotwicy-konkurenci? Sięgałam mu pod pachę hahahah ale to było dawno i krótko.
Właśnie z powodu mojego wzrostu małego musiałam być zadziora i niejednej lasce za skórę zalazłam! I to dosłownie :-D
Sama też kilka technicznych zaliczyłam

Moi panowie śpią, a ja wcinam ciasteczka własnej produkcji

Olivka - jak moja córka, co tydzień w serduszku inne imię :szok: zawsze mam nieaktualne dane...i dlatego jej powiedziałam kiedyś:
- Dziecko, ty musisz iść do takiej szkoły, która Ci zawód da, bo zbyt kochliwa jesteś i nie wiadomo co ze studiami :-))))))
Wtedy się oburzyła:eek:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry