reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry:-D
Nie popuściłam wczoraj sąsiadowi. Co prawda obyło się bez policji, ale myślę, że to kwestia czasu. 22.40 a ten zaczyna zabawę... dorwałam kompa i dzięki społecznościowym portalom znalazłam jego numer, wysłałam mu wiadomość, że od 22 obowiazuje cisza nocna i spytałam, czy wyłączy sam, czy dzwonimy po policję. Na to ten dupek, że o co chodzi, bo on nie wie... i z kim ma przyjemność... już on doskonale wie z kim:eek: Napisałam mu, że nie będę z nim dyskutować i jeszcze raz po 22 będzie sluchał muzyki tak glośno, że nie będziemy mogli spać, to dzwonie po policje. WYŁĄCZYŁ OD RAZU:-D:-D
a najlepsze jest to, że on myślał, że rozmawia z Łukaszem, nie wiem skąd taki wniosek:szok::-D

reklama
asiek fajnie by było Cię u nas częściej widywać :-) tylko prosim bardzo o parę przecinków choćby :-p Pozdrawiam! I trzymam dalej kciuki, żeby było OK :tak:

boogie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

jos no wiesz... trochę jestem zazdrosna :sorry:

No rureczka załatwiłaś go na cacy :cool2:

Kocurku przynajmniej wiem, że wyczerpałam wszystkie inne możliwości zanim na policję zadzwonie

rurka: hej ! dobrze zrobilas!!!!

kocurek : ZAZDROSNA ???????????? :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: Boze, o co? o moje nalogi? chcesz to oddam? hahahaha

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry