reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Asionek - żartujesz? teraz dopiero was zasypię zdjęciami dziewczyn i mojej deszczowej okolicy :-D:-D No ja mam suchą skórę i tu mam problem :-p A w ciąży nie zamierzam być :-D Zmarszczki? Mi to nie grozi - widze moich rodziców - oboje po 50 i żadne zmarszczek nie ma prócz wiekowych mojej mamy bo efekt jojo miała i jej skóra na buzi się ciut rozciągnęła :-p A mimiczne mogę mieć na starość :-D

Dobrz spadam film oglądać. Emi usnęła o 22.30 i mam nadzieję że do rana pośpi :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
hej :))
kocurek : hahahaha! foto kotka od rana mi humor poproawilo :)

pok : pozzno pisze, trufle juz pewnie strawione : ale ...i tak kurka bym nie pomogla, bo ja takich dan nie potrafie robic ... moj sie cieszy jak dostanie lososia z piekranika nieprzypalonego. mrozonego ;)

swoja droga to wypadaloby sie wkoncu troche nauczyc (lepiej) gotowac bo wstyd...

asionek : tutaj mam centrum handlowe ktore ma caloroczne pozwolenie na bycie otwartym w niedziele :) ale w czasie soldow czesto i inne butiki otwieraja ;) ja wybieram sie w niedziele... po jeansy do gap'a :) i pewnie jak zwykle dzieci obkupie nieprzyzwoicie :)))) a mial byc plan oszczednosciowy na 2012 rok ... yyyyyyyyyy...
fajnie z emaly juz ci nie wstaje - zazdroszcze ! moj jeszcze 3 razy w nocy
dzisiaj oddalam go mezowi i dostalam go spowrotem dopiero po 6 jak maz musial sie szykowac do pracy :)
ale codziennie takich luksusow miec nie bedzie, bo F. musi byc w robocie na umyslowym chodzie, jesczze by brakowalo zeby do paki mi go wsadzili! za co bym zakupy robila ? :-):-D:szok: hahahahaha ( wlasnie sama sie ubawilam z siebie, jej - jak ja siebie lubie hihihihi)

kolorowych Libby

Karola - kurier siódemka a nr spokojnie będę mieć jutro;))

Dotarł Kochana o 8 rano dzisiaj:)

Sol,nie,mam tylko dla miseczki A i B.
Czy tylko ja jestem taka nieprzytomna?
Patrzę na siebie i śmiać mi się chcę...jak ja się ubrałam dzisiaj....muszę pamiętać aby następnym razem otworzyć oczy przed założeniem ubrania...:no:

hej ja juz po kawce :) maly na macie , a ja spiacaaaaa jestem :rofl2:

Asionek - żartujesz? teraz dopiero was zasypię zdjęciami dziewczyn i mojej deszczowej okolicy :-D:-D No ja mam suchą skórę i tu mam problem :-p A w ciąży nie zamierzam być :-D Zmarszczki? Mi to nie grozi - widze moich rodziców - oboje po 50 i żadne zmarszczek nie ma prócz wiekowych mojej mamy bo efekt jojo miała i jej skóra na buzi się ciut rozciągnęła :-p A mimiczne mogę mieć na starość :-D

Dobrz spadam film oglądać. Emi usnęła o 22.30 i mam nadzieję że do rana pośpi :tak:

no to jeszcze lepiej jak beda zdjecia i to duzo :)
a krem na odswiezenie skory i tak warto stosowac :)
u mnie tez dobre geny w rodzinie na szczescie :)

hehehe... to dokładnie JA :sorry:

chyba tez tak wygladam hehe

hej :))

asionek : tutaj mam centrum handlowe ktore ma caloroczne pozwolenie na bycie otwartym w niedziele :) ale w czasie soldow czesto i inne butiki otwieraja ;) ja wybieram sie w niedziele... po jeansy do gap'a :) i pewnie jak zwykle dzieci obkupie nieprzyzwoicie :)))) a mial byc plan oszczednosciowy na 2012 rok ... yyyyyyyyyy...
fajnie z emaly juz ci nie wstaje - zazdroszcze ! moj jeszcze 3 razy w nocy
dzisiaj oddalam go mezowi i dostalam go spowrotem dopiero po 6 jak maz musial sie szykowac do pracy :)
ale codziennie takich luksusow miec nie bedzie, bo F. musi byc w robocie na umyslowym chodzie, jesczze by brakowalo zeby do paki mi go wsadzili! za co bym zakupy robila ? :-):-D:szok: hahahahaha ( wlasnie sama sie ubawilam z siebie, jej - jak ja siebie lubie hihihihi)

fajnie u nas oprocz sklepikow arabskich wszystko zamkniete :/
a maz niedziele wolne ma wiec wsumie przydaloby sie cos otwartego :)
udanych zakupow w takim razie :) ja sie powstrzymywalam zeby malemu nie kupic za duzo , bo i tak ma tych ciuchow wiecej odemnie i meza rezem wzietych hehe , jeszcze wlasnie paka 20 kg leci do nas :)
fajnie , ze maz bierze malego troche odpoczniesz sobie :)

asionek : no ja wlasnie niçe potrafie sie powstrzymac i w tym tkwi problem ... teraz to sobie postanowilam ze bed ewiecej (mimo wszystko) kupowac starszakowi bo a/ filutek bedzie po nim nosil to co dobre b/ zaczal nam sie wiek w ktorym szybko sie nie rosnie, ale za to bardzo sie niszczy ( podworko, piskai, farby, wytarte kolana itp) wiec nie ma sensu w sumie brac na filutka duzo nowych rzeczy, skoro te w rozmiarach 0-24 m-ce mam jak nowe! za to podejrzewam ze roizmiary 3 lata a juz zwlaszczaa teraz 4+ nie ebdzie za wiele co do zostawienia, moze tylko kurtki, bluzy, spodnie na penwo nie i kosuzlki, lub pojedyncze... takze lepiej zachowac kase na pozniej... ;) tylko czy sie uda ??? ;)

20kg : niezla paka :) tez chce!!! kto mi wysle ????????????? :) hahahaha

jossss !!! jesteś niemożliwa :szok::-D:-D

paulina :eek: śniłaś mi się w nocy.. odwiedziłaś mnie z dzieckiem i byłaś małolatą!! Ja musiałam karmić małą i zostawiłam Cię samą w pokoju, a miałam Ci przynieść pierogi, no ale mi trochę zeszło hehe... No to ty wyszłaś w końcu z tego pokoju i.... nie pamiętam :-p

Ostatnia edycja:
hehehe... to dokładnie JA :sorry:

Ślicznego mamy Kocurka :-D:-D:-D:-D:-D

jossss !!! jesteś niemożliwa :szok::-D:-D

paulina :eek: śniłaś mi się w nocy.. odwiedziłaś mnie z dzieckiem i byłaś małolatą!! Ja musiałam karmić małą i zostawiłam Cię samą w pokoju, a miałam Ci przynieść pierogi, no ale mi trochę zeszło hehe... No to ty wyszłaś w końcu z tego pokoju i.... nie pamiętam :-p

hahahahahahah Kocie to pewnie ten sen Cię tak zmęczył :-p:-p:-p:-D:-D:-D

ja wczoraj bylam z wynikami musialam mocz powtarzac bo wczesniej jakas bakterie wykryli ale ufff juz wszystko dobrze weszlam praktycznie na niecale 10min nastepna wizyta 2 lutego :) i jeszcze spotkalam swoja esk przyjaciolke ktora tyle zlego mi wyrzadzila i gdy jej potrzebowalam 2 lata temu gdy poronilam jej wcale nie bylo tak to jest ze prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie :) na szczescie o ciazy nic mojej nie wie i sie nie dowie

reklama
przepadlam jak kamien w wode... zagadalam sie telefonicznie :)

kocurek : potraktuje to jak komplement : dziekuje :D

asiek : wspolczuje takiej "przyjaciolki" no ale niestety, to przyslowie jest prawdziwe...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry