reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Asionek - żartujesz? teraz dopiero was zasypię zdjęciami dziewczyn i mojej deszczowej okolicy :-D:-D No ja mam suchą skórę i tu mam problem :-p A w ciąży nie zamierzam być :-D Zmarszczki? Mi to nie grozi - widze moich rodziców - oboje po 50 i żadne zmarszczek nie ma prócz wiekowych mojej mamy bo efekt jojo miała i jej skóra na buzi się ciut rozciągnęła :-p A mimiczne mogę mieć na starość :-D

Dobrz spadam film oglądać. Emi usnęła o 22.30 i mam nadzieję że do rana pośpi :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
hej :))
kocurek : hahahaha! foto kotka od rana mi humor poproawilo :)

pok : pozzno pisze, trufle juz pewnie strawione : ale ...i tak kurka bym nie pomogla, bo ja takich dan nie potrafie robic ... moj sie cieszy jak dostanie lososia z piekranika nieprzypalonego. mrozonego ;)

swoja droga to wypadaloby sie wkoncu troche nauczyc (lepiej) gotowac bo wstyd...

asionek : tutaj mam centrum handlowe ktore ma caloroczne pozwolenie na bycie otwartym w niedziele :) ale w czasie soldow czesto i inne butiki otwieraja ;) ja wybieram sie w niedziele... po jeansy do gap'a :) i pewnie jak zwykle dzieci obkupie nieprzyzwoicie :)))) a mial byc plan oszczednosciowy na 2012 rok ... yyyyyyyyyy...
fajnie z emaly juz ci nie wstaje - zazdroszcze ! moj jeszcze 3 razy w nocy
dzisiaj oddalam go mezowi i dostalam go spowrotem dopiero po 6 jak maz musial sie szykowac do pracy :)
ale codziennie takich luksusow miec nie bedzie, bo F. musi byc w robocie na umyslowym chodzie, jesczze by brakowalo zeby do paki mi go wsadzili! za co bym zakupy robila ? :-):-D:szok: hahahahaha ( wlasnie sama sie ubawilam z siebie, jej - jak ja siebie lubie hihihihi)

kolorowych Libby

Karola - kurier siódemka a nr spokojnie będę mieć jutro;))

Dotarł Kochana o 8 rano dzisiaj:)

Sol,nie,mam tylko dla miseczki A i B.
Czy tylko ja jestem taka nieprzytomna?
Patrzę na siebie i śmiać mi się chcę...jak ja się ubrałam dzisiaj....muszę pamiętać aby następnym razem otworzyć oczy przed założeniem ubrania...:no:

hej ja juz po kawce :) maly na macie , a ja spiacaaaaa jestem :rofl2:

Asionek - żartujesz? teraz dopiero was zasypię zdjęciami dziewczyn i mojej deszczowej okolicy :-D:-D No ja mam suchą skórę i tu mam problem :-p A w ciąży nie zamierzam być :-D Zmarszczki? Mi to nie grozi - widze moich rodziców - oboje po 50 i żadne zmarszczek nie ma prócz wiekowych mojej mamy bo efekt jojo miała i jej skóra na buzi się ciut rozciągnęła :-p A mimiczne mogę mieć na starość :-D

Dobrz spadam film oglądać. Emi usnęła o 22.30 i mam nadzieję że do rana pośpi :tak:

no to jeszcze lepiej jak beda zdjecia i to duzo :)
a krem na odswiezenie skory i tak warto stosowac :)
u mnie tez dobre geny w rodzinie na szczescie :)

hehehe... to dokładnie JA :sorry:

chyba tez tak wygladam hehe

hej :))

asionek : tutaj mam centrum handlowe ktore ma caloroczne pozwolenie na bycie otwartym w niedziele :) ale w czasie soldow czesto i inne butiki otwieraja ;) ja wybieram sie w niedziele... po jeansy do gap'a :) i pewnie jak zwykle dzieci obkupie nieprzyzwoicie :)))) a mial byc plan oszczednosciowy na 2012 rok ... yyyyyyyyyy...
fajnie z emaly juz ci nie wstaje - zazdroszcze ! moj jeszcze 3 razy w nocy
dzisiaj oddalam go mezowi i dostalam go spowrotem dopiero po 6 jak maz musial sie szykowac do pracy :)
ale codziennie takich luksusow miec nie bedzie, bo F. musi byc w robocie na umyslowym chodzie, jesczze by brakowalo zeby do paki mi go wsadzili! za co bym zakupy robila ? :-):-D:szok: hahahahaha ( wlasnie sama sie ubawilam z siebie, jej - jak ja siebie lubie hihihihi)

fajnie u nas oprocz sklepikow arabskich wszystko zamkniete :/
a maz niedziele wolne ma wiec wsumie przydaloby sie cos otwartego :)
udanych zakupow w takim razie :) ja sie powstrzymywalam zeby malemu nie kupic za duzo , bo i tak ma tych ciuchow wiecej odemnie i meza rezem wzietych hehe , jeszcze wlasnie paka 20 kg leci do nas :)
fajnie , ze maz bierze malego troche odpoczniesz sobie :)

asionek : no ja wlasnie niçe potrafie sie powstrzymac i w tym tkwi problem ... teraz to sobie postanowilam ze bed ewiecej (mimo wszystko) kupowac starszakowi bo a/ filutek bedzie po nim nosil to co dobre b/ zaczal nam sie wiek w ktorym szybko sie nie rosnie, ale za to bardzo sie niszczy ( podworko, piskai, farby, wytarte kolana itp) wiec nie ma sensu w sumie brac na filutka duzo nowych rzeczy, skoro te w rozmiarach 0-24 m-ce mam jak nowe! za to podejrzewam ze roizmiary 3 lata a juz zwlaszczaa teraz 4+ nie ebdzie za wiele co do zostawienia, moze tylko kurtki, bluzy, spodnie na penwo nie i kosuzlki, lub pojedyncze... takze lepiej zachowac kase na pozniej... ;) tylko czy sie uda ??? ;)

20kg : niezla paka :) tez chce!!! kto mi wysle ????????????? :) hahahaha

jossss !!! jesteś niemożliwa :szok::-D:-D

paulina :eek: śniłaś mi się w nocy.. odwiedziłaś mnie z dzieckiem i byłaś małolatą!! Ja musiałam karmić małą i zostawiłam Cię samą w pokoju, a miałam Ci przynieść pierogi, no ale mi trochę zeszło hehe... No to ty wyszłaś w końcu z tego pokoju i.... nie pamiętam :-p

Ostatnia edycja:
hehehe... to dokładnie JA :sorry:

Ślicznego mamy Kocurka :-D:-D:-D:-D:-D

jossss !!! jesteś niemożliwa :szok::-D:-D

paulina :eek: śniłaś mi się w nocy.. odwiedziłaś mnie z dzieckiem i byłaś małolatą!! Ja musiałam karmić małą i zostawiłam Cię samą w pokoju, a miałam Ci przynieść pierogi, no ale mi trochę zeszło hehe... No to ty wyszłaś w końcu z tego pokoju i.... nie pamiętam :-p

hahahahahahah Kocie to pewnie ten sen Cię tak zmęczył :-p:-p:-p:-D:-D:-D

ja wczoraj bylam z wynikami musialam mocz powtarzac bo wczesniej jakas bakterie wykryli ale ufff juz wszystko dobrze weszlam praktycznie na niecale 10min nastepna wizyta 2 lutego :) i jeszcze spotkalam swoja esk przyjaciolke ktora tyle zlego mi wyrzadzila i gdy jej potrzebowalam 2 lata temu gdy poronilam jej wcale nie bylo tak to jest ze prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie :) na szczescie o ciazy nic mojej nie wie i sie nie dowie

reklama
przepadlam jak kamien w wode... zagadalam sie telefonicznie :)

kocurek : potraktuje to jak komplement : dziekuje :D

asiek : wspolczuje takiej "przyjaciolki" no ale niestety, to przyslowie jest prawdziwe...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry