reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BRY :tak::laugh2:

Asionek
- nie ma to jak dobre geny ;-)

Carola - dzisiaj jak mi paczka nie dojdzie to zjadę pocztę polską :tak: A ty wysyłałaś w kopercie czy paczce/jako list czy paczkę? Bo może dostałaś coś takiego jak nr nadawczy.

rurka - no to jakby coś to masz czyste sumienie wobec gnoja :tak:

U mnie od 7 śliczne słoneczko, ale Karola z zapchanymi zatokami że szok :no: Ja już mam dość - najchętniej zabrałabym ją z tego przedszkola i miała to głęboko w dupie ale ... nie chcę jej zabierać tej wątpliwej dla mnie przyjemności chorowania co tydzień :wściekła/y: No i obiecałam jej ten bal karnawałowy który jest 10 lutego a na którym robię za fotografa.
A po balu zostaje już w domu do 1 maja. 26 marca ma zabieg i mam zamiar ja miesiąc trzymać po zabiegu żeby doszła porządnie do siebie a nie znowu coś przywlekła :no:

PIERWSZY DZIEŃ BEZ PAPIEROSA - ciut mnie ciągnie ale wytrzymam :tak: Tylko niech te paczki przyjdą to się uspokoję :tak:

reklama
Dzwoniłam i już wszystko wiem. Tokso już raz robiłam, wyszło, że nie miałam i nie mam, więc teraz muszę tylko powtorzyć, czy się nie nabawiła niedawno. Za tokso i hiv wyszło 60 zł, myslałam, że więcej dużo będzie:cool2:
Dziękuję kochane!

Madę to ukręcimy jakiegoś interesa??:ninja2:

Sol sumienie to za dużo powiedziane, nie chciałabym, żeby to się jakoś negatywnie odbiło na relacji naszych rodziców, ale jak jego starzy będą mądrzy to się nie dadzą w takie rozgrywki wciągnąć :|

Pok Pok gdzie jesteś...????!! Jak się czujesz???? :-p:-D

Skrytykujcie mnie... aleeee... eee... Czarna ogląda kreskówkę :shocked2:

Ostatnia edycja:
jos - no niestety - mój sposób na odstresowanie. Niestety na moją niekorzyść nie kupiłam sobie swoich uspokajaczy zanim zaczęłam rzucać i może się to źle odbić na M i dziewczynkach. Dzisiaj idę po południu do lekarza to poproszę o Hydro :sorry:

Spadam się kurować bo i mnie coś katarzysko złapało od wczoraj i Karolę też. Oby mi tylko się Emila nie rozłożyła to będzie ok :tak:

sol : zdrowka !

ja tez uciekam odgrzewac obiadek, bo poldynka moja zaraz wroci :)

kocurek : ja cie nie skrytykuje ale wystrasze ( skutecznie ?)
niemowleta i telewizja = ryzyko padaczki w trybie bardzo szybkim, wcale nie po X tygoidniach seansow!
jak poldek mial jakies 4-5 m-cy to mezulisnki sobie go kiedys na kolanach posadzil i dziennik obejrzal... przez kilak dni dziwnie mrugal...poszlam do dr i sie wlasnie dowiedzialam ze Tv w takim wieku moze skonczyc sie padaczka...

jos tak właśnie też sobie myślałam, że te światełka migające, to nie bardzo na świeży system :dry: Ale żebyś słyszała, jak ona się zaśmiewa! :szok:
Musiałam od czasu do czasu włączać bajkę, bo ją to uspokajało, mogłam wtedy chociaż siku zrobić :sorry:

maaade..???????

Ostatnia edycja:
Kocurrku pewnie Glonojadzik zaatakował naszą koleżankę :-p a co do "oglądania" tv przez maluchy, to u mnie, żebym nie wiem jak odwracała Remika, jak słyszy różne dźwięki, to sam głowę odwraca i nie ma zmiłuj się :huh:

Sol paczuszką poszło.Numerek mam i owszem ale w aucie chyba a auto u mechanika jak odda za niedługo to poszukam paczuszki ale powinna być,priorytet był...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry