reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
O! słońce :eek: Po zamieci ani śladu :eek:

No co tam porabiacie moje miłe???
Ja aktualnie poszukuję koopy kota, bo mi coś tu jedzie :oo2: (a pomieszczenie z kuwetą było zamknięte w nocy)
Oj hehe.. przepraszam, mam nadzieję, że już wypiłyście kawkę i zjadłyście zapiekankę :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Kocie nie rusza mnie to, żyję z kotem od wielu lat:-D

Wczoraj na wizycie ginka zleciła morfologię i mocz co miesiąc i to mnie nie dziwi, ale kazała powtorzyć toksoplazmozę i jeszcze dodatkowo badania na hiv zrobić. Już czuję ile to kasy pójdzie... też musiałyście to zrobić?

boogie No jak to tak BEZ KAAAAWY ????? :szok::szok::szok::szok: MADE by się chyba normalnie przewróciła, maaade!!! :-p Kocur przerażon!! :-D:-D:-D

rureczka Aa!! To wiesz w czym rzecz :-p:-p
Nie, ja nie robiłam, tylko raz toksoplazmozę, ale wyszło, że mam dużo przeciwciał..

Ostatnia edycja:
kocie : udanych poszukiwan :)

rurka : tak, cukier tosmo i kilka innych co miesiac, hiv na pocztaku i przed porodem... gronkowiec przed porodem ... tyle ze tutaj to wszystko jest za free ...

No tak...rureczka ze mną interesy ubija, to i zainteresowana moją skromną osobą, ale pozostałe Panie...? gdzie tam :no:
Miłość do KOFI silniejsza...popłaczę w ukryciu, może mi przejdzie ten wszechogarniający smutek aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dzisiaj powitań nie będzie :cool:

Bógie też przerażon :hmm::huh::unsure: co robić, co robić ?!?! :unsure:

Made :sorry: chyba życzy sobie klapsa!!!! Koleżanka chce zranić nasze serca???

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry