reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
O! słońce :eek: Po zamieci ani śladu :eek:

No co tam porabiacie moje miłe???
Ja aktualnie poszukuję koopy kota, bo mi coś tu jedzie :oo2: (a pomieszczenie z kuwetą było zamknięte w nocy)
Oj hehe.. przepraszam, mam nadzieję, że już wypiłyście kawkę i zjadłyście zapiekankę :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Kocie nie rusza mnie to, żyję z kotem od wielu lat:-D

Wczoraj na wizycie ginka zleciła morfologię i mocz co miesiąc i to mnie nie dziwi, ale kazała powtorzyć toksoplazmozę i jeszcze dodatkowo badania na hiv zrobić. Już czuję ile to kasy pójdzie... też musiałyście to zrobić?

boogie No jak to tak BEZ KAAAAWY ????? :szok::szok::szok::szok: MADE by się chyba normalnie przewróciła, maaade!!! :-p Kocur przerażon!! :-D:-D:-D

rureczka Aa!! To wiesz w czym rzecz :-p:-p
Nie, ja nie robiłam, tylko raz toksoplazmozę, ale wyszło, że mam dużo przeciwciał..

Ostatnia edycja:
kocie : udanych poszukiwan :)

rurka : tak, cukier tosmo i kilka innych co miesiac, hiv na pocztaku i przed porodem... gronkowiec przed porodem ... tyle ze tutaj to wszystko jest za free ...

No tak...rureczka ze mną interesy ubija, to i zainteresowana moją skromną osobą, ale pozostałe Panie...? gdzie tam :no:
Miłość do KOFI silniejsza...popłaczę w ukryciu, może mi przejdzie ten wszechogarniający smutek aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dzisiaj powitań nie będzie :cool:

Bógie też przerażon :hmm::huh::unsure: co robić, co robić ?!?! :unsure:

Made :sorry: chyba życzy sobie klapsa!!!! Koleżanka chce zranić nasze serca???

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry