reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hello!

U mnie leci powolutku, ale nie ogarniam wszystkich wątków, tyle się tego narobiło... :szok::sorry2::-p Troszkę mam przebojów z Mią tradycyjnie, i tak mija mi czas. Jutro pediatra.

Jos - dziękuję, kochana, za dostrzeżenie mojej skromnej osoby!

Rurka - gratuluję!

Zizi - tulę, kochana, i nadal mocno trzymam kciuki!!!

A wszystkie panie pozdrawiam!

reklama
Hej,
przepraszam że się nie odzywałam:-( musiałam ochłonąć...

walczymy dalej.....

walczcie w koncu musi sie udac :)
Pok dobrze pisze ! tylko moze na BB nas nie zostawiaj ;-)

Asionek-nie wydaje mi się żeby butle miały terminy ważności;) zostaw sobie spokojnie dla drugiego maleństwa;)

a smoczki do nich ?? sa popakowane ladnie jak nowki one moga lezec czy cos sie znimi stanie ?? np sparcieja hehe

nie wydaje mi się żeby sparciały-w sumie nigdy nie wiesz jak długo leżały przedtem w sklepie-jeśli nawet ich nie parzyłaś ani w ogóle nie ruszałaś to spokojnie możesz zostawić na przyszłość

Wiola - dotarły :-D A paczka dotarła czy jeszcze?

Carola - już czytam bo dopiero wróciłam od koleżanki bo jej wydałam trochę moich ciuchów. Ona niższa i drobniejsza ode mnie i chyba będzie zainteresowana twoim towarem - tylko pytanie czy masz rozmiar 75D/75DD :-p

rurka - dziewczynki są cuuuudowne - tylko czasami człowieka szlag trafia jak się przemądrzałe robią :-p GRATKI ;-)

młoda - gratulować? ;-):tak:

Asionek - dzięki - poszukam u siebie tych specyfików :tak:

zizi - grunt to nastawienie - nie teraz to za miesiąc - nadzieja nigdy nie umiera :tak:

Ogólnie to już się uspokoiłam bo dostałam maila z firmy kurierskiej że jutro mój aparacik jednak dotrze bo jakimś cudem dotarła moja wpłata na czas :tak: tak więc jutro będę się cieszyć nową zabawką. :tak:
Dobra spadam się kąpać bo mnie chłop goni :-p

Ależ oczywiście, że materiał taki jak silikon posiada datę ważności :-) dla smoczków to jest 2-3 lata - producenci się tak zabezpieczają, ale myślę, że silikon wytrzyma znaaacznie dłużej zanim zacznie się wysuszać i kruszyć ;-) A zapakowany szczelnie, jeszcze dłużej :tak::-p

Oooo Stefan..!!! :-D

Ostatnia edycja:
reklama
nie wydaje mi się żeby sparciały-w sumie nigdy nie wiesz jak długo leżały przedtem w sklepie-jeśli nawet ich nie parzyłaś ani w ogóle nie ruszałaś to spokojnie możesz zostawić na przyszłość

no wlasnie tak mi sie tez wydaje :)

Asionek - dzięki - poszukam u siebie tych specyfików :tak:

Ogólnie to już się uspokoiłam bo dostałam maila z firmy kurierskiej że jutro mój aparacik jednak dotrze bo jakimś cudem dotarła moja wpłata na czas :tak: tak więc jutro będę się cieszyć nową zabawką. :tak:
Dobra spadam się kąpać bo mnie chłop goni :-p

no to super , ze jednak aparacik bedzie :) teraz nam pewnie znikniesz ? :)
a kremik w kazdej aptece dostaniesz :)

Ależ oczywiście, że materiał taki jak silikon posiada datę ważności :-) dla smoczków to jest 2-3 lata - producenci się tak zabezpieczają, ale myślę, że silikon wytrzyma znaaacznie dłużej zanim zacznie się wysuszać i kruszyć ;-) A zapakowany szczelnie, jeszcze dłużej :tak::-p

Oooo Stefan..!!! :-D

no to moze sie wyrobie z nastepnym do tego czasu ?? :)

koleżanki jeszcze nie śpią??? :szok::-D

a nie spia , z mama na skypie gadalam dopiero skonczylam wlasnie , a mialam sie wczesniej polozyc :wściekła/y::-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry