reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hello!

U mnie leci powolutku, ale nie ogarniam wszystkich wątków, tyle się tego narobiło... :szok::sorry2::-p Troszkę mam przebojów z Mią tradycyjnie, i tak mija mi czas. Jutro pediatra.

Jos - dziękuję, kochana, za dostrzeżenie mojej skromnej osoby!

Rurka - gratuluję!

Zizi - tulę, kochana, i nadal mocno trzymam kciuki!!!

A wszystkie panie pozdrawiam!

reklama
Hej,
przepraszam że się nie odzywałam:-( musiałam ochłonąć...

walczymy dalej.....

walczcie w koncu musi sie udac :)
Pok dobrze pisze ! tylko moze na BB nas nie zostawiaj ;-)

Asionek-nie wydaje mi się żeby butle miały terminy ważności;) zostaw sobie spokojnie dla drugiego maleństwa;)

a smoczki do nich ?? sa popakowane ladnie jak nowki one moga lezec czy cos sie znimi stanie ?? np sparcieja hehe

nie wydaje mi się żeby sparciały-w sumie nigdy nie wiesz jak długo leżały przedtem w sklepie-jeśli nawet ich nie parzyłaś ani w ogóle nie ruszałaś to spokojnie możesz zostawić na przyszłość

Wiola - dotarły :-D A paczka dotarła czy jeszcze?

Carola - już czytam bo dopiero wróciłam od koleżanki bo jej wydałam trochę moich ciuchów. Ona niższa i drobniejsza ode mnie i chyba będzie zainteresowana twoim towarem - tylko pytanie czy masz rozmiar 75D/75DD :-p

rurka - dziewczynki są cuuuudowne - tylko czasami człowieka szlag trafia jak się przemądrzałe robią :-p GRATKI ;-)

młoda - gratulować? ;-):tak:

Asionek - dzięki - poszukam u siebie tych specyfików :tak:

zizi - grunt to nastawienie - nie teraz to za miesiąc - nadzieja nigdy nie umiera :tak:

Ogólnie to już się uspokoiłam bo dostałam maila z firmy kurierskiej że jutro mój aparacik jednak dotrze bo jakimś cudem dotarła moja wpłata na czas :tak: tak więc jutro będę się cieszyć nową zabawką. :tak:
Dobra spadam się kąpać bo mnie chłop goni :-p

Ależ oczywiście, że materiał taki jak silikon posiada datę ważności :-) dla smoczków to jest 2-3 lata - producenci się tak zabezpieczają, ale myślę, że silikon wytrzyma znaaacznie dłużej zanim zacznie się wysuszać i kruszyć ;-) A zapakowany szczelnie, jeszcze dłużej :tak::-p

Oooo Stefan..!!! :-D

Ostatnia edycja:
reklama
nie wydaje mi się żeby sparciały-w sumie nigdy nie wiesz jak długo leżały przedtem w sklepie-jeśli nawet ich nie parzyłaś ani w ogóle nie ruszałaś to spokojnie możesz zostawić na przyszłość

no wlasnie tak mi sie tez wydaje :)

Asionek - dzięki - poszukam u siebie tych specyfików :tak:

Ogólnie to już się uspokoiłam bo dostałam maila z firmy kurierskiej że jutro mój aparacik jednak dotrze bo jakimś cudem dotarła moja wpłata na czas :tak: tak więc jutro będę się cieszyć nową zabawką. :tak:
Dobra spadam się kąpać bo mnie chłop goni :-p

no to super , ze jednak aparacik bedzie :) teraz nam pewnie znikniesz ? :)
a kremik w kazdej aptece dostaniesz :)

Ależ oczywiście, że materiał taki jak silikon posiada datę ważności :-) dla smoczków to jest 2-3 lata - producenci się tak zabezpieczają, ale myślę, że silikon wytrzyma znaaacznie dłużej zanim zacznie się wysuszać i kruszyć ;-) A zapakowany szczelnie, jeszcze dłużej :tak::-p

Oooo Stefan..!!! :-D

no to moze sie wyrobie z nastepnym do tego czasu ?? :)

koleżanki jeszcze nie śpią??? :szok::-D

a nie spia , z mama na skypie gadalam dopiero skonczylam wlasnie , a mialam sie wczesniej polozyc :wściekła/y::-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry