Asionek31
Fanka BB :)
jestem i ja
dzisiaj pol dnia na zakupach bylam , nie powiem zebym sie nie zmeczyla ... jednak takie wypady z dzieckiem to nie za dobry pomysl :/ nastepnym razem maz zostaje sam z malym
gardlo lepiej , ale czuje sie taka przybita , ze hej :/ plecy nawalaja okropnie chyba jakies masaze musze skolowac , albo cos ..
maly spal do ponad 5 rano wstal ok 9 takze wsypalam sie zapomnialam sie pochwalic , ze juz od jakiegos czasu w koncu przestal wstawac o tej 2.30 na cyca za pierwszym razem bylam taka padnieta , ze nie wzielam go na cyca i zasnal sobie z czego wywnioskowalam , ze budzi sie z przyzwyczajenia , no bo glodny by nie zasnal
i tak przestal wstawac
o kurcze jaka cena
ja mam cale zestawy z TT , smoczki na wymiane itd. , podgrzewacz i wszystko lezy sobie , bo karmie jednak piersia szkoda , ze tak daleko mieszkasz to bym podeslala co nie co
ooo nawet nie wiedzialam , ze wiecej przeciwcial w takim wypadku jest dobre i to jak juz ja sie musze meczyc to niech malemu na zdrowko pojdzie
a tak wogole to jest jakis termin waznosci na butle , smoczki ?? bo nie wiem czy sprzedawac czy co , czy zostawic moze dla drugiego ??
fajnie , ze malutka sie przestawila oby tak dalej !
co do buziaka twojego ja lata walczylam z syfami , porami i innymi :/
takze przetestowalam mase rzeczy
i tak spirit i wszystko na alko do kosza ! to zwieksza tylko wydzielanie sebum i jeszcze gorzej bedzie z czasem
do tego mega wysusza skora i robi sie brzydka
wbrew pozora trzeba tlusta cere natluszczac wtedy nie produkuje tyle loju
ja polecam serie z LRP Efeklar
jest rewelacyjna , zel do buziaka i podstawa kremik Efeklar K , dziala cuda i tutaj nie tylko na syfki , pory zmniejszone , tez , przebarwienia znikaja ( sprawdzone !!) blizny po syfkach szybciej schodza i bonus dziala super przeciwzmarszkowo ma bardzo duzo kwasu w sobie dostepnego bez recepty i dziala dzieki temu lepiej niz jakies Diory za kupe kasy
warunek nie opalamy sie przy nim !! teraz w zime na noc spokojnie klasc nawet codziennie tubka jest mala , ale krem stracza na 3 miesiace spokojnie jest megaaa wydajny
fajnie tez miec do buziaka jakies H2O Bioderma jest fajna , ale moze tez byc cos tanszego , dobrze oczyszcza , zmywa makijaz nawet oczu i cera lepiej wyglada po tym
takim skromnym zestawem w koncu doszlam do ladu z buzka swoja i do dzisiaj mam spokoj a krem mam zawsze w kosmetyczce , bo ogolnie warto nim w zime robic kuracje odmaladzajaco , wygladzajaca , aha w ciazy nie stosujemy !!
dzieki
a dzisiaj bylam na troche tylko , ze maly byl ze mna i tak srednio polazilam jak to z dzieckiem na szczescie jeszcze troche czasu jest wiec bez paniki podchodze do sprawy hehe , bede caly miesiac dozowac sobie ta przyjemnosc kupowania
a u was w niedziele sklepy czynne
cudna jest !! dobrze , ze brzusek polubila zawsze to i dla ciebie wiecej spokoju
ale ludzie maja problemy heheh
gratki dla Remika !!
czyli jednak )) super gratulacje )))))))))))))))))))))))))
jej jaki cudny !! ja chce kota !! ))
dzisiaj pol dnia na zakupach bylam , nie powiem zebym sie nie zmeczyla ... jednak takie wypady z dzieckiem to nie za dobry pomysl :/ nastepnym razem maz zostaje sam z malym
gardlo lepiej , ale czuje sie taka przybita , ze hej :/ plecy nawalaja okropnie chyba jakies masaze musze skolowac , albo cos ..
maly spal do ponad 5 rano wstal ok 9 takze wsypalam sie zapomnialam sie pochwalic , ze juz od jakiegos czasu w koncu przestal wstawac o tej 2.30 na cyca za pierwszym razem bylam taka padnieta , ze nie wzielam go na cyca i zasnal sobie z czego wywnioskowalam , ze budzi sie z przyzwyczajenia , no bo glodny by nie zasnal
i tak przestal wstawac
Reasumując: za dzisiejsze leki(bez refundacji) i krem specjalny+mleczko i butelki, szczotki i płyn do mycia wydaliśmy bagatela 320zł.... nikt nie mówił, że będzie łatwo/tanio Chciałam jeszcze podgrzewacz z TT i na szczęście nie było.
Poradziłam sobie bez, ale sprawa pozostaje otwarta. ;-)
Maciek za nic nie chciał ciągnąć z butli, a jak już ciumknął, to krztusił się. Wypił na raty 50 ml z 60ml, które mam mu dawać. To mleko jest ohydne! I śmierdzi . No i uśmiejecie się, ale miałam problem ze złożeniem butli po umyciu. Wybraliśmy TT 150 ml i 260ml obie anty colic z zaworem i czujnikiem ciepła. A i nie potarłam tego zaworu i nie chciało w ogóle lecieć hahaha. Szkoda gadać. Pisałam już, że doopa wołowa ze mnie, prawda? Na jakiej wodzie najlepiej robić mleczko?
Aż cieszę się, tzn., mam nadzieję, że to będzie trwało tydzień.
Kocham moje cycuchy!!! I dietę też! Trochę
ASIONEK, zdrówka. Pożytek z Twojego złego samopoczucia taki, że mały zyskuje więcej antyciał.
o kurcze jaka cena
ja mam cale zestawy z TT , smoczki na wymiane itd. , podgrzewacz i wszystko lezy sobie , bo karmie jednak piersia szkoda , ze tak daleko mieszkasz to bym podeslala co nie co
ooo nawet nie wiedzialam , ze wiecej przeciwcial w takim wypadku jest dobre i to jak juz ja sie musze meczyc to niech malemu na zdrowko pojdzie
a tak wogole to jest jakis termin waznosci na butle , smoczki ?? bo nie wiem czy sprzedawac czy co , czy zostawic moze dla drugiego ??
Pochwalę się wam - moje dziecko samo się przestawiło Wczoraj usnęła o 21 i ciągle śpi Sama z siebie Jestem bardzo szczęśliwa ;-) Ogólnie to o 23 przełożyłam ją z fotelika w którym usnęła przy bajkach, dałam mleczko i spała dalej z nami - pierdzielę łóżeczko - niech jej się tak kilak dni utrzyma to przełożę ją do jej wyrka Póki co cieszę się tym małym sukcesem
A teraz się poskarżę - wysypało mnie na buzi niczym nastolatkę Nie wiem jak sobie z tym poradzić - nigdy nie miałam aż takich problemów z cerą Ma któraś jakiś pomysł? Kosmetyczka odpada bo robią mi się po oczyszczaniu straszne plamy Biorę witaminy na cerę i używam i żelu myjącego i toniku i płatków ze spirytusem i NIC
fajnie , ze malutka sie przestawila oby tak dalej !
co do buziaka twojego ja lata walczylam z syfami , porami i innymi :/
takze przetestowalam mase rzeczy
i tak spirit i wszystko na alko do kosza ! to zwieksza tylko wydzielanie sebum i jeszcze gorzej bedzie z czasem
do tego mega wysusza skora i robi sie brzydka
wbrew pozora trzeba tlusta cere natluszczac wtedy nie produkuje tyle loju
ja polecam serie z LRP Efeklar
jest rewelacyjna , zel do buziaka i podstawa kremik Efeklar K , dziala cuda i tutaj nie tylko na syfki , pory zmniejszone , tez , przebarwienia znikaja ( sprawdzone !!) blizny po syfkach szybciej schodza i bonus dziala super przeciwzmarszkowo ma bardzo duzo kwasu w sobie dostepnego bez recepty i dziala dzieki temu lepiej niz jakies Diory za kupe kasy
warunek nie opalamy sie przy nim !! teraz w zime na noc spokojnie klasc nawet codziennie tubka jest mala , ale krem stracza na 3 miesiace spokojnie jest megaaa wydajny
fajnie tez miec do buziaka jakies H2O Bioderma jest fajna , ale moze tez byc cos tanszego , dobrze oczyszcza , zmywa makijaz nawet oczu i cera lepiej wyglada po tym
takim skromnym zestawem w koncu doszlam do ladu z buzka swoja i do dzisiaj mam spokoj a krem mam zawsze w kosmetyczce , bo ogolnie warto nim w zime robic kuracje odmaladzajaco , wygladzajaca , aha w ciazy nie stosujemy !!
Bryyyy!
asionek : zdrowka zycze!!!
obskoczylas juz soldy???? ja wczoraj zahaczylam o 2 sklepy wracajac z merostwa ( bylam zlozyc pdoanie o dowod dla filutka), a w niedizele szykuje sie na prawdziwy napad na centrum handlowe mezul zostaje z dwojka na pol dnia ))
dzieki
a dzisiaj bylam na troche tylko , ze maly byl ze mna i tak srednio polazilam jak to z dzieckiem na szczescie jeszcze troche czasu jest wiec bez paniki podchodze do sprawy hehe , bede caly miesiac dozowac sobie ta przyjemnosc kupowania
a u was w niedziele sklepy czynne
Łoj.. mała mi się zbudziła i tak sobie oto leży ))))))))))) to jeszcze lecę po butlę!
cudna jest !! dobrze , ze brzusek polubila zawsze to i dla ciebie wiecej spokoju
ale ludzie maja problemy heheh
ech..... to są problemy egzystencjonalne Paulina
a tak poza tematem MAMY DRUGI ZĄBEK
gratki dla Remika !!
L
Made intuicja Cię kochana zawiodła Kocurek dobrze obstawiała, moje dziecię się odwróciło idealnie dzisiaj i siurka ani śladu, achhhh będzie dziewczynka z tej radości kupiłam sobie lody toffi z orzechami zajadam!
Trochę mi się szyjka skróciła, ale tragedii jeszcze nie ma. Będziemy kontrolować. Za 2 tyg mam w szpitalu 3d:-)
Maż oczywiście nie zdarzył i jestem na niego zła, dzisiaj sam sobie robi kanapki do pracy!!!
czyli jednak )) super gratulacje )))))))))))))))))))))))))
Stefan vel Sierściuch na życzenie. Trochę nie uczesany... Zobacz załącznik 424904Zobacz załącznik 424905Zobacz załącznik 424906
Maciuś dalej strajkuje. Butelka be i kropka. Ja się zastrzelę jak będę musiała mu łyżeczką kolejną noc dawać...
jej jaki cudny !! ja chce kota !! ))