reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pok : widze ze mdlosci zlapaly :) dolanczam do kocurka, zaczne wspolczuc jak bedziesz wymiotowac od 7 rano do 23-24, po kilka razy dziennie, po kazdym posilku, soku oraz... zwyklej wodzie :)
jak przez 2,5 m-ca zapomnisz co to znaczy zjesc cieply posilek ;)
nie lubie Cie :-p:-(

piersi mnie duzo mniej bola dzis, wiec spanikowalam i polecialam po test... krecha duzo ciemniejsza niz poprzednio, wiec chyba dobrze. jak oni moga tak kazac czekac na wizyte 2 tygodnie? powinna byc wizyta codziennie. o!

tyle napisalyscie, ze nie zdaze napisac nic wiecej, bo ojciec dziecka przyjdzie i bedzie chcial jesc a tu jeszcze nic. lososia w truflach czas zaczac robic.
myslicie, ze mozna jesc paste z trufli i oliwe z truflami?

edit
aaaaaaaaaaaaa i jeszcze jedno: kim jest Stefan?!

reklama
Bogusiu - podpisuję się pod tym obiema rękami :-)))))))))))))))

pok - Stefan to Kocur Libby :)))

Ostatnia edycja:
Libby ale piękny:szok: przygarnęłabym takiego z chęcia:szok: miałby z moją Heleną piękne koty, gdyby tylko ona mogła mieć:-D

On też dziewica. Zakochany łazi regularnie. Wysiaduje pod drzwiami wejściowymi albo na parapecie i serenady śpiewa. Mnie już nie lubi- wolę Maciusia i odganiam go od niego. To mój kochany kotek ale jednak zwierzę.
Moja siostra panienkę mu nagrała. Ciekawam co z tego wyjdzie, bo on wybredna bestia?

Muszę mieszkaniem się zająć. Przez to dokarmianie wygląda jak pobojowisko

jestem
pojechalam na poczte, szybkie zakupy i do chorej szwagierki na chwile
a teraz czas mezowi kolacje dac, zaslozyl , wojuje w salonie

jeju a u mnie dyskoteka-zabierają i oddają światła-ledwo dzieci pokąpałam;)))

a propo interesów-też mam trochę fatałaszków dla małej damy;) w przyszłym tyg. się zmotywuje i fotkę pacnę

Libby-ach szkoda Stefana... a Maciuś załapie-trochę cierpliwości...

idę weidera zaliczyć-chociaż jego:-D

Młoda- a ty tu jak na spowiedzi-kto to jest i czy dobry człowiek z niego:-D

reklama
Młodamamusia,nie odbierz tego jako atak czy złośliwość ale widziałam chłopaka na Fcbooku...kurde,z puszką piwa leży...a komentarze pod zdjęciem nie sprzyjające.Czy może to tak dla zabawy ma to zdjęcie?
Wiesz,martwię się o Was.Nie chciałaby abyś wpadła z deszczu pod rynnę.
Ale oczywiście to Twoja sprawa i życzę Ci jak najlepiej.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry