reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pok :-)

Made właśnie piję! Chluśniem, bo uśniem!

Kocurku a moja Martynka śpi jeszcze na takim starym tapczanie sprężynowym...Nie mogę nawet myśleć o jej kręgach, bo się denerwuję jak patrzę na jej łóżeczko i materacyk zdrowotny....

reklama
lili nie no o tapczan się nie martw :-D ona za leciutka jeszcze jest, nawet wgłębienia nie zrobi w tym tapczanie, więc jej te sprężynki nie zaszkodzą!
Moja na przykład nie śpi na płasko, bo się szybko wybudza - jedzonko i powietrze chce się wydostać, a ona wrażliwa :sorry2: I w dodatku śpi dużo w wózku, w nocy też, w łóżeczku spała raz.

Ostatnia edycja:
LIL - mam ochotę ale menda do pracy rano wyszedł :wściekła/y:

Kocurek bo nastawiłam się że w piątek go będę miała a tu dupa!!!

Carola - pw mi napisz to się czymś zajmę i nie będę myślała :zawstydzona/y:

dziewczyny maz mi kazal wybrac kolor/kolory do salonu a ja siedze i przegladam strony w necie i nie moge znalezc nic co by mi pasowalo. a nie mam takie wyobrazni zeby sobie w glowie wyobrazic jak to bedzie wygladac .dlatego prosze o pomoc w doborze koloru
mam meble w kolorze wenge z czernia
zielono/pomaranczowa kanape
i teraz jakie kolory scian do tego?

Gdzie się podział nasz Dekorator Wnętrz..????? :dry:

Ja nie pomogę, bo kolorów nie lubię na ścianach, w ogóle u mnie to same naturalne barwy - szary, krem, czarny, brązowy... a ściany białe :))

kocie ja ta kanape kupilam jeszcze jak nie mielismy swojego mieszkania, teraz napewno byla by jakas w brazie ale jeszcze troche z ta musze sie pomeczyc

Ale pamiętam wiolu jak mówiłaś, że dobrze się czujesz w ciepłych żółciach, pomarańczach albo zieleniach :tak: Pewnie dla psychiki warto ocieplić ściany :-)
Ja mam wszędzie chłodno, jak w psychiatryku hehe

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry