reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pok :-)

Made właśnie piję! Chluśniem, bo uśniem!

Kocurku a moja Martynka śpi jeszcze na takim starym tapczanie sprężynowym...Nie mogę nawet myśleć o jej kręgach, bo się denerwuję jak patrzę na jej łóżeczko i materacyk zdrowotny....

reklama
lili nie no o tapczan się nie martw :-D ona za leciutka jeszcze jest, nawet wgłębienia nie zrobi w tym tapczanie, więc jej te sprężynki nie zaszkodzą!
Moja na przykład nie śpi na płasko, bo się szybko wybudza - jedzonko i powietrze chce się wydostać, a ona wrażliwa :sorry2: I w dodatku śpi dużo w wózku, w nocy też, w łóżeczku spała raz.

Ostatnia edycja:
LIL - mam ochotę ale menda do pracy rano wyszedł :wściekła/y:

Kocurek bo nastawiłam się że w piątek go będę miała a tu dupa!!!

Carola - pw mi napisz to się czymś zajmę i nie będę myślała :zawstydzona/y:

dziewczyny maz mi kazal wybrac kolor/kolory do salonu a ja siedze i przegladam strony w necie i nie moge znalezc nic co by mi pasowalo. a nie mam takie wyobrazni zeby sobie w glowie wyobrazic jak to bedzie wygladac .dlatego prosze o pomoc w doborze koloru
mam meble w kolorze wenge z czernia
zielono/pomaranczowa kanape
i teraz jakie kolory scian do tego?

Gdzie się podział nasz Dekorator Wnętrz..????? :dry:

Ja nie pomogę, bo kolorów nie lubię na ścianach, w ogóle u mnie to same naturalne barwy - szary, krem, czarny, brązowy... a ściany białe :))

kocie ja ta kanape kupilam jeszcze jak nie mielismy swojego mieszkania, teraz napewno byla by jakas w brazie ale jeszcze troche z ta musze sie pomeczyc

Ale pamiętam wiolu jak mówiłaś, że dobrze się czujesz w ciepłych żółciach, pomarańczach albo zieleniach :tak: Pewnie dla psychiki warto ocieplić ściany :-)
Ja mam wszędzie chłodno, jak w psychiatryku hehe

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry