- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Czarny Kocur
Made by Made :*
Och.. sama sobie główeczkę przełożyła, słodziak mój
Muszę pranie wyciągnąć z pralki, gnije sobie od wieczora
Muszę pranie wyciągnąć z pralki, gnije sobie od wieczora
Dzień dobry! :-)
My dzisiaj więcej się nie pokarzemy. Jemy łyżeczką. Plujemy na mamusię i łapkami wylewamy zawartość łyżeczki. Pipetką wcale nie chciał i raz mi się zadławił.
Butelki w ogóle niet. Jak W wróci z pracy, poda mu butelkę, bo myślę, że ode mnie czuć cycusiem i grymasi.
Sama nie wiem. Może faktycznie mu nie smakuje po prostu
KOCURKU, smok o wolnym przepływie był razem z butelką. Tą mniejszą kupiliśmy 0+.
Idziemy spać. papa
My dzisiaj więcej się nie pokarzemy. Jemy łyżeczką. Plujemy na mamusię i łapkami wylewamy zawartość łyżeczki. Pipetką wcale nie chciał i raz mi się zadławił.
Butelki w ogóle niet. Jak W wróci z pracy, poda mu butelkę, bo myślę, że ode mnie czuć cycusiem i grymasi.
Sama nie wiem. Może faktycznie mu nie smakuje po prostu
KOCURKU, smok o wolnym przepływie był razem z butelką. Tą mniejszą kupiliśmy 0+.
Idziemy spać. papa
WIOLKA1509
Fanka BB :)
o znalazlam cos co by mi sie podobalo
Prywata - Zdjęcie, Salon współczesny
Prywata - Zdjęcie, Salon współczesny
mademoiselle
Wiola - z kolorami trzeba bardzo ostrożnie...wiele czynników należy wziąć pod uwagę, od położenia owego pomieszczenia, do stanu ścian poprzez najważniejsze - Wasze upodobania. Ciężko jest tak doradzać, dla bezpieczeństwa zaproponowałabym beże, kremy i jakiś akcent typu mleczna czekolada na przykład lub coś z brązem, ale nie za ciemnym
To dość uniwersalna kolorystyka i nawet do tak ekstrawaganckiej kolorystycznie kanapy będzie pasować :-)
Wiola, to czekaj, coś Ci pokażę ) tylko koleżanka wyciągająca pranie musiałaby się zgodzić na współpracę
To dość uniwersalna kolorystyka i nawet do tak ekstrawaganckiej kolorystycznie kanapy będzie pasować :-)
Wiola, to czekaj, coś Ci pokażę ) tylko koleżanka wyciągająca pranie musiałaby się zgodzić na współpracę
Ostatnia edycja:
WIOLKA1509
czekam czekam:-)
juz mi sie niechce stron w necie przegladac
juz mi sie niechce stron w necie przegladac
Czarny Kocur
Made by Made :*
?????? no już jestem, bo słyszałam, że o mnie mówicie :-)
libby no takie uroki karmienia jedynie piersią - czasami dziecko nie chce nic innego
Łoj.. mała mi się zbudziła i tak sobie oto leży ))))))))))) to jeszcze lecę po butlę!
libby no takie uroki karmienia jedynie piersią - czasami dziecko nie chce nic innego
Łoj.. mała mi się zbudziła i tak sobie oto leży ))))))))))) to jeszcze lecę po butlę!
Ostatnia edycja:
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Wiolu mi się ten kolor bardzo podoba
Kocurku wygląda pysznie:-)
Kocurku wygląda pysznie:-)
Ostatnia edycja:
mademoiselle
Kocurku - wstawiłabyś Wioli zdjęcie?
reklama
WIOLKA1509