reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Och.. sama sobie główeczkę przełożyła, słodziak mój :sorry2:

Muszę pranie wyciągnąć z pralki, gnije sobie od wieczora :-p

Dzień dobry! :-)

My dzisiaj więcej się nie pokarzemy. Jemy łyżeczką. Plujemy na mamusię i łapkami wylewamy zawartość łyżeczki. Pipetką wcale nie chciał i raz mi się zadławił.

Butelki w ogóle niet. Jak W wróci z pracy, poda mu butelkę, bo myślę, że ode mnie czuć cycusiem i grymasi.
Sama nie wiem. Może faktycznie mu nie smakuje po prostu

KOCURKU, smok o wolnym przepływie był razem z butelką. Tą mniejszą kupiliśmy 0+.

Idziemy spać. papa

Wiola - z kolorami trzeba bardzo ostrożnie...wiele czynników należy wziąć pod uwagę, od położenia owego pomieszczenia, do stanu ścian poprzez najważniejsze - Wasze upodobania. Ciężko jest tak doradzać, dla bezpieczeństwa zaproponowałabym beże, kremy i jakiś akcent typu mleczna czekolada na przykład lub coś z brązem, ale nie za ciemnym :)
To dość uniwersalna kolorystyka i nawet do tak ekstrawaganckiej kolorystycznie kanapy będzie pasować :-)

Wiola, to czekaj, coś Ci pokażę ;)) tylko koleżanka wyciągająca pranie musiałaby się zgodzić na współpracę :-p

Ostatnia edycja:
?????? no już jestem, bo słyszałam, że o mnie mówicie :-)

libby
no takie uroki karmienia jedynie piersią - czasami dziecko nie chce nic innego :-p

Łoj.. mała mi się zbudziła i tak sobie oto leży :)))))))))))) to jeszcze lecę po butlę!

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry