reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Och.. sama sobie główeczkę przełożyła, słodziak mój :sorry2:

Muszę pranie wyciągnąć z pralki, gnije sobie od wieczora :-p

Dzień dobry! :-)

My dzisiaj więcej się nie pokarzemy. Jemy łyżeczką. Plujemy na mamusię i łapkami wylewamy zawartość łyżeczki. Pipetką wcale nie chciał i raz mi się zadławił.

Butelki w ogóle niet. Jak W wróci z pracy, poda mu butelkę, bo myślę, że ode mnie czuć cycusiem i grymasi.
Sama nie wiem. Może faktycznie mu nie smakuje po prostu

KOCURKU, smok o wolnym przepływie był razem z butelką. Tą mniejszą kupiliśmy 0+.

Idziemy spać. papa

Wiola - z kolorami trzeba bardzo ostrożnie...wiele czynników należy wziąć pod uwagę, od położenia owego pomieszczenia, do stanu ścian poprzez najważniejsze - Wasze upodobania. Ciężko jest tak doradzać, dla bezpieczeństwa zaproponowałabym beże, kremy i jakiś akcent typu mleczna czekolada na przykład lub coś z brązem, ale nie za ciemnym :)
To dość uniwersalna kolorystyka i nawet do tak ekstrawaganckiej kolorystycznie kanapy będzie pasować :-)

Wiola, to czekaj, coś Ci pokażę ;)) tylko koleżanka wyciągająca pranie musiałaby się zgodzić na współpracę :-p

Ostatnia edycja:
?????? no już jestem, bo słyszałam, że o mnie mówicie :-)

libby
no takie uroki karmienia jedynie piersią - czasami dziecko nie chce nic innego :-p

Łoj.. mała mi się zbudziła i tak sobie oto leży :)))))))))))) to jeszcze lecę po butlę!

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry