reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
lilu mój Kamiś całe dziecinstwo na brzuszku przespał :tak: Spał na miśku z bawełny :-) Aż się rozleciał.. znaczy misiek haha! więc powiedzieliśmy mu, że misio musi do szpitala i jakimś cudem wykombinowaliśmy prawie takiego samego micha, tylko w innym ubranku. Zamiana się udała :-D
Ale Kamilek miał długą szyjkę i w ogóle był szczuplutki, więc nie martwiłam się o tę pozycję łepka. A moja żaba ma strasznie krótką szyjkę, w ogóle nie można się tam dostać pod te fałdki, żeby wyczyścić :sorry2:

rureczka coś ewidentnie kombinuje.... :-p

Wkurzyłam się, popłakałam i wściekłam bo jestem bezradna! Idę się zaszyć do wtorku. Może na wtorek dojdzie mój aparacik bo jakiś dupek w firmie w Krakowie popełnił błąd!!!!! A jak się wkór*** to jutro sama pojadę go odebrać !!!!

Kocurku Martynka w ogóle nie ma szyi! A to coś wtedy nie tak ze spaniem na brzuchu????

Made ja robię właśnie kawę!

Sol walnij sąsiada!

lili ee pewnie nie.. pewnie wszystko oki :)))) to tylko tak po Kamisiu mi się wydaje, że kręgi są niedobrze ułożone, bo takie krótkie toto :sorry2:

sol Ty tak o ten aparat?? E no coś Ty... :blink:

made Twoja zmiana polityki towarzyskiej mi się podoba :-p Na pięć minut możesz przestać żartować! :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Pok bardzo dobry objaw;-)

Znowu Maleńczuk u mojego sąsiada, monotemetyczny jest:baffled:

Koleżanki nic nie kombinuje, próbuje zrobić obiad;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry