reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
lilu mój Kamiś całe dziecinstwo na brzuszku przespał :tak: Spał na miśku z bawełny :-) Aż się rozleciał.. znaczy misiek haha! więc powiedzieliśmy mu, że misio musi do szpitala i jakimś cudem wykombinowaliśmy prawie takiego samego micha, tylko w innym ubranku. Zamiana się udała :-D
Ale Kamilek miał długą szyjkę i w ogóle był szczuplutki, więc nie martwiłam się o tę pozycję łepka. A moja żaba ma strasznie krótką szyjkę, w ogóle nie można się tam dostać pod te fałdki, żeby wyczyścić :sorry2:

rureczka coś ewidentnie kombinuje.... :-p

Wkurzyłam się, popłakałam i wściekłam bo jestem bezradna! Idę się zaszyć do wtorku. Może na wtorek dojdzie mój aparacik bo jakiś dupek w firmie w Krakowie popełnił błąd!!!!! A jak się wkór*** to jutro sama pojadę go odebrać !!!!

Kocurku Martynka w ogóle nie ma szyi! A to coś wtedy nie tak ze spaniem na brzuchu????

Made ja robię właśnie kawę!

Sol walnij sąsiada!

lili ee pewnie nie.. pewnie wszystko oki :)))) to tylko tak po Kamisiu mi się wydaje, że kręgi są niedobrze ułożone, bo takie krótkie toto :sorry2:

sol Ty tak o ten aparat?? E no coś Ty... :blink:

made Twoja zmiana polityki towarzyskiej mi się podoba :-p Na pięć minut możesz przestać żartować! :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Pok bardzo dobry objaw;-)

Znowu Maleńczuk u mojego sąsiada, monotemetyczny jest:baffled:

Koleżanki nic nie kombinuje, próbuje zrobić obiad;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry