reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
rureczka - te buty pamiętają jeszcze Lenina :-D)))))))) nie wytrzymam.....sole trzeźwiące! Szybko!!! :-)

reklama
rurka Kurde.. tych rasowców się nigdy nie doczekałam. A wszyscy wkoło posiadali i się obnosili :dry:

wiolu no tak właśnie myślałam, że mała cały dzień urzęduje :tak:

made :-D:-D

Wiedziałam, że będziecie mi zazdrościć:-D Made jaki kolor? :shocked2: zostaniesz moim guru od spraw modowych, widzę, że się znasz:-D

Muszę swoja drogą kiedyś babci piwnicę przekopać, ona ma tam dużo skarbów, ale nie smutajcie, podzielę się z Wami;-)

eee...ja to za młoda jestem na takie skarby w piwnicy....ale może Kocurek dałby co zarobić :-)

rureczka - no nie wiem....mam mnóstwo propozycji od celebrytów :cool2:

Ostatnia edycja:
Już wróciłam :) Przekręciłam tylko małej łepek na drugą stronę, bo śpi dziś na brzuszku, po raz pierwszy :)))

rureczka Wiesz co... ja za te skarby jednak podziękuję :-p

reklama
Kocurku dla mnie pozycja na brzuszku do spania to odkrycie roku!!!!!!! Mała już skojarzyła, że na brzuchu to się śpi - więc jak mam kłopoty z rozbudzaniem to pac na brzuch i kłopot z głowy :-) Wiem, że się powtarzam :-p

Oczywiście tylko na moment jestem :sorry2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry