reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Łoj...żeby mój tak zechciał sobie poleżeć :zawstydzona/y: Przepiękna Kicia :*

Nie, nie...ja tak nie proponuję, ja tak mam u siebie, poprosiłam o wstawienie tego zdjęcia, bo kolorystycznie dość zbliżone do tego co pokazała Wiola :)
I właśnie tutaj się zatrzymajmy....otóż to zestawienie do mojego pokoju jest zbyt ciemne i wiosną ruszamy z malowaniem. Pomarańcz zostaje, ale ta kawa z mlekiem zostanie zastąpiona jasnym kremikiem i ożywi pomieszczenie, które stało się dość ponure :/
Nie wiem Wiolu jak jest u Ciebie, ale u mnie to wygląda średnio...

Ostatnia edycja:
Wiolu - musisz zwrócić uwagę jak u Ciebie z dostępem światła słonecznego, ja muszę czekać do pełnej wiosny aby promienie zaszczyciły moje wnętrze. Ta kolorystyka, którą pokazujesz nie jest zła, należy jednak pamiętać, że decydując się na taki kolor, i chcąc uniknąć mroczności musimy go traktować jako DOPEŁNIENIE, pamiętając równocześnie, iż pozostała część ścian powinna być w jasnych gamach kolorystycznych :)

?????? no już jestem, bo słyszałam, że o mnie mówicie :-)

libby
no takie uroki karmienia jedynie piersią - czasami dziecko nie chce nic innego :-p

Łoj.. mała mi się zbudziła i tak sobie oto leży :)))))))))))) to jeszcze lecę po butlę!

tulic, tulic, sciskac, tarmosic!

jesli chodzi o wnetrza to ja jestem zwolennikiem bialych scian, ewentualnie co ktorejs sciany szarej. zadnych kolorow. za szybko sie nudza, za bardzo narzucają jak ma wyglądać reszta. z białym można wszystko i wszystko do białego pasuje. :)

To ja mam tak jak pok :))))))))))

Wychowana byłam w żywych kolorach, a od 19 roku życia tylko w białych ścianach ;))))) Ale u nas teraz zrobimy co którąś ścianę na jakiś szary lub grafit lub nie wiem jeszcze co... ale to jest przestronne wnętrze i pełno światła można wpuścić, jak się zwinie całe rolety - czego na razie nie czynię, bo nie mamy zasłon na panelach :-p i z ulicy zbyt dobrze widać moją wątpliwą aparycję :sorry2:

made.... coś miałam....

Ostatnia edycja:
ja wrecz przeciwnie nie lubie bialych scian, kojarza mi sie ze szpitalem:-p. a poza tym ja mam malego macacza scian, ostatnio jak mialam salon na zolto to w ciagu pol roku nadawal sie do pomalowania bo sciana cala w lapkach byla.

made dziekuje za rady, pomysle , przetrawie i cos zdecyduje:-)

boogie szkoda, że razem w tym samym czasie nieśpią... Kari..?? Od Kariny??? Oooj ładne :))))))))))) Proponowałam G. ale się nie zgodził. Mówił, że nie będzie córki imieniem źrebaka zwał (był taki serial Karino niegdyś - zresztą mój ukochany) A ja bym dała tak na imię :tak: A już zdrobnienie Kari.... :sorry2:
:happy2: ale Oleńka też jest ładnie :sorry2:

z ulicy zbyt dobrze widać moją wątpliwą aparycję :sorry2:

made.... coś miałam....
Kocie ja Ci dam wątpliwą aparycję!!!!! :dry:

reklama
Wiolu - chyba raczej namąciłam niźli pomogłam, ale po sobie widzę, że z kolorami trzeba jak z jajkiem :-)))
Odnośnie bieli, owszem, jest piękna i pasuje do wszystkiego, ale...i białe ściany są wymagające, bo najpiękniej się prezentują w przestronnych wnętrzach, a nie w małych klitkach, bo właśnie w tych klitkach stają się czymś w rodzaju cel czy sal szpitalnych, lub przywołują głęboką komunę...brr :))))))

Kocurek - pewnie kawę zrobić :-p:-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry