reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Botki Cinderelli ujdą :tak: Choć kocur by na takich wysokościach nie ustał :-D Ale cena nieziemska!!

pok ale to rurecka się zaczyna!! :-p

Kocurek - ale ja w nich tylko na pocztę chodzić będę :zawstydzona/y:
W miasto się wypuszczam wyłącznie w trampkach :-))))

rurecka wwrrrrrrr..... ;-):-D

made żeby nie było - ja też mam swoje aspiracje:cool2: i kozaczki na 10cm leżą w szafie :tak: I sobie poleżą... :-D

hahahahaaaaaaaaa :-)))))))) oddam bo faktycznie nieszczęście gotowe!
A mi rureczka już nie szukaj....może ktoś bardziej potrzebujący ode mnie...? :zawstydzona/y::-)

rureczko - a Ty też masz takie gustowne buciki? :-))))
Albo nie! Nie mów, bo Kocica gotowa Cię podrapać :-D

Ostatnia edycja:
ale sie usmialam...taka afera o trezwiczki
kocurku ja w dzien nie pospie bo Iwa juz nie spi w dzien
dziewczyny kto sie pobawi w dekoratora wnetrz?

reklama
boogie szkoda, że razem w tym samym czasie nieśpią... Kari..?? Od Kariny??? Oooj ładne :))))))))))) Proponowałam G. ale się nie zgodził. Mówił, że nie będzie córki imieniem źrebaka zwał (był taki serial Karino niegdyś - zresztą mój ukochany) A ja bym dała tak na imię :tak: A już zdrobnienie Kari.... :sorry2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry