reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dzien dobry :)

A teraz się poskarżę - wysypało mnie na buzi niczym nastolatkę :dry: Nie wiem jak sobie z tym poradzić - nigdy nie miałam aż takich problemów z cerą :zawstydzona/y: Ma któraś jakiś pomysł? Kosmetyczka odpada bo robią mi się po oczyszczaniu straszne plamy :zawstydzona/y: Biorę witaminy na cerę i używam i żelu myjącego i toniku i płatków ze spirytusem i NIC :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Sol.. ja walcze z takim problemem od dawna. Jako nastalotka bralam tabsy anty i buzie mialam gladka a jak pod koniec studiow przestalam brac to sie odnalezc nie moge. zgromadzona moja wiedza jest taka:
ostre jedzenie = pryszcze, slodkosci = pryszcze. Zasuszanie ma swoje wady i zalety, bo jak sie mocno wysusza (np. spirytusem), to skora zaczyna rdukowac wiecej loju i w efekcie jest tlustsza - pryszczatsza. Moze jakiegos nowego kosmetyku zaczelas uzywac? jest super do punktowego zasuszania taki zel Clinique w malej tubce i sie nim tylko smaruje wypryski i nic poza tym.
Ja to mam problem grubszy i dostalam takie apteczne zele i masci nie dawno ale juz nie moge ich stosowac.

Dzień dobry :-))

Liluś - Borysek też miał kilka takich wspaniałych nocy :-))) niestety nie stało się to tradycją w Jego przypadku, ale nie jest powiedziane, że tak nie będzie z Martynką :-D czego Ci życzę :)))
O przygotowaniach nawet nie wspominaj...mnie to czeka za tydzień :baffled: i nie wiem co robić, czy zamawiać tort, którego właściwie nikt nie jada czy upiec znakomity sernik :confused: który wszyscy pochłaniają :-)))) właściwie to sobie chyba odpowiedziałam, ale czy pasują świeczki na serniku...? :eek:

Pasuja! U mnie w domu prawie wszystkie okazje swietowane byly sernikiem! a urodziny sernikiem ze swieczkami, ewentualnie sernik byl oblany czekolada i mama robila na nim jakies dekoracje z migdalow, orzechow i suszosnych owocow.

ja caly czas jestem oszolomiona. caly ranek przelezalam w lozku, bo mnie w brzuchu ciągnęło, a ze to nowe i troche straszne, to wole to przelezec. Teraz jest lepiej ale slina juz leci, klucha na zoladku juz sie pojawila i bola mnie potwornie plecy. Poza tym luzik :)

Strasznie fajne jest to bycie w ciąży! :))))

pok - cieszę się z tej Twojej ciąży tak bardzo jakbym sama w niej była :zawstydzona/y: Po takim wyczekiwaniu, leż i leń się ile wlezie :tak: TO TWÓJ CZAS! :-)
Dziękuję za podpowiedź z tym sernikiem :))))

Kocurek - przyjadę w tych BUCISKACH do Ciebie :-D:-):-D))))))))

pok strasznie fajnie jest czytać jak się tym cieszysz !!! :)))))))))))))))))))))))))))))

To prawda. Cukier=pryszcze. Tłuszcz=pryszcze. Czekolada=pryszcze. Ja tak mam :/

lili tylko się nie zajedź z tym sprzątaniem!!! Nie wszystko musi być takie wymuskane - masz maliznę przecież :sorry2:

wiolu no nie pospałaś czytałam... może z Iwusią.. nie pamiętam jak jest z jej spaniem w dzień..

sol dzieciaku !! :-)

made chyba ich nie kupujesz..???????? :szok: Nie no, są ekstra... takie...... na koturnie hahahaha

Ja zazdroszczę, ja? wyszukałam mojej koleżance piękne trzewiczki, ale widzę, że Kocurro chce je zagarnąć dla siebie:shocked2::-D

made no chyba, żeby we mnie rzucic takim bucikiem!!:szok: On swoje waży :-D
ej rurecka bo Ciebie bucikiem pacnę!! Nie no... Ciebie nie mogę...:eek::confused::-D

A Kamil to myślisz, że jakim rozmiarem się obnosi ???? 45-46 :-p Nie kuuuś..... :-D bo Ci przyłożę wirtualnie!!!
Pamiętaj - starszych słuchać się trza i szanować !!!!

reklama
rureczka - mi się zdawa, że przez Kocurka to zwykła zazdrość przemawia :confused: może faktycznie Jej odstąpię...? :-)))))))))

Kocurek - a oglądałaś te co je sobie sama znalazłam, bez pomocy koleżanki rureczki?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry