reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dziekuje :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-)

uciekam dziewczyny, musze sie wyszykowac a pozniej niestety podniesc do pionu filutka i go zapakowac jednak w nosidlo, a w weekend nie ma bata - jedziemy do sklepu po podstawke!
Looo jezu budzi sie! bedzie glodny a tu niet czasu na obiady :)

Jos - kurcze, powodzenia! I koniecznie daj znać jak wrócicie :))

Rureczka - mnie się zdawa, że ta Kotka nie chce nas poczęstować, za te wczorajsze wytyki wiekowe :confused::-):-D:-))))))))

Made myślisz, że ona taka obrażalska? Moja babcia zawsze powtarza, że każdy ma tyle lat, na ile się czuje... to nasza Agnieszka jak nastolatka:-D

Robię dzisiaj na obiad gulasz z szynki, zasmażane buraczki i ziemniory. Musze się wcześniej zabrać bo na 17 wizyta. A następna w kolejce jest zapiekanka od Karoli:tak:

Miałam Wam napisać, co mi sie śniło: otóż w sklepie, przy dziale z wędliną mój osobisty maż zrobił mi awanturę, że nie kupiłam mu tłustego baleronu:-D jak mu to powiedziałam, to powiedział, że to już szczyt, żeby mi się balerony śniły:-D

Ostatnia edycja:
rureczka - babcia dobrze gadała! :-))))))
No dobra...to w takim razie dlaczego Jej jeszcze nie ma? :baffled: Ja już drugą kawę piję samotnie :eek:
Sen, że tak napiszę, dość tłusty :-D))

Słoneczko wyszło, chyba się zbiorę do kupy i strzelę lansik na osiedlu :cool2:

Ostatnia edycja:
Miłego spacerku, może wyrwiesz jakiś świeży, geriatryczny kąsek:confused::-D ja idę się lansować przy wieprzowinie:ninja2:

Kocie gdzie byłas?

rureczka :-) wieprzowina nie jest zła hahahaaa
Teraz to nie wiem czy pójdę...słońce zgasło :confused: a miałam zahaczyć o urząd pocztowy/emerytowy :-D

Kocurek! przed 15 już kawy nie piję! Wypiłam już dwie - w tym jedną SAMA :dry:

reklama
rureczko neta nie było :blink: Ej no.. a jak made miałaby te kąski wywrywać w TAKICH BUCISKACH??? Czy Ty nadal zazdrościsz koleżance "wzięcia" ??? :-p

libby no tak podejrzewałam, że jak mały tylko na piersi, to się będzie krztusił... mam nadzieję, że udało się zdobyć ten najwolnieszy smok :sorry2:

pok gdzie jesteś?? jak się czujesz?? oby Ci się powiodło z biznesikiem :tak:

boogie już nalewam kubeczek :))))))) Ten, co wczoraj? :-D Może starczy :-p

carola ale zaszalałam na fb hoho! hehe! całe 15 minut :-D Muszę to kiedyś powtórzyć :cool2:

jos bezproblemowego odbioru L !!! Ja też bym wybrała nosidełko :tak: Biorę je nawet jak z małą na spacer się wybieram, w razie płaczu..

mlodamamusia już piszę :)))

made to wypiję za Ciebie !!! :-D

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry