reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nie wkurzajcie wkurzonego...
Moje buty wczoraj przyszły...niestety nie za 5.50:( I co???Karton nieoryginalny a w prawym bucie wybrzuszenie pod wkładką...chodzenie w nich to rzeźnia:(
Nie wiem co o tym mysleć...

reklama
rureczka - jak prawdziwy Kopciuch :-D)))) hahahaaha
Ja już kilka razy dzwoniłam na policję ze skargą....raz za zakłócanie ciszy nocnej, a kilka razy, że piją alkohol pod moimi oknami :baffled:

Made ja bym zadzwoniła już dawno temu, tylko, że jego rodzice przyjaźnią się z moją mama i jakoś tak mi niezręcznie... ale trudno, niech się na mnie i Łukasza obrażają, ja mam dosyć!
Co tam Twoje piękne dzieci robią?

Karola możesz reklamować?

No właśnie napisałam do babki...teraz kolejne pieniądze wydam na przesyłki....nie wiem czy nie prościej do szewca...a wydawało się,że kupujemy u osoby z dobrymi komentarzami i sprzedającej rzeczy jednej marki...

witam i ja w bardzo pochmurny i deszczowy dzien :/ az mnie ta pogoda przygnebia :/ na 13ta do ginekologa mam nadzieje ze juz cos da na ta bakterie i juz nie bd mnie meczyl zebym jezdzila na wyniki moczu :D:D dobrze ze do lekarza mam niecale 10min drogi od domu bo w taka pogode to az sie nic nie chce.....tylko spac :)

rureczka - mogłabym przymknąć oko, ale popatrz na to w ten sposób, niebawem urodzi Wam się maluszek i co wtedy? Też będziecie mieć skrupuły ze względu na przyjaźń Twojej mamy? Musicie to załatwić teraz, jak nie po dobroci, to niestety z pomocą służb do tego powołanych :/
Ja też się wstrzymywałam żeby zadzwonić, ale pomyślałam sobie, że nie mogę dopuścić do tego żeby pierwszym słowem moich dzieci było przekleństwo....bo takim językiem mi tu operowali popijając jabole i inne wynalazki. Parę mandacików po 50 zł i się definitywnie przenieśli :) a ja mogę okna otwierać :-) bez uszczerbku dla słuchu

A te buty, do których linka wkleiłaś są: PA SKU DNE! :-))))

Ostatnia edycja:
To taka porządna rodzina, mamusia nauczycielka, ojciec pływa na statkach, synuś jedynak, udaje, że studiuje, zaprasza sobie kolegów:szok: na noc i walą swoimi disco przebojami. A najlepsze jest to, że jego rodzice do nas mają pretensje, że nam nie pasi hałas a nie do niego, że nam spokój zakłóca. Moja mama oczywiście tez trzy grosze musi wtrącić, że on młody, że to sąsiedzi... ale nie rozumie tego, że Łukasz pracuje na sprzęcie za 35 tys, za który odpowiada, i jak coś się ze zmęczenia stanie, to niestety trzeba płacić. Dlatego dzisiaj znowu zgłoszę to w spółdzielni i powiem, że oczekuję informacji, jak oni rozwiązali tą sprawę, a jak to nie pomoże to dzwonie na policję i w nosie mam sąsiadów fochy:-D

Jedyny plus dzisiejszego dnia jest taki, że idziemy podglądać naszego maluszka:-)

Edit: a ja tak myślałam o Tobie jak je zobaczyła, niewdzięcznico:-D

Ostatnia edycja:
wychodzi slonce ! moze filutek nie zmarznie... akurat zasnal a za 30min wychodzimy... uroki posiadania starszaka w przedszkolu...

cos wam pokaz enim uciekne :) jakosc slaba bo nie posiadam skanera i zdjecie robione od zdjecia ale i tak pikne ;)))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry