reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pasuje wyskubac brewki, bo mi troszke zarosly. Mam nadzieje, ze nie bedzie czerwone to miejsce

Jeśli mogę doradzić to przed skubaniem kostkę lodu przyłóż lub zaraz po...mnie pomaga i nie ma zaczerwienienia :tak:

EWELINA- to pracuj ladnie i zagladaj do nas i tak jak piszesz-trzeba sie cieszyc z tego co sie ma:tak:;-)mi dzis bardzo milo na sercu sie zrobilo jak zobaczylam,ze bez rozkwita:tak::-Dod razu dziecinstwo beztroskie przed oczami:-D

Co mam zrobić dzisiaj zrobię jutro - praca nie zając....:-D:-D szefa nie ma, więc wiesz...luzy :-D
Oj, to cudowny widok....w ogóle już wszystko pięknie kwitnie i pachnie...u mnie w ogrodzie też już widać wiosnę pełną parą!!! :-D:-D:-D

reklama
pysia: no czasem lepiej sie jest pounikac :)

mama05 no kamil mi tak mówił :) że tam dużo podwójnych i potrójnych ze połowe wózków co widział na ulicach to właśnie odwójne albo potrójne że tak jedno za drógim ale tak fajnie zrobione że i to dziecko z tyłu wszystko wiedzi bo na innych poziomach :) mówił że kiedyś szły 3 kumpele 2 z bliźniaczym a jedna z trojaczkami :):):)

EWELINA, dzieki za porade. Powiem Ci tylko ze lodu niestety nie mam i obylo sie akurat bez ale nie jest zle. Jest czerwone ale malo co widoczne. Mam grzywke w dodatku to przysloni.

No nic. Ja lece od Was kobietki. Milego popoludnia Wam zycze...
Ja wciaz o dziecku mysle i tak z niecierpliwoscia czekam na slub i odliczam dni, kiedy to bedziemy juz po :)))

No nic. papa

EWELINA, dzieki za porade. Powiem Ci tylko ze lodu niestety nie mam i obylo sie akurat bez ale nie jest zle. Jest czerwone ale malo co widoczne. Mam grzywke w dodatku to przysloni.

Ja wciaz o dziecku mysle i tak z niecierpliwoscia czekam na slub i odliczam dni, kiedy to bedziemy juz po :)))

No nic. papa

Aaaaaa...to luz, jednak czasem grzywka jest pomocna :-D:-D
Miłego i Tobie...
Spokojnie, czas szybko leci, nie myśl najlepiej o dzidzi, a przyjdzie szybciej niż Ci się wydaje. Czasem należy odpuścić :tak: Powodzenia!

PYSIA,KINGA- milego popoludnia i duzo slonka:tak:ja wlasnie wystawilam sobie fotel na ogrod bo bardzo cieplo jest,Domi zasypia a ja wypije kawe patrzac na bez a potem zabiore sie za obiad:tak:plan jest;-)
EWELINA- wiem jak jest-szefa nie ma myszki harcują:laugh2::rofl2:

MAMA, OJ zapracowana jestem na maxiora eh. Z tym urlopem to lipa, bo mam tylko 9 dni i nie wiem jak to zrobie. Jeny... wesele za dwa miechy, a ja wciaz butow nie mam ....
Butami się nie martw - ja kupiłam na tydzień przed ślubem :-p A szukałam 4 miesiące :-D

A ja zrobiłam sobie lipę w sklepie - poszłam do małego Tesco koło nas po zakupy z Karolą. Po kilku minutach w środku zaczęłam widzieć mroczki i coraz więcej mroczków :szok: Zakręciło mi się w głowie i jakiś chłopaczek mnie złapał :zawstydzona/y: przybiegł zawołany ochroniarz, dali mi wody na zapleczu żebym sobie posiedziała, jedna z pracownic zajęła się Karolą. Po kilku minutach mi przeszło ale pytali czy nie wezwać karetki :zawstydzona/y: Wstyd mi było jak nie wiem co. A na dodatek nie wiedziałam co im odpowiedzieć co się stało bo co im powiem? Mam takie fazy na mroczki ale z reguły utrudniają mi tylko widzenie - pierwszy raz zasłabłam. Wstyd - dobrze że nikt znajomy tego nie widział :zawstydzona/y:Już dzisiaj nigdzie nie wychodzę. Marcina może po obiedzie wygonię na spacer z Karolą.

No nic. papa
:-) ślub i potem staranka od razu zobaczysz szybko zleci! czas zapierdziela naprawdę :)
ah każda z nas myśli o dzidziusiu i na pewno każda z nas tak samo mocno pragnie miec to dziecko :)
Pozytywnego reszty dnia girls! :)
ja też już znikam na dobre

EWELINA- wiem jak jest-szefa nie ma myszki harcują:laugh2::rofl2:

No ba!! Chociaż mam spoko szefa, taki luzaczek, prawie ze wszystkimi na "Ty" :-D:-D:-D

Butami się nie martw - ja kupiłam na tydzień przed ślubem :-p A szukałam 4 miesiące :-D

A ja zrobiłam sobie lipę w sklepie - poszłam do małego Tesco koło nas po zakupy z Karolą. Po kilku minutach w środku zaczęłam widzieć mroczki i coraz więcej mroczków :szok: Zakręciło mi się w głowie i jakiś chłopaczek mnie złapał :zawstydzona/y: przybiegł zawołany ochroniarz, dali mi wody na zapleczu żebym sobie posiedziała, jedna z pracownic zajęła się Karolą. Po kilku minutach mi przeszło ale pytali czy nie wezwać karetki :zawstydzona/y: Wstyd mi było jak nie wiem co. A na dodatek nie wiedziałam co im odpowiedzieć co się stało bo co im powiem? Mam takie fazy na mroczki ale z reguły utrudniają mi tylko widzenie - pierwszy raz zasłabłam. Wstyd - dobrze że nikt znajomy tego nie widział :zawstydzona/y:Już dzisiaj nigdzie nie wychodzę. Marcina może po obiedzie wygonię na spacer z Karolą.

Kochana,
przecież to żaden wstyd!!!! Najważniejsze, że nic Ci się nie stało. może ta pogoda tak na Ciebie działa co? Robiłaś jakieś badanka w tym kierunku? Ja tak miałam podczas anemii...:zawstydzona/y:
Odpoczywaj sobie dzisiaj dużo :tak::tak:

reklama
ewelina - no robiłam sobie ostatnio badania i jak to doktorek ocenił - podręcznikowe wyniki. Okaz zdrowia. Nigdy anemii nie miałam prócz ostatniego miesiąca ciąży bo do 8 miałam wyniki super :tak: A po porodzie wróciło samo wszystko do normy. To są neurologiczne problemy niestety. Ale mam stracha co by brać leki. A w ciąży miałam takie objawy nasilone - ale teraz za wcześnie na takie akcje.

mama - okaże się. Jak na razie łeb mi rozsadza i skóra na brzuchu swędzi - chyba znowu źle mi ciuchy pralka wypłukała :dry:

Idę uśpić Karolę do drzemki i sama się zdrzemnę bo coś mnie głowa zaczyna boleć :-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry