reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
EWELINA28- a dziekuje kochana,ogolnie wszystko si,troche boli gardlo ,ale pryskam sobie tantum verde i za kilka dni powinno przejsc,a wlasnie zadzwonilam do ginek i umowilam sie na 4 czerwca na wizyte bo powiedzial ,ze mam przyjsc po odstawieniu i zrobi usg jak wygladaja jajniki a w zasadzie jajnik...teraz jestem spokojna-termin mam,zaraz biore hormona i do przodu:tak::laugh2::laugh2:a jak u Ciebie??

MAMA, OJ zapracowana jestem na maxiora eh. Z tym urlopem to lipa, bo mam tylko 9 dni i nie wiem jak to zrobie. Jeny... wesele za dwa miechy, a ja wciaz butow nie mam ....

bibinka, iwona -a moja spokojnie przeszła wszystkie ząbki tylko tę piątki jakoś wybitnie jej dokuczają :-( A z dolnych jej schodzi już dziąsło i podejrzewam ze sobie podrażnia to dziąsełko jak je czy przygryza :-(

maryla - a jak speeda dostaną i się na 3 albo więcej podzielą? :-D
a niech sie dziela a co tam będe wam ryczeć że nie daje rady ale jaka radość a wóki ładne sa w kanadzie dla trojaczków - kamil chwalił jak byl - to niech teściowa wysyła :):):):) a co :)

marylka a może sobie wykraczesz te bliźniaki:-)

kinga to b.wcześnie te 6,co?niby nie powinny,bo mleczaki tylko do 5 są.ale w niczym nie ma reguły na 100 %.mam nadzieję,że bezboleśnie mu wyjdą:tak:

iwonka z Bełchatowa:-),ale jestem rodowitą Łodzianką i tam mam rodzinkę,a tu mieszkam dopiero 7 lat,czyli od ślubu:tak:

krakrakr - kracze właśnie na bliźniaki :):):)

Witam sie czwartkowo
Dzis biore kolderke, poduszke i moje manatki, szukam kata w pracy i spie po pracy tam az do jutra. Przeprowadze sie chyba do pracy mojej, bo zapowiada sie duzo roboty hy hy. soboty czy niedziele pracujace. Takze bedzie ciekawie.
Przedwczoraj po pracy domowy salon pieknosci, az lepiej sie poczulam. Wczoraj bylam u kochanej siostry, pogadalysmy ho ho, a dzis jestem jakas bez sil :(((
ty nasz kochany pracusiu tylko sie za bardzo nie przemęczaj dobrze że choć znalazłać czas na bb :):)
marylka, no i o to mi chodziło. :-D:-D:-D:-D huurrrraaaa dawna Marylka wróciła (chyba mucha już wyleciała:laugh2:)
mama, a ty co się nie odzywasz. obiadek pichcisz ????, bawisz się z Domim ??? czy plotkujesz z sąsiadkami ???
ja spadam na 13:30 na cytologię (mam nadzieję, że mnie nie zapłodnią tak jak Majkę:-D:-D:-D) kurde i mnie odwala dziś...:rofl2:
Ewelinka, uśmich proszę, nie smutać się.
dużo smarkałam więc muchy w nosie już nie ma :):):):):):) haha jeszcze mnie będziecie miałay dość :):):):) ale mam dziś humorek :):)

:-D hej kobitki co tam u was dobrego słychać , wreszcie mam chwilkę dla siebie więc nadrabiam
witam cie :):) mama ma racje dawno Cie nie było jupi jesteś !!!!!!!!!!!!

zapmarta- dolkadnie,dobrze,ze BIBINKA wrocila do nas szybko i juz trochę pozytywnie mysli:tak:tak jak MLODAM,EWELINA,EWCIA3004 i inne dziewczyny po stracie:tak:no niech sie chlopaki rządzą,obu dobrze. Tom bedzie sie dowiadywal w pracy o pozyczke 8tys. na rok bo to nieoprocentowana i od razu z wyplaty pobieraja i nie trzeba pilnowac terminu zaplaty-wole miec rate niecale 700 przez rok i zrobic w to lato elewacje w kolorze-mamy bialego baranka a chce taki budyniowy-cos w tych odcieniach...poza tym taras drewniany,musimy nawiesc 2 wywrotki ziemi ,zeby troche ogród wyrownac i przed domem mamy wejscie na 3 schody i podest i to trzeba w koncu w plytkach zrobic:tak:tak wiec wole wziac z Tomka pracy i od razu zrobic niz kazdego m-ca dlubac z kasa bo tego lata nie ma za duzo a tak w 1 m-cu zrobimy i chociaz skorzystamy z tego,zaraz markiza dojdzie...
LORELAIN- czesc slonko,dziekuje to mile co napisalas:):):))) no jak siostra przyleciala to wiadomo,ze czasu mniej!ale zagladaj!!:)
a mówią że to ja mam syndrom wicia gniazda :) :):):) dobrze dobrze remontuj zanim dzidzia się urodzi :):)

czesc wam

Wpadłam powiedziec,ze zyje...
Ale mam załamke wogole...takze weny brak...

pozdrawiam

kochana nie rób tego nieeeeeeeeeeeeeeeeeee załamój sie bee hapy dont wory :):) - czy jakoś tak - śpiewałam mam nadzieje że uszy nie bolą :):) wiem wiem to nie tak łatwo ale uśmiechnij sie prosze i powiedz czy lepiej sie wtedy czujesz?? bo dr maryla musi djagnoze postawić i wypisać recepte :):):):):):)

EWELINA28- a dziekuje kochana,ogolnie wszystko si,troche boli gardlo ,ale pryskam sobie tantum verde i za kilka dni powinno przejsc,a wlasnie zadzwonilam do ginek i umowilam sie na 4 czerwca na wizyte bo powiedzial ,ze mam przyjsc po odstawieniu i zrobi usg jak wygladaja jajniki a w zasadzie jajnik...teraz jestem spokojna-termin mam,zaraz biore hormona i do przodu:tak::laugh2::laugh2:a jak u Ciebie??

To się cieszę, że OKI :-) a gardełko oby szybko przestało dokuczać, tabsy, które bierzesz są najlepsze! Mi zawsze pomagają, fajnie znieczulają gardziołko :-D Oooo....to się będzie działo!! Istne trzęsienie ziemii...jak się tak wszystkie zgadamy!! :-D

A u mnie, jak to u mnie....w robocie dziś udaję, że pracuję :-D jakos mi się wyjątkowo nie chce! a tak to ogólnie spoxik, nie narzekam i cieszę się z tego co mam :tak::-):-)

czesc wam

Wpadłam powiedziec,ze zyje...
Ale mam załamke wogole...takze weny brak...

pozdrawiam
witaj, nie smuc sie Ewuś.. wiem że czasami są takie dni bo każda z nas to przechodzi pewnie ja to na pewno i wtedy nic sie nie chce nic nie ma sensu itd.. To minie :) wróc do nas jak poczujesz sie lepiej! buziaki

Miłego popołudnia dziewczęta!:happy:

MARYLKA, a no mam jeszcze chwilke dla siebie. Pogoda piekna, wczoraj bylo jak na deszcz ale bez deszczu sie obylo wiec ok :)))
Jejku. mam nadzieje ze ten weekend bedzie jednak wolny, a slyszalam ze po czesci pracujacy
Szkoda w taka pogode isc do pracki ale jak pomysle o sytuacji w domu tak az chce sie isc do pracy. Od rana nic nie jadlam, nawet nie chce do kuchni isc bo tam mamuska siedzi :\ oczywiscie nie odzywamy sie do siebie i omijam ja szerokim lukiem. Jestem bardzo bojowo nastawiona

Pasuje wyskubac brewki, bo mi troszke zarosly. Mam nadzieje, ze nie bedzie czerwone to miejsce

reklama
MARYLKA- no chcialabym zrobic jak najwiecej w to lato bo za rok moze juz dzidzia bedzie z nami i wtedy znowu prace sie przesuna dlatego teraz trzeba z tego lata jak najwiecej wydusic jesli chodzi o robote w kolo domu-takze wije gniazdo:tak:
EWELINA- to pracuj ladnie i zagladaj do nas i tak jak piszesz-trzeba sie cieszyc z tego co sie ma:tak:;-)mi dzis bardzo milo na sercu sie zrobilo jak zobaczylam,ze bez rozkwita:tak::-Dod razu dziecinstwo beztroskie przed oczami:-D
MARYLKA- dobrze,ze dzis homorek jest a jak handel??koniec miesiaca to chyba średnio,co??mówisz ,ze w Kanadzie fajne wozki dla 3-jaczków;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry