reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
zapmarta z tym zapłodnieniem to jaja co ;)) życze ci dobrych wyniczkow! :)
tez sobie robiłam cytologię jakos hmmmm w grudniu zeszłego roku ostatni raz no to było okej wsio.

a mama jest z synem na rowerku! :)

reklama
BIBINKO, jest tak jak myslisz :) no tyle tylko, ze weekendy to ja poza domem i tak spedzam z Moim :) ale dam jakos rade choc pewnie lekko nie bedzie. Moze byc tak, ze za tydzien zaczne w niedziele nocki i 7 ich bedzie, bo sobota tez do pracy. Ale pasuje chodzic, przynajmniej kasa dodatkowa wpadnie

Wczoraj zdalam sobie sprawe, ze jeszcze pare tabletek i 2 opakowania i tyle, wow.

Ja spadam zaraz na spacer bo piękna pogoda - tylko jeszcze pranie nastawię :tak: bo jedno już powieszone na dworze :-p

witam sie ponownie-matko jak bez Was cieżko-baby jedne:tak:;-):-D:-D:-D:-D:-DDomi jeszcze biega po ogrodzie a ja juz w domu bo przecież za duzo ruchu to też nie dobrze:no:;-)teraz popijam aquaslim i skrobie...

bb77-witaj ,dawno Cie nie bylo,jak tam-niedlugo testowanie:tak::tak:jakies przeczucia;-)moze morski klimat cos dal:laugh2:
ZAPMARTA- daj znac jak tam po cytologii,ja robilam w lutym-grupa I wiec jak u dziewicy:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:jak to ginek.powiedzial:tak:zaczelam tez lykac kwas foliowy i odliczam hormonki:happy:
PYSIE- witaj pracowita kobieto-mam nadzieje,ze przed slubem wezmiesz 2 tyg.urlopu zeby odpoczac i mabrac sil na calonocne szaleństwo;-):tak:pieknie suwaczek odlicza niedawno bylo ponad 100 dni a tu juz 66-no,no:rofl2:
wiecie co ,kiedys pisalam,ze chcialam bardzo miec bez na ogrodzie-pamietacie?? kupilam w koncu po roku szukania i jak bylam na ogrodzie to juz niektore pąki ma otwarte i pięknieeeeeeee pachnie,tak konwaliowo......i jak patrzylam na ten moj piekny krzew to mi sie nasza BALBINKA kochana przypomniala bo Ona mi chciala szczepke swojego przyslac i tak mi lzy w oczach stanely,zet taka ma sytuace i ze nie zaglada do nas:-:)-(polubilam Ja bardzo-taka swojska kobietka a tak Ja to zycie doswiadcza.......mam nadzieje,ze wroci do nas...tak jak Agus Kula,MAMA99, LOVELY,ASIUASIU1,WIOLKA....

mama, ja też o nich myślę. Jeśli dziewczyny nas podczytują, to prosimy o kilka słów, bo my tu tęsknimy !!!!!!!!!
bibinko, podwójne dzięki za to, że jesteś z nami, tzn wróciłaś...

ja zaraz zjem lunch i ogarnę to % owo ;-):-) i śmigam na cytologię.
Piękny dzionek dziś, moje chłopaki dziś się sami rządzą, F po nocy więc mam nadzieję, że nie uśnie przy Karolu (ten mu pewnie nie da:-D:-D:-D), no ale musi wytrzymać do 17, później go zmienię.

Cześć dziewczyny :)
Mało ostatnio piszę bo siostra przyleciała z Anglii razem z synkiem na wakacje :) Chłopaki szaleją aż za bardzo, teraz wpadłam do domu coś przekąsić i młodego położyć spać :-)

Mama - a ja sobie wczoraj o tobie pomyślałam patrząc na mój bez :happy:

zapmarta- dolkadnie,dobrze,ze BIBINKA wrocila do nas szybko i juz trochę pozytywnie mysli:tak:tak jak MLODAM,EWELINA,EWCIA3004 i inne dziewczyny po stracie:tak:no niech sie chlopaki rządzą,obu dobrze. Tom bedzie sie dowiadywal w pracy o pozyczke 8tys. na rok bo to nieoprocentowana i od razu z wyplaty pobieraja i nie trzeba pilnowac terminu zaplaty-wole miec rate niecale 700 przez rok i zrobic w to lato elewacje w kolorze-mamy bialego baranka a chce taki budyniowy-cos w tych odcieniach...poza tym taras drewniany,musimy nawiesc 2 wywrotki ziemi ,zeby troche ogród wyrownac i przed domem mamy wejscie na 3 schody i podest i to trzeba w koncu w plytkach zrobic:tak:tak wiec wole wziac z Tomka pracy i od razu zrobic niz kazdego m-ca dlubac z kasa bo tego lata nie ma za duzo a tak w 1 m-cu zrobimy i chociaz skorzystamy z tego,zaraz markiza dojdzie...
LORELAIN- czesc slonko,dziekuje to mile co napisalas:):):))) no jak siostra przyleciala to wiadomo,ze czasu mniej!ale zagladaj!!:)

Ostatnia edycja:
czesc wam

Wpadłam powiedziec,ze zyje...
Ale mam załamke wogole...takze weny brak...

pozdrawiam

reklama
czesc wam

Wpadłam powiedziec,ze zyje...
Ale mam załamke wogole...takze weny brak...

pozdrawiam

EWCIA,
trzymaj się Słonko...oby załamka była chwilowa...nie smutamy się Kochana...bywają ciężkie dni...chwile, ale musimy dawać radę i pokonywać wszelkie troski. Będzie dobrze, główka do góry!!!! Pozdrawiam serdecznie :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry